Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj wy ciotki niedobre smiejecie sie z jajek biednego Sadusia :mad:

Casia... no moze troszke :oops: zobacyzmy jak wygladaja domki jezeli beda super super to oczywiscie sadek zamieszka w takim ale jezeli cos mi sie nie spodoba to mozna zapomniec o Sadusiu :angryy:

Posted

Eee tam, smiejemy, niejeden Sadusiowi pozazdrościłby, ma chłopak co wietrzyć i sporo go ubędzie.

mrowa23 napisał(a):

Casia... no moze troszke :oops: zobacyzmy jak wygladaja domki jezeli beda super super to oczywiscie sadek zamieszka w takim ale jezeli cos mi sie nie spodoba to mozna zapomniec o Sadusiu :angryy:

Jak tak mowisz, to znaczy, ze ten dom, ktory wybierzesz, będzie najlepszy na świecie :)

Posted

Jakoś nigdy nawet nie pomyślałabym (kiedyś!!) że boullowate mogły by mi się podobać ale od pewnego razu mogę stwierdzić że poza Bokserami też są fajne a sadek hmm marzenie:lol:

Posted

ja myslalam ze beda problemy zeby amstaff znalazl chetnego a mi sie tabuny ludzi zglaszaja ze urzekl ich Sadus i ze chca mu dac dom:crazyeye: ... inna para kaloszy jaki to dom ale... jestem podbudowana narodem, czyzby mit psa mordercy odchodzil i zostawal usmiechniety Sadus? inna kwestia ze nie da sie w nim "nie zakochac":loveu:

Posted

sie smiej ostatnio sprawdzalam jak podchodzi chlopak do podnoszenia czy mu sie to podoba czy co no i hyc chlopa na rece przenioslam kawalek z kregoslupem wywinietym na druga strone polozylam na miejsce a Sadus co na to? stwierdzil ze on chce jeszcze raz :diabloti: a ja zgrzana jak parowoz po 2 m myslalam ze padne:D

Posted

tak to się moja Torcia też rozwala(ino nie ma czego wietrzyć:evil_lol:) - najgorzej,że się rozwala na mojej połówce,a mój tz ma caaałą połówkę do spania.A na dodatek z drugiej strony łeb mi kladzie mój onek. I czasem to czuję się, jakbym to ja się położyła na ich łóżku, nie na moim!

Posted

Wiecie, najlepsze, ze ja mam takiego 9 kg brytana, ktory pod kołderke- brrrrrrrrr, na łożko- czasem i tylko ze mna, corka nie moze go namowic, branie na ręce- nie cierpi, zbyt wiele głaskania- zupelnie.
nie ma to jak burzenie stereotypow :D

Posted

dobra mmoje malenstwo tzn Saddam dal mi juz znak ze nagrzal lozko wiec czas na mnie :D
fajnie zupelnie jakbym nastawiala czasowe nagrzewanie lozka po czym jest "mruk" i wiadomo ze temperatura odpowiednia :D

Posted

to jeszcze tylko skrobne ze z cioteczka casia stwierdzilysmy ze Sadus dba o mnie jak nikt bo zapewnia mi sprawnosc fizyczna- cwiczeniarodem z silowni (spacery) zapewnia mi odpowiednia diete - z poswieceniem zjadl mi kanapki z serkiem wczesniej opchal sie swoim gotowanym jedzonkiem serduszka warzywka i te sprawy no i w koncu dba o masaze- rozpych a sie w lozku i raz jego nozka w moich lopatkach raz w kregoslupie raz w nerckach ....no i oczywiscie nakladanie maseczek ze sliny tez trzeba omowic:D a do tego dba o moje zapalenie pluc lezac na mojej klatcepiersiowej robi oklady na moje biedne pluca z wlasnego ciala - coz za poswiecenie :diabloti: no a teraz ide na masaz do lozeczka bo juz ta godizna:evil_lol:

Posted

ty sie ciesz ze masz miejsce o tej godzinie :evil_lol: moj Cerber to fakt faktem grzeje wyrko , ale co z tego jak on zabiera mi cala kolderke i miejsce na lozku a ja budze sie obolala i zziebnieta.. :evil_lol: a jak zabieram mu koldre to slysze stekanie niezadowolenia.. :evil_lol:

Posted

No jestem Sadzoik u ciebie , ciocia kompa robiła bo odmawiał posłuszeństwa.
No no to ty masz salony moj drogi hahahha, uwazaj na ciocie dorotke by jej łapek do kolan nie wyciagnać :)
Prosze jakie pozycje jaśnie pan nam sie tutaj robi powili :)

Posted

jasnie pan z manierami wiesniaka chyba zrezygnujemy z gotowanego bo przeciez wytrzymac sie nei da z tymi bakami bleeeee ten smrodzik do meninawet przylegl juz- jak wychodze gdzies gdzie saddama nie biore to i tak smrodzik idzie ze mna:p

Posted

Kostek - ja już cisznę mrówę i cisnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na wątek ją wysłałam - skoro ma taką dobrą rękę (znalazła juz domek dla Gucia z Krakowa!!!) to niech działa dalej!