Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Tak :p Tylko wypadłam z obiegu internetowego na jakiś czas i nie miałam, też możliwości wpłacić nic na konto. Ale skoro można cały czas to teraz wpłace :multi: Czytałam wcześniejsze posty o tym, że jak narazie nikt się nie zgłasza po suńke i pomyślałam, że jeśli dalej nie będzie odzewu to będę chętna do adopcji.

Posted

Warunki jakie mam w domu, już trochę przybliżyłam w rozmowie telefonicznej. Po za tym chciałam się dowiedzieć, czy suńke można odwiedzić w klinice?

Posted

bardzo sie cieszę,ze choc dozią ktos się interesuje!!!! Ona tak poczciwa sunia i śliczna:loveu:

A co do bullki - ona taka piękna teraz i lubi ludziów - a że nie toleruje psów...taki urok!!!

Posted

Ja tym bardziej będę szczęśliwa jeśli uda się psińce pomóc :laugh2_2:
Teraz chwilowo niestety nie mam możliwości i czasu żeby przyjechać do Warszawy :-( Ale jak tylko znajdę więcej czasu, to napewno stawie się na odwiedziny u suńki :loveu: Tylko będę musiała pomyśleć nad jakimś mega dobrym smakołykiem dla niej :cool3: Pozdrawiam

Posted

Nowego to nic. ;)

Dziś była Pani, która ją oglądała. Straciła wyżła na sggw i oglądała Niki i Oliwkę do adopcji.
Mogę tylko powiedzieć, że Oliwka się lepiej zaprezentowała :eviltong:
Pani ma podjąć decyzję i się odezwać.

Później wkleję zdjęcia rudej maupy, która mnie dziś zmieszała z błotem na polu :diabloti: Tak skakała jak debil, że jestem caluśka do prania.

Posted

Hmmm

To trzymam kciuki, żeby któraś z suń trafiła do tej Pani ( ale bardziej trzymam kciuki za Bullkę ) :p Jeżeli do adopcji zostanie nadal Doźka, to nie pozostanie mi nic innego, jak szybkie odwiedziny w Warszawie :p

Jak są jakieś zdjątka Niki to też proszę :eviltong:

Posted

Zdjęć Niki nie ma, bo zrobiło się ciemno. Dziś byliśmy na długich spacerach na polach więc Niki już się nie załapała na sesję.

Tymczasem jest rudzielec:

Buszująca w.. trawie:

Posted

Doddy wiesz co - nawet ja przez chwile myslalam, ze Ci sie watki pomyliły :)
Wiesz co Oliwce sie nalezy - odkad jestem na SGGW , Oliwka tez tam jest , zal mi tej psiny. Ale moze ta Pani ma kolezanki, ktore by chciały inne pieski ;)

Monita - zapraszamy do W-wy .