Beata_Dorobczyńska Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Monita , ja tylko czasem cos przewioze albo posprzatam klatke - to Doddy . Quote
monita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale zawsze jest to jednak, jakaś forma pomocy :p Quote
monita Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Czytałam wątek o psach z Ligoty ... Czysta rozpacz :-( :-( :-( Dlatego, tym większe uznanie z mojej strony, za ratowanie tych biednych psinek :thumbs: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 to się cieszymy , ze mamy sunię gotowa do adopcji. Quote
monita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A co z Lakusią ?? Kiedy będzie miała robioną tą ostatnią operacje ?? Quote
doddy Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Na bank nie w przyszłym tygodniu. Pewnie jeszcze trochę poczeka. Najlepiej by ją miała w nowym domu, bo będzie bolesna. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Warto by bylo aby juz wreszcie trafiła do domu docelowego, ta sunia juz glupieje na sggw i wcale jej sie nie dziwie, to nie jest dom dla psa tylko zwykla lecznica. Quote
monita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Sterylizacja jest w planach do zrobienia podczas tej operacji, czy innym razem?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Myslę , że w komplecie . Quote
monita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Gdyby suńka trafiła do mnie, to jak to pogodzić z mieszkaniem na 6 piętrze, przecież po operacjach nie będzie mogła dużo chodzić :placz: :placz: Quote
Cez Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A masz Monita dostep do kolorowej drukarki ? Ja niestety mam tylko czarno-biala, a wydruk kolorowy kosztuje sporo. Gdyby tak skombinowac gdzies, tansze wydruki i opalakatowac miasto to mysle, ze szansa na domek by drastycznie wzrosla... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Monita, przepraszam ale nie masz windy ? Suki po sterylizacji normalnie chodza po dwoch dniach , nie wolno im tylko biegac i skakac. Quote
monita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mam widne, mam :p Tylko myślałam, że ze sterylizacją są większe problemy :oops: Postaram się w przyszłym tygodniu przyjechać do Warszawy, żeby się wszystkiego dowiedzieć " na żywo" :fadein: Quote
monita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cez, mam kolorową drukare, ale brak w niej kolorowego tuszu :lookarou: Ale znam jedną panią na kolorowym ksero ( bo często do niej chodzę robić wydruki ) Może mi obniży cenę :razz: Quote
Cez Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Chociaz jak sie wybierasz do Warszawy to moze nie warto drukowac... :razz: Quote
monita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Bardzo bym chciała, żeby suńka trafiła do mnie :multi: ale jeżeli będzie ktoś inny chętny, kto będzie mógł zapewnić jej lepsze warunki, niż te które ja oferuje, to lepiej będzie dla niej, żeby trafiła do tej drugiej osoby. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Monita trudno ocenic kto ma lepsze warunki , przeciez dla psa nie jest istotne czy masz duze czy male mieszkanie, czy jest PCV czy glazura - najważniejsze jest serce a tego nie da sie ocenic na podstawie warunków lokalowych. Zapraszam i czekamy . Quote
monita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Przyznam się jeszcze … :oops: Że cały czas myślę, o tym jak będzie wyglądać nasze wspólne życie ( moje, mojej mamy, suńki i naszego psiaka ) jak trafi ona do naszego domu. Na dzień dzisiejszy wiem, że pewne moje przyzwyczajenia odejdą na drugi plan. Z wielu rzeczy będziemy musiały zrezygnować ( przynajmniej na początku ) oraz, że pojawi się wiele nowych sytuacji w życiu ( tych pozytywnych jak i negatywnych ) Ale chcemy podjąć się tego „zadania” Dlatego, że pragniemy dać psince, miłość, wiele miłości, której tak mało doznała w swoim życiu … :oops: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Zycie polega na dokonywaniu wyborów i rezygnacji z czegoś na rzecz czegoś . Tak to jest. Monita przemysl wszystko i zapraszamy - nawet jezeli maja być to tylko towarzyskie odwiedziny. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Wiem, ze sa wazne tematy ale przypominam o dziewczynkach, to ze w skarpecie jest prawie 1300 pln to wcale nie wystarczy na oplacenie Laki i Pariski, a mnie nie stac na dalsze oplacanie szpitala. Szukamy pilnie domków i sponsorów. Quote
monita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Miałam wpłacić w tamtym tygodniu kase ... i wydałam ją :oops: Jak tylko będę mieć jakieś pieniądze " na zbyciu" to wpłace na suńki !! Quote
monita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Mam jeszcze pytanie dotyczące kosztów operacji Laki. Ile te dwie operacje w przybliżeniu kosztują ?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Przyznam szczerze, ze bardziej mi zalezy na domkach dla suniek . One siedza juz tam kilka miesiecy. Na prawde nikt nie chce pieknego bialego doga i rownie pieknej bullki ? Quote
Recommended Posts