doddy Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Na allegro Niki jest. Plakaty możemy podrukować i przesłać na jakiś adres w razie co. Quote
Malibu Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 monita. Sprawdź w internecie cennik Poczty Polskiej( paczki powyżej 14 kg)to chyba bedzie tańsze niż przyjazd. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Monito nie sprawdzaj w cenniku tylko po prostu przyjedz. Quote
blue.berry Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 plakaty na razie kolorowe są. przyznam ze nie wiem jak wyjda w czarnobialym druku. jesli ktos bedzie mial klopot to niech gada - wtedy przygotuje czarnobiala wersje. http://coffeeshop.nazwa.pl/niki_plakat.jpg http://coffeeshop.nazwa.pl/paris_plakat.jpg Quote
VitisVini Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Komputer mi wziął i umarł ,wyznam szczerze, że przez chwilę się ucieszyłam, nareszcie nie muszę co wieczór oglądać tych wszystkich psich nieszczęść.Niestety życie jak zwykle zadbało aby powodów do zmartwień nie zabrakło, nawet bez kompa. Na Niki wpłace ale potem, niespodziewana choroba w rodzinie i kasa poszła na prywatne badania bo do państwowego lekarza to czekaj tatka latka a kobyłę wilki zjedzą. Póki co wydrukuję te plakaty coby powiesić. A ciekawe czy nie taniej by je potem wyszło skserować. To Niki ma jeszcze wade serca??? Kto ją weźmie taką schorowaną.:shake: Żebym ci ja miałą skrzydełka jak gąska, a nie pomyliło mi sie, żebym ci ja miała domeczek tobym ją wzięła.Ale i tak czy ona z moją suką by się dogadała. A ona jest rodowodowa czy bezpapierna?Pytam bo dla niektórych to zawsze estyma większa mieć rodowodowego psa. Quote
andzia69 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Obie sunie czekają na domki!!! Obie uwielbiają ludzi. Bulka nie lubi innych psów,a dozia raczej nie reaguje agresją Quote
monita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Beata no właśnie, jak wszystko załatwię to jutro pójdę kupić bilety :mdrmed: Karma już u mnie stoi RC Hypoallergenic 14 kg :multi: Quote
monita Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 VitisVini "Pytam bo dla niektórych to zawsze estyma większa mieć rodowodowego psa" VitisVini z papierami czy nie, psa się bierze po to żeby kochać :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Monito , miło mi będzie sie z Toba zobaczyc. Daj znac kiedy przyjezdzasz bo ja spedzam wiekszość czasu w pracy ale popoludniem służe chetnie. Pozdrawiam, B Quote
doddy Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Zarówno bullka jak i dożka nie mają rodowodów. Nie mają tatuaży, chipów ani nic w tym stylu. Quote
Cez Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Sprawdzalam ceny ksero kolorowego, ale sa zastraszajaco wysokie niestety, pozostaje mi gnebienie znajomych z kolorowa drukarka. Quote
monita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Sprawdziłam cennnik poczty, na paczki o wadze ponad 10 kg. Koszt wysyłki karmy 14 kg będzie w granicach 30 zł :razz: Sprawdzę jeszcze cenniki kurierów i zdecyduję czym wyślę karmę :p Więc o karmę dla Laki proszę się nie martwić :mdrmed: Stoi w bezpiecznym miejscu i tylko wzbudza zaciekawienie mojego psa ;) Beata mogę przyjechać ale dopiero po 19 marca :( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Ta paczka poczta będzie szła dłuzej niż Ty przyjedziesz. Po 19 marca, bardzo dobrze :) Czekamy z niecierpliwością. Quote
monita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A nie braknie karmy dla suni w międzyczasie :???: Quote
monita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aha i mam jeszcze jedno pytanko, co ze sterylizacją Laki :???: Jest do zrobienia na SGGW czy już w nowym domu :???: Quote
doddy Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Sterylka czy operacja ucha jest możliwa oczywiscie zarówno na sggw jak i w nowym domu. Oczywiście im szybciej Laki znajdzie kochający dom tym lepiej dla wszystkich ;) Quote
loozerka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja tam nie chce odradzać Monicie przyjazdu do Warszawy, ale myśle, ze dowóz karmymozna załatwic obok tego, wcale nie korzystając z pomocy poczty, a wykorzystac kogos, kto jedzie tą trasą. Będzie za darmo, a pieniądze ewentualne mozna przeznaczyć na coś innego. Quote
Malibu Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 monita. Karmy dla Laki nie powinno zabraknać. W poniedziałek przywiozłam 14 kg. worek który został podzielony na połowe. 1/2 worka lezy u mnie w garazu. doddy napewno powie kiedy mam dostarczyć druga połowe worka. Ale zapas zawsze sie przyda. Quote
doddy Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Malibu otworzysz skład albo hurtownie karm w garażu :evil_lol: Quote
monita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 loozerka to muszę poszukać na wątku transportowym, czy ktoś nie będzie w najbliższym czasie jechać do Warszawy :p Chyba, że wiesz kto się wybiera w te strony z Warszawy :???: Quote
loozerka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 MOnita, do warszawy bezposrednio nie, ale wiem, ze Kasie jedzie do Ostródy w niedziele. Z kolei w niedziele do mnie przyjeżdza moja siostra, ktora we wtorek pojedzie do Warszawy. Porblem tylko w tym, ze ja mieszkam w Szczytnie, to 100 km od Ostródy i sie zastanawiam, jak to odebrac w ciągu tych 2 dni... Quote
Recommended Posts