Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czytałam wątek o psach z Ligoty ...
Czysta rozpacz :-( :-( :-(
Dlatego, tym większe uznanie z mojej strony, za ratowanie tych biednych psinek :thumbs:

Posted

Gdyby suńka trafiła do mnie, to jak to pogodzić z mieszkaniem na 6 piętrze, przecież po operacjach nie będzie mogła dużo chodzić :placz: :placz:

Posted

A masz Monita dostep do kolorowej drukarki ? Ja niestety mam tylko czarno-biala, a wydruk kolorowy kosztuje sporo. Gdyby tak skombinowac gdzies, tansze wydruki i opalakatowac miasto to mysle, ze szansa na domek by drastycznie wzrosla...

Posted

Mam widne, mam :p Tylko myślałam, że ze sterylizacją są większe problemy :oops:

Postaram się w przyszłym tygodniu przyjechać do Warszawy, żeby się wszystkiego dowiedzieć " na żywo" :fadein:

Posted

Cez, mam kolorową drukare, ale brak w niej kolorowego tuszu :lookarou:
Ale znam jedną panią na kolorowym ksero ( bo często do niej chodzę robić wydruki ) Może mi obniży cenę :razz:

Posted

Bardzo bym chciała, żeby suńka trafiła do mnie :multi: ale jeżeli będzie ktoś inny chętny, kto będzie mógł zapewnić jej lepsze warunki, niż te które ja oferuje, to lepiej będzie dla niej, żeby trafiła do tej drugiej osoby.

Posted

Przyznam się jeszcze … :oops: Że cały czas myślę, o tym jak będzie wyglądać nasze wspólne życie ( moje, mojej mamy, suńki i naszego psiaka ) jak trafi ona do naszego domu. Na dzień dzisiejszy wiem, że pewne moje przyzwyczajenia odejdą na drugi plan. Z wielu rzeczy będziemy musiały zrezygnować ( przynajmniej na początku ) oraz, że pojawi się wiele nowych sytuacji w życiu ( tych pozytywnych jak i negatywnych ) Ale chcemy podjąć się tego „zadania” Dlatego, że pragniemy dać psince, miłość, wiele miłości, której tak mało doznała w swoim życiu … :oops: