Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Komputer mi wziął i umarł ,wyznam szczerze, że przez chwilę się ucieszyłam, nareszcie nie muszę co wieczór oglądać tych wszystkich psich nieszczęść.Niestety życie jak zwykle zadbało aby powodów do zmartwień nie zabrakło, nawet bez kompa.
Na Niki wpłace ale potem, niespodziewana choroba w rodzinie i kasa poszła na prywatne badania bo do państwowego lekarza to czekaj tatka latka a kobyłę wilki zjedzą. Póki co wydrukuję te plakaty coby powiesić. A ciekawe czy nie taniej by je potem wyszło skserować.
To Niki ma jeszcze wade serca??? Kto ją weźmie taką schorowaną.:shake: Żebym ci ja miałą skrzydełka jak gąska, a nie pomyliło mi sie, żebym ci ja miała domeczek tobym ją wzięła.Ale i tak czy ona z moją suką by się dogadała. A ona jest rodowodowa czy bezpapierna?Pytam bo dla niektórych to zawsze estyma większa mieć rodowodowego psa.

Posted

Beata no właśnie, jak wszystko załatwię to jutro pójdę kupić bilety :mdrmed:

Karma już u mnie stoi RC Hypoallergenic 14 kg :multi:

Posted

VitisVini

"Pytam bo dla niektórych to zawsze estyma większa mieć rodowodowego psa"

VitisVini z papierami czy nie, psa się bierze po to żeby kochać :loveu:

Posted

Sprawdzalam ceny ksero kolorowego, ale sa zastraszajaco wysokie niestety, pozostaje mi gnebienie znajomych z kolorowa drukarka.

Posted

Sprawdziłam cennnik poczty, na paczki o wadze ponad 10 kg. Koszt wysyłki karmy 14 kg będzie w granicach 30 zł :razz: Sprawdzę jeszcze cenniki kurierów i zdecyduję czym wyślę karmę :p Więc o karmę dla Laki proszę się nie martwić :mdrmed: Stoi w bezpiecznym miejscu i tylko wzbudza zaciekawienie mojego psa ;)

Beata mogę przyjechać ale dopiero po 19 marca :(

Posted

Sterylka czy operacja ucha jest możliwa oczywiscie zarówno na sggw jak i w nowym domu.
Oczywiście im szybciej Laki znajdzie kochający dom tym lepiej dla wszystkich ;)

Posted

Ja tam nie chce odradzać Monicie przyjazdu do Warszawy, ale myśle, ze dowóz karmymozna załatwic obok tego, wcale nie korzystając z pomocy poczty, a wykorzystac kogos, kto jedzie tą trasą. Będzie za darmo, a pieniądze ewentualne mozna przeznaczyć na coś innego.

Posted

monita.
Karmy dla Laki nie powinno zabraknać. W poniedziałek przywiozłam 14 kg. worek który został podzielony na połowe. 1/2 worka lezy u mnie w garazu.
doddy napewno powie kiedy mam dostarczyć druga połowe worka.
Ale zapas zawsze sie przyda.

Posted

loozerka to muszę poszukać na wątku transportowym, czy ktoś nie będzie w najbliższym czasie jechać do Warszawy :p Chyba, że wiesz kto się wybiera w te strony z Warszawy :???:

Posted

MOnita, do warszawy bezposrednio nie, ale wiem, ze Kasie jedzie do Ostródy w niedziele. Z kolei w niedziele do mnie przyjeżdza moja siostra, ktora we wtorek pojedzie do Warszawy. Porblem tylko w tym, ze ja mieszkam w Szczytnie, to 100 km od Ostródy i sie zastanawiam, jak to odebrac w ciągu tych 2 dni...