CASIA&ttb Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Greven napisał(a):Casia_i_Figa, trzeba jeszcze napisać, who is who :evil_lol: Czarne to pitbull a płowe to amstaff :cool3: Quote
invictus hilaritas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Casia_i_Figa, trzeba jeszcze napisać, who is who :evil_lol: ty sie juz z nas ne nabijaj bo to kto jest kim bylo jakas stronke temu :P Quote
Greven Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja się nie nabijam - nie każdy czyta strona po stronie ;) Z opisem nie będzie żadnych wątpliwości. Quote
loozerka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Greven- Twoja Tanga jest po prostu cuuuuudowna, na razie jestem w styczniu, wiec lata szczenięce, ale to poezja, pozostały zwierzyniec także. A mowiac szczerze, z uwagi na jej ubarwienie, zamszowa siersc i w sumie chyba nie za dużą glowe i dosc smukła kufę- na dotychczas obejrzanych zdjeciach- ja sie nie dziwie, ze lajkonicy mogli ja kojarzyc z posokowcem- jak komuś tylko gdzies cos dzwoni, to moze pomerdac. Ja mialabym problem- gdyby nie ostatnie 3 miesiące na dogo ze skojarzeniem rasy. Ale co tam rasa- JEST CUDOWNA. Troche zasmiecam watek innymi psami, ale tak sie tu rodzinnie i przyjażnie zrobilo :) no popatrzcie na to cudo Quote
mrowa23 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 takiimi cudami prosze zasmiecac watek :cool3: Quote
Apbt_sól Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 E?????? sie narobiło stron przez moja nieobecnosc :) Sadus jak tam chlopak sie ma???? Poczytam pozniej co nowego u Sadka jak karte graficzna zrobie :D Quote
CASIA&ttb Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ciotka Dorota znowu zniknęła i nie wiemy jak było na zapoznaniu z chętnymi na Sadzika... Quote
Paula Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Pewnie znowu kurs po knajpach ;) :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 Moze ciotke dore zabrali do adopcji razem z Sadem :) hyhyhyhy Quote
invictus hilaritas Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
CASIA&ttb Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Apbt_sól napisał(a):Moze ciotke dore zabrali do adopcji razem z Sadem :) hyhyhyhy No co Ty,nikt o zdrowych zmysłach nie adoptował by ciotki Doroty :evil_lol: przecież ona jest niespełna rozumów :cool3: Quote
CASIA&ttb Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Mrówa coś zrobiła z Sadkiem?????????????????????????????????? Quote
Apbt_sól Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Sadek do domu !!! lllllalalala :D Quote
mrowa23 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 juz juz czlowiekowi nie dacie odpoczac:P przeciez wczorajbyly urodziny pidzamy w poznaniu to gdzie ja moglam byc jak nie tam ?! a sadek robil za ochrone samochodu wiem wiem wredna jestem ze psiaka do kotla nei wzielam ale co zrobic ? no wiec sadek w domu podbil serducha tylko ekhm... odruchy kopulacyjne na nodze glowy rodziny nie byly dobra zagrywka zeby sie przypodobac aczkolwiek i tak sie spodobal tylko coreczka najmlodsza nie byla zachwycona Sadkiem, bala sie chlopaka troszke, ale jedno jest pewne rodzina jest fantastyczna i na pewno jezeli nie Sadek to smialo inny psiak moze tam trafic nawet bullowaty bo poradzic to sobie na pewno poradza :D a teaz idziemy oczyscic pluca z dymu papierosowego bo mowic nie mozemy ...tzn ja :eviltong: a dzisiaj ciotki to ja ide na randke :D (oczywiscie z sadkiem :D ) wiec tez trzymac kciuki.... Quote
andzia69 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 ino coby nie odstraszył kandydata, a co gorsza nie zazarł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='mrowa23']Saddam zazwyczaj tak sie zmniejsza gdy chrzakne znaczaco a jak nie wyraze swojego sprzeciwu to spi tak :evil_lol: (zdjecie kiepskie bo nie chcialam go budzic a taks ie wyciagnal ze ledwo go chwycilam w obiektyw:roll: ) weszłam przez przypadek na wątek- nie wiem jak mogłam przeoczyć:crazyeye: doczytałam na razie do połowy- nadrobie w poniedziałek, bo juz czas zmykać z pracy- upłakałam się jak bóbr z Waszych opowieści:lol:, a w dyskusje wcinam się jako właścicielka BANDOGA... Takiego samego mordercy jak Saduś... jak dopadnie to ...ZALIŻE- bez względu kto to- domownik, przyjaciel, obcy... dziecko, pies, sunia... ale, ale odbiegam od tematu- chciałam pocieszyć właściciela- moja 60 kg. krówka też śpi z nami w łóżku- oczywiście na mojej połowie, więc ja żeby piesia sie wyspała kulę sie jak embrion- staram się zmieścić na poduszce, żeby psiuni było wygodnie... a dziad tylko pod kołderka śypia- jak mu gorąco- złazi na panele, jak już ochłonie- zaś budzi żeby kołderke dźwignąć... no i sie przesunąć bo zajmuje jego miejsce... i tak 80x na noc... uściski dla ślicznego Sadka!! piękny, piękny... i taki agresor... Quote
invictus hilaritas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 no to trzymamy kciukasy za randke - ciekawe czy kandydat spodoba sie sadusiowi :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 jak sie nie spodoba tzn ze to nie ten :lol: clockwork bardzo dziekujemy za mile slowa i laczymy sie w bolu kobiet skopywanych podczas nocy przez wlasne psiaki :lol: Quote
CASIA&ttb Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jak ciotka Dorota ochłonie po randce to niech napisze jak ksieciu minął dzień :) PS. mrówa ty wogóle masz w planach pozbywać sie Sadka... ?? Quote
invictus hilaritas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 mrówa ty wogóle masz w planach pozbywać sie Sadka... ? tez jestem ciekawa , szedzie razem pozniej ci tak pusto bez niego bedzie :) Quote
loozerka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Echh, dajcie na razie spokoj Mróweczce, pytania trzeba zadawać niejednoznacznie sugerujące....;) Czy randka, mimo braku ( mrówa- wierzę w Ciebie !!! ) akcesoriów upiększających - złote łancuchy na owłosionej piersi, arbuzy pod pachami i brak częsci ciala, ktora zwykle występuje pomiędzy ramionami i glową została zaakceptowana przez Saddusia? W końcu moga się często spotykać, jakby co..... ;) Quote
mrowa23 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 ale wy ciotki knujecie :mad: przemilcze wszelkie sugestie :eviltong: a sadus wita ciotki tak dzisiaj wczoraj byl bardzo grzeczny na randce poza puszczaniem bakow w samochodzie kt mogly nieco odstraszyc potencjalnego kandydata:roll: na sadka byli chetnie spod lodzi sympatyczna rodzina ale(ja nic nie wymyslam zeby sadka dluzej zatrzymac ale nie oddam go tak rachu ciachu) no i rodzina chciala dzisiaj przyjechac zabraz i tyle... a ja poki co nie moge tak bez sprawdzenia oddac go bo wiem ze chlop potrzebuje na samym poczatku wytlumaczenia sobie kto rzadzi i sa ludzie kt sobie z nim nie poradza a ci panstwo maja dzieco 2,5 letnie i w ogole... czy ja sie usprawiedliwiam ze go nie oddalam tak ot ?:roll: dzisiaj z Sadkiem mamy w planach obiad rodzinny :cool3: a potem nauke...chyba...:roll: Quote
Apbt_sól Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 dobrze ze selekcjonujesz włascieli poki co potrzebna silna reka chlopakowi i oczywiscie nauka podstaw bo sa one ubogie u Sadka. No nic czekamy wiesci z nauki :) Mrówka widze ze Sadka w dobre rece oddałam az mi kamień z serca spadł :D Quote
invictus hilaritas Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 sadus kofffany spod pierzynki na mnie zerka :) Quote
CASIA&ttb Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 My nie knujemy tylko piszemy to co widzimy :) ,czy ten leń Sadek to czasami stoi na łapach czy on tylko leży non stop :) ?? Quote
Recommended Posts