CASIA&ttb Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Już melduje sie,chcę napisać że na konto Mrówy poszło dzisiaj 120zł dla Sadka a są to wpłaty od BeataA i Noemik które przyszły na moje konto za które bardzo DZIĘKUJE w imieniu swoim i Sadka :) .Jak uporam sie ze swoją psia banda to przestudiuje watek na AFN i spróbuje policzyć ile kaski jest dla Sadzika :) . Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Casia_i_Figa napisał(a):Już melduje sie,chcę napisać że na konto Mrówy poszło dzisiaj 120zł dla Sadka a są to wpłaty od BeataA i Noemik które przyszły na moje konto za które bardzo DZIĘKUJE w imieniu swoim i Sadka :) .Jak uporam sie ze swoją psia banda to przestudiuje watek na AFN i spróbuje policzyć ile kaski jest dla Sadzika :) . + moje... :multi: no to kwota cała... :multi: Saduś żegnaj sie z jajkami:eviltong:!!! nie panikuj!! warto DLA ŚWIĄT W RODZINNYM GRONIE!!! Quote
MARCHEWA Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ja też obiecałam,że wspomogę Sadducha,jutro coś wyślę na AFN,z dopiskiem dla Saddama,może tak być? Quote
doddy Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Powiedz mu, ze na Święta będzie miał jajka :eviltong: Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 doddy napisał(a):Powiedz mu, ze na Święta będzie miał jajka :eviltong: powiedz powiedz... ale wspomnij że na Wielkanocne.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 To czekamy na wieści jak sie udała wizyta .... Oj ciotki ale WY jesteście wredne,żeby tak otwarcie śmiać sie z Sadzisława :mad: :mad: :mad: Quote
loozerka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale ja pisałam, ile jest na AFN? Wcześniej wpłaciłam 20 zł, wczoraj 10 i to, co clockwork i juz :). Na razie więcej nie ma :) Ale myśle, ze na sterylizację wystarczy an 100% z tym, co poszło bezposrednio do Doroty. To super, bedzie mozna ulzyc i Sadusiowi i Dorocie :D Quote
Apbt_sól Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Sadek w góre juz nie długo nie bedziesz jajcami świecił :D Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 jestesmy....para ludzi u ktorych bylismy z sadzislawem jest po prostu fantastyczna... bull to pies dla nich...ide po kawe i zaraz wracam opisac co i jak...:cool3: Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 najpierw sprawy bierzace- bardzo bardoz dziekuje za pieniazki na kastracje niestety ten wet o kt mowilam ma czas dopiero po swietach wiec jutro bede lapala jeszcze jednego - rownie dobry a moze da rade szybciej no a ludzie u ktorych bylismy fantastyczni, nawet z rozpaskudzonym sadem by sobie poradzili i nie mialabym o to obaw ale.... wiecie jak to jest... laciatek tez potrzebuje domu i sadze ze o ile oczywiscie sie zdecyduja na psiaka vel laciatka to bedzie to ich wymarzony psiak... a sadek... oprocz wycietych jajeczek moze dostanie pod choinke jeszcze cos...kurde ciotki....ehhh duzo mowic poki co sadek zasmarkal mi samochod a teraz znowu jest po naszemu czyli baki w poduche i chrapie :loveu: Quote
karusiap Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 co Sadus dostanie jeszcze pod choinke??:cool3: Quote
invictus hilaritas Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mrowa mu powie kochany tu jest twoj dom ??? :loveu: Quote
CASIA&ttb Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 invictus hilaritas napisał(a):mrowa mu powie kochany tu jest twoj dom ??? :loveu: Pewnie tak wlasnie będzie :razz: :cool3: ,Dorota który psiak miałby iść do tych państwa???????????????????????????????? No i mam nadzieje że dałaś ksieciuniowi buziak w nochal ode mnie :mad: Quote
Apbt_sól Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Całować od ciotek :D Ciekawe cóż to prezent hm... :D Quote
invictus hilaritas Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 No i mam nadzieje że dałaś ksieciuniowi buziak w nochal ode mnie :mad: no i ode mnie, ale to juz chyba wiesz ze pare razy dzinnie ;) Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ciii przeciez ot ma byc niespodziewajko-prezent dla sadka a wy juz teraz na forum publicznym chcecie zebymp owiedzilaa:mad: sadekma odciski na nosie od calusow ... a psiak do adopcji dla tych ludzi to laciatek cyzli ten jest w pabianicach pod lodzia .... Quote
karusiap Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 jejku przepiekny...skoro sadek ma juz domek (jak zdecydowala wiekszosc:evil_lol: ) to musza go wziac...oby sie udalo... Quote
invictus hilaritas Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja nie wiem dlaczego my szukamy domku jak on juz ma- baki puszcza, pierzynka jego, pali papierochy, uczy sie.. wszystko przemawia za tym ze domek jest ;) laciatek sliczny, widzialam jego zdjecia na innym watku .. Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 oj ciotki ciotki..... ja nawet zatrudnilam do mozolnej pracy znajomych zeby szukali mieszkanai dla sadziucha kumpeli i mnie....zobacyzmy...ale wierzcie mi ze jak tlyko bedzie cos wiadome na 100% zaraz sie podziele zlota mysla :cool3: a laciatek boski.... a teraz to ja ide po kawe :eviltong: Quote
CASIA&ttb Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Czyli juz wszystko sie wyjasniło :eviltong: : -Sadosław zostaję z Tobą na zawsze :multi: -Łaciatek znajdzie dom u rodzinki u której dzisiaj byliście :razz: ,chyba wszystko dobrze zrozumiałam????????????? Quote
invictus hilaritas Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Czyli juz wszystko sie wyjasniło :eviltong: : -Sadosław zostaję z Tobą na zawsze :multi: -Łaciatek znajdzie dom u rodzinki u której dzisiaj byliście :razz: ,chyba wszystko dobrze zrozumiałam????????????? jak dla mnie bomba :loveu: :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 pewnie że bomba :evil_lol: ,tylko żeby Dorota równie entuzjastycznie do tego podeszła i nie próbowała mnie zabić :eviltong: Quote
Apbt_sól Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Nie no czytam czytam i maskra Sadosław cie poderwał!!!!! Normalnie zarwał Cie :D Chlopak robi postepy czuje się jak w domku hyhyhyhyhyyh Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 hehe nabijac sie bedziecie ciotki....:mad: :mad: :mad: Sadoslaw to kolejne wcielenie rasputina... wszysycy go kochaja od pierwszego wejrzenia... no i nie powiem ze ja nie...bo wiadomo wszem i wobec ze kocham go ale... brak miejsca ludzie przeciez ja np na wigilii bede niedlugo miala wiecej psow niz ludzi :lol: mysle nad zatrzymaniem sadka nie mowie ze nie ale same rozumiecie ciotki...to nie takie hop siup... Quote
Recommended Posts