loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :lol: ja to nazywam zludnym poczuciem bezpieczenstwa ;) Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 oj wy ciotki niedobre smiejecie sie z jajek biednego Sadusia :mad: Casia... no moze troszke :oops: zobacyzmy jak wygladaja domki jezeli beda super super to oczywiscie sadek zamieszka w takim ale jezeli cos mi sie nie spodoba to mozna zapomniec o Sadusiu :angryy: Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Eee tam, smiejemy, niejeden Sadusiowi pozazdrościłby, ma chłopak co wietrzyć i sporo go ubędzie. mrowa23 napisał(a): Casia... no moze troszke :oops: zobacyzmy jak wygladaja domki jezeli beda super super to oczywiscie sadek zamieszka w takim ale jezeli cos mi sie nie spodoba to mozna zapomniec o Sadusiu :angryy: Jak tak mowisz, to znaczy, ze ten dom, ktory wybierzesz, będzie najlepszy na świecie :) Quote
Kitka20 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Jakoś nigdy nawet nie pomyślałabym (kiedyś!!) że boullowate mogły by mi się podobać ale od pewnego razu mogę stwierdzić że poza Bokserami też są fajne a sadek hmm marzenie:lol: Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ja myslalam ze beda problemy zeby amstaff znalazl chetnego a mi sie tabuny ludzi zglaszaja ze urzekl ich Sadus i ze chca mu dac dom:crazyeye: ... inna para kaloszy jaki to dom ale... jestem podbudowana narodem, czyzby mit psa mordercy odchodzil i zostawal usmiechniety Sadus? inna kwestia ze nie da sie w nim "nie zakochac":loveu: Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A skad wiedzą o Saddusiu? z tych ogłoszeń, czy na ulicy Cie zaczepiają? Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 z ogloszen z allegro dosc duzo osob sie odzywa i czasami na spacerze pomimo ze nie przyczepilam mu karteczki "jestem do wziecia" :lol: Quote
Apbt_sól Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 z doborem chałupki to bedzie w czym wybierac :D wiadomo ze naz nynuś jest :D Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 sadek ktoremu zaproponowalam spacer:diabloti: Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ćwicz mieśnie, ćwicz, bo niedlugo bedziesz morderce - napodusznika na spacer na rękach wynosic ;) Quote
invictus hilaritas Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 jak on na ciebie patrzy - jego wzrok mowi czego ty chcesz ode mnie kobieto ?? :) Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 sie smiej ostatnio sprawdzalam jak podchodzi chlopak do podnoszenia czy mu sie to podoba czy co no i hyc chlopa na rece przenioslam kawalek z kregoslupem wywinietym na druga strone polozylam na miejsce a Sadus co na to? stwierdzil ze on chce jeszcze raz :diabloti: a ja zgrzana jak parowoz po 2 m myslalam ze padne:D Quote
invictus hilaritas Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 no prosze ksieciuniu sie znalazl :evil_lol: jak nic Toldiego musimy szukac :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :crazyeye: eeemmm yyyyy....eeee... tak tak ale to moze jak juz saddam znajdzie dom i tam dokoptujemy toldiego....:diabloti: Quote
andzia69 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 tak to się moja Torcia też rozwala(ino nie ma czego wietrzyć:evil_lol:) - najgorzej,że się rozwala na mojej połówce,a mój tz ma caaałą połówkę do spania.A na dodatek z drugiej strony łeb mi kladzie mój onek. I czasem to czuję się, jakbym to ja się położyła na ich łóżku, nie na moim! Quote
loozerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Wiecie, najlepsze, ze ja mam takiego 9 kg brytana, ktory pod kołderke- brrrrrrrrr, na łożko- czasem i tylko ze mna, corka nie moze go namowic, branie na ręce- nie cierpi, zbyt wiele głaskania- zupelnie. nie ma to jak burzenie stereotypow :D Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 dobra mmoje malenstwo tzn Saddam dal mi juz znak ze nagrzal lozko wiec czas na mnie :D fajnie zupelnie jakbym nastawiala czasowe nagrzewanie lozka po czym jest "mruk" i wiadomo ze temperatura odpowiednia :D Quote
invictus hilaritas Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 najgorzej to zapewne w nocy jak ta kruszynka sie ropycha :) Quote
mrowa23 Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 to jeszcze tylko skrobne ze z cioteczka casia stwierdzilysmy ze Sadus dba o mnie jak nikt bo zapewnia mi sprawnosc fizyczna- cwiczeniarodem z silowni (spacery) zapewnia mi odpowiednia diete - z poswieceniem zjadl mi kanapki z serkiem wczesniej opchal sie swoim gotowanym jedzonkiem serduszka warzywka i te sprawy no i w koncu dba o masaze- rozpych a sie w lozku i raz jego nozka w moich lopatkach raz w kregoslupie raz w nerckach ....no i oczywiscie nakladanie maseczek ze sliny tez trzeba omowic:D a do tego dba o moje zapalenie pluc lezac na mojej klatcepiersiowej robi oklady na moje biedne pluca z wlasnego ciala - coz za poswiecenie :diabloti: no a teraz ide na masaz do lozeczka bo juz ta godizna:evil_lol: Quote
invictus hilaritas Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ty sie ciesz ze masz miejsce o tej godzinie :evil_lol: moj Cerber to fakt faktem grzeje wyrko , ale co z tego jak on zabiera mi cala kolderke i miejsce na lozku a ja budze sie obolala i zziebnieta.. :evil_lol: a jak zabieram mu koldre to slysze stekanie niezadowolenia.. :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Sadzik tylko bardzo dba o Swoją wybawczynie coby silna i zdrowa była :) Quote
Apbt_sól Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 No jestem Sadzoik u ciebie , ciocia kompa robiła bo odmawiał posłuszeństwa. No no to ty masz salony moj drogi hahahha, uwazaj na ciocie dorotke by jej łapek do kolan nie wyciagnać :) Prosze jakie pozycje jaśnie pan nam sie tutaj robi powili :) Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 jasnie pan z manierami wiesniaka chyba zrezygnujemy z gotowanego bo przeciez wytrzymac sie nei da z tymi bakami bleeeee ten smrodzik do meninawet przylegl juz- jak wychodze gdzies gdzie saddama nie biore to i tak smrodzik idzie ze mna:p Quote
Kostek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 mrowa jak beda jacys sensowni chetni a Sadus bedzie juz mial swojego pancia ukochanego pokazuj im inne bullowate...tyle ich tu mamy a domow zero:( Quote
andzia69 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Kostek - ja już cisznę mrówę i cisnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na wątek ją wysłałam - skoro ma taką dobrą rękę (znalazła juz domek dla Gucia z Krakowa!!!) to niech działa dalej! Quote
Recommended Posts