maciaszek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 :) :) Śliczne fotki. Śliczne, bo pełne szczęścia !!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Wow ale grubiutka sunia :) I jaka dumna z tego :multi: Quote
mooniia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 witam zalogowałam sie tu troche pod wpływem mojej bratanicy która tu sie udziela ( schronisko wrocław) a troche pod wpływem poszukiwania historii aris która to przyszło mi w udziale sie opiekowac od strony weterynaryjnej :) Pragne tylko donieśc,ze Paris jest cudownym psem zakochanym w swej Pani a Pani w niej, jest zdrowa jak przysłowiowy koń i szczęsliwa na maksa :) Jako lekarz dziękuje Wam za zaangażowanie i taka pomoc aby wiecej byłotakich ludzi jak Wy pozdrawiam lek.wet. Monika Zielonka Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Wolałabym aby mniej było takich psów ale to chyba mało możliwe . Quote
doddy Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 |U Niki wyszły bakterie Coli. Polecamy więc przebadać resztę z tego cudownego miejsca. Quote
blue.berry Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 doddy, nasza Manga siedziala na klinice. wprawdzie krotko po pare dni i w klatce a nie w kennelu - powinnam zrobic jej badania? i czym wogole objawia sie obecnosc bakterii coli w organizmie psa? czy cos powinno niepokoic? Quote
doddy Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 "Cudownym miejscem" nazwałam tę pseudohodowlę, ale w sumie nie wiemy czy to tam czy na sggw się Niki nabawiła. A bakteryjki wyszły w wymazie. Quote
blue.berry Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 no tak... nie wiem czemu pomyslalam o klinice :razz: pewnie temu ze ja Niki znam z kliniki hyhy. ty to nawesz nie wiesz ze ja z nia na spacery chodzilam i wyglaskiwalam. a co:) Quote
doddy Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wiem, bom czytała tu na wątku :eviltong: Chwała Ci za to dobra kobieto! Co do Niki, wczoraj byłam u niej w odwiedzinach z torbą smakołyków. Byłyśmy na spacerku. Ogólnie Niki wyrosła na lekko charakterną dziewczynkę ale za to Basia wybitnie się z nią nie nudzi. :diabloti: Aparatu nie miałam :shake: Quote
monita Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Odświeżę trochę wątek :diabloti: Jak się mają Hiltonówny ;) Quote
doddy Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Pariska super. Niki w super domku ale bardzo chorowita. Miala kolejna operacje. Okazuje sie, ze komorki nowotworowe przenosza jej sie w krwi. Quote
doddy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dzś z uwagi na stres, że moja tymczasowiczka miała sterylkę był dzień dzwonienia po naszych psach. Dzwoniłam do Basi od Niki oraz do Hani od Pariski. I tak: U Niki zdrowotnie dobrze. Tylko chudnie nasza białaska. Teraz przechodzi na dietę BARF. Dostała nową klatkę w prezencie bo teraz mieszka na chwilę z Agusią i Jożimkiem (2 bullkami, Agusia od nas z adopcji) i niezbyt jekocha. Co do pariski. W domu super. Kocha Hanie. Wujka, który ma 100 lat codziennie obszczekuje ale nie ma w tym agresji. Ogólnie dużo gada (jak to Paris). Ma 4 kanapy i masę zabawek, którymi się nie bawi bo nie umie. Najfajniejsze zajęcia - kradzież Hani rzeczy i chowanie ich, obszczekiwanie facetów. Ale Pariska przeszczęśliwa i nie mogła lepiej trafić. Aaaa... i waży 30kg... 30kg na tych chudych nóżkach... hm... Quote
doddy Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Rozmawiałam ostatnio z Basią. U Niki ok, poza problemami skórnymi. Mam zaproszenie, bo mam odebrać witaminki dla psiaków. Quote
doddy Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Wczoraj odeszła Niki. Laleczka wracała ze spaceru, weszła na piętro i upadła. Odeszła nagle. Ogromnie mi żal Basi, bo wiem jak to przeżywa. Ale zarazem jestem jej wdzięczna za te lata wspaniałego życia jakie dała Niki. [*] Quote
doddy Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Za TM po 5 latach u Hani odeszła Pariska. [*] Hania szuka kolejnej bullinki do adopcji. Ogromnie się cieszę, że Pariska miała cudny dom przez tyle lat, który ją tak kochał. U Basi po Niki zamieszkała amstaffka Lolitka z naszej fundacji. Miała także ogromne szczęście. Quote
Recommended Posts