Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Greven- Twoja Tanga jest po prostu cuuuuudowna, na razie jestem w styczniu, wiec lata szczenięce, ale to poezja, pozostały zwierzyniec także.
A mowiac szczerze, z uwagi na jej ubarwienie, zamszowa siersc i w sumie chyba nie za dużą glowe i dosc smukła kufę- na dotychczas obejrzanych zdjeciach- ja sie nie dziwie, ze lajkonicy mogli ja kojarzyc z posokowcem- jak komuś tylko gdzies cos dzwoni, to moze pomerdac. Ja mialabym problem- gdyby nie ostatnie 3 miesiące na dogo ze skojarzeniem rasy.
Ale co tam rasa- JEST CUDOWNA.
Troche zasmiecam watek innymi psami, ale tak sie tu rodzinnie i przyjażnie zrobilo :)

no popatrzcie na to cudo

Posted

Apbt_sól napisał(a):
Moze ciotke dore zabrali do adopcji razem z Sadem :) hyhyhyhy

No co Ty,nikt o zdrowych zmysłach nie adoptował by ciotki Doroty :evil_lol: przecież ona jest niespełna rozumów :cool3:

Posted

juz juz czlowiekowi nie dacie odpoczac:P przeciez wczorajbyly urodziny pidzamy w poznaniu to gdzie ja moglam byc jak nie tam ?! a sadek robil za ochrone samochodu wiem wiem wredna jestem ze psiaka do kotla nei wzielam ale co zrobic ? no wiec sadek w domu podbil serducha tylko ekhm... odruchy kopulacyjne na nodze glowy rodziny nie byly dobra zagrywka zeby sie przypodobac aczkolwiek i tak sie spodobal tylko coreczka najmlodsza nie byla zachwycona Sadkiem, bala sie chlopaka troszke, ale jedno jest pewne rodzina jest fantastyczna i na pewno jezeli nie Sadek to smialo inny psiak moze tam trafic nawet bullowaty bo poradzic to sobie na pewno poradza :D a teaz idziemy oczyscic pluca z dymu papierosowego bo mowic nie mozemy ...tzn ja :eviltong:

a dzisiaj ciotki to ja ide na randke :D (oczywiscie z sadkiem :D ) wiec tez trzymac kciuki....

Posted

[quote name='mrowa23']Saddam zazwyczaj tak sie zmniejsza gdy chrzakne znaczaco a jak nie wyraze swojego sprzeciwu to spi tak :evil_lol: (zdjecie kiepskie bo nie chcialam go budzic a taks ie wyciagnal ze ledwo go chwycilam w obiektyw:roll: )

weszłam przez przypadek na wątek- nie wiem jak mogłam przeoczyć:crazyeye:
doczytałam na razie do połowy- nadrobie w poniedziałek, bo juz czas zmykać z pracy- upłakałam się jak bóbr z Waszych opowieści:lol:, a w dyskusje wcinam się jako właścicielka BANDOGA... Takiego samego mordercy jak Saduś... jak dopadnie to ...ZALIŻE- bez względu kto to- domownik, przyjaciel, obcy... dziecko, pies, sunia...
ale, ale odbiegam od tematu- chciałam pocieszyć właściciela- moja 60 kg. krówka też śpi z nami w łóżku- oczywiście na mojej połowie, więc ja żeby piesia sie wyspała kulę sie jak embrion- staram się zmieścić na poduszce, żeby psiuni było wygodnie... a dziad tylko pod kołderka śypia- jak mu gorąco- złazi na panele, jak już ochłonie- zaś budzi żeby kołderke dźwignąć... no i sie przesunąć bo zajmuje jego miejsce... i tak 80x na noc...

uściski dla ślicznego Sadka!! piękny, piękny... i taki agresor...

Posted

Echh, dajcie na razie spokoj Mróweczce, pytania trzeba zadawać niejednoznacznie sugerujące....;)

Czy randka, mimo braku ( mrówa- wierzę w Ciebie !!! ) akcesoriów upiększających - złote łancuchy na owłosionej piersi, arbuzy pod pachami i brak częsci ciala, ktora zwykle występuje pomiędzy ramionami i glową została zaakceptowana przez Saddusia? W końcu moga się często spotykać, jakby co..... ;)

Posted

ale wy ciotki knujecie :mad: przemilcze wszelkie sugestie :eviltong:
a sadus wita ciotki tak dzisiaj

wczoraj byl bardzo grzeczny na randce poza puszczaniem bakow w samochodzie kt mogly nieco odstraszyc potencjalnego kandydata:roll:

na sadka byli chetnie spod lodzi sympatyczna rodzina ale(ja nic nie wymyslam zeby sadka dluzej zatrzymac ale nie oddam go tak rachu ciachu) no i rodzina chciala dzisiaj przyjechac zabraz i tyle... a ja poki co nie moge tak bez sprawdzenia oddac go bo wiem ze chlop potrzebuje na samym poczatku wytlumaczenia sobie kto rzadzi i sa ludzie kt sobie z nim nie poradza a ci panstwo maja dzieco 2,5 letnie i w ogole... czy ja sie usprawiedliwiam ze go nie oddalam tak ot ?:roll:
dzisiaj z Sadkiem mamy w planach obiad rodzinny :cool3: a potem nauke...chyba...:roll:

Posted

dobrze ze selekcjonujesz włascieli poki co potrzebna silna reka chlopakowi i oczywiscie nauka podstaw bo sa one ubogie u Sadka.
No nic czekamy wiesci z nauki :)

Mrówka widze ze Sadka w dobre rece oddałam az mi kamień z serca spadł :D