Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nikt nie mówił że to hop siup ale my wierzymy ze znajdziecie sobie fajne mieszkanko i będzieci mogli prowadzic spokojny żywot :) ,a Ty chyba sama Sobie nie wierzysz w to że byłabys wstanie oddać Sadosława nawet do super hiper domku innego niż Twój własny :eviltong: :evil_lol: :diabloti: .

I bez grożenia mi tu proszę bo jak dopadną Cie moje potwory to bedziesz przez miesiąc próbowała pozbyc sie ich sliny z Siebie(zaliżą Cie na całego) :evil_lol:

EDIT:

może mi ktos wytłumaczyć czy na AFN Sadosław nie ma przypadkiem 2 "skarpet" bo ja tam sie dopatrzyłam : "PTB Saddam - 20,00" i Sad Hotelik - 100,00 " z góry przepraszam jesli coś pokręciłam i sa to 2 różne psy ale ja sie nie znam na tym wogóle a wiem że mądre głowy tu zaglądaja i może potrafia to rozszyfrować??!!

Posted

nie, to nie te same skarpety, tez tak myślalam, gdy robilam pierwsza wpłatę na rzecz Saddka, ale zobacz, ze Sad hotel jest podlinkowany i link kieruje do innego watku- Sada :)
Dziewczyny, nie molestować mrowa!!! Ona w Sadusiu zakochana i jak bedzie mogla to wezmie go pewnie...ale kurde, przeca pies to musi być też na siły brany, nie tylko na wariacką chęc..
Dorota, ja tam całym sercem za tym, zeby on znalazł dom u Ciebie, ale przeciez TY najlepiej bedziesz wiedziala, czy mozna, no nie... :))

Posted

mrowa23 napisał(a):

no a ludzie u ktorych bylismy fantastyczni, nawet z rozpaskudzonym sadem by sobie poradzili i nie mialabym o to obaw ale.... wiecie jak to jest...
laciatek tez potrzebuje domu i sadze ze o ile oczywiscie sie zdecyduja na psiaka vel laciatka to bedzie to ich wymarzony psiak...

nooooo... niezła strategia- Sadzuś wystawiony jako szukający domciu, a gdy są chętni mrówa podstawia innego psa i mówi... "a może ten"... i tak oto dzięki Sadkowi inne psiaki znajdują domki!!! dobre, dobre...:eviltong:
a teraz Sodosławie... jak ja Ci życze :tree1: żebyś znalazł ze swoją obecną pańcią większe mieszkanko- gdzie ZAWSZE bedziemy mogli do Ciebie zajrzeć i Cie wycałować- on-line oczywiście i na szczęście,bo wiem czym grożą bąki bullowatych...:stormy-sad:

mmmłłłłłłaaaaa.. w ten pychol uroczy!!

Posted

tak, tak mrowa - szukaj domów dla buli, przedstawiaj im Sadosława jako super psa i potem po kolei bierz psiaki ze schrona i upychaj, upychaj, upychaj :loveu::loveu::loveu:w Swarzędzu jest tyle ślicznych bulasków - ostatnio jest nawet 7 mies:-( no i Telma i Luis, no i kupa innych bidulek...

Posted

ooo to jest genialny pomysl :D
hehe ciii prosze nie wydawac swiatu mojej tajnej broni :mad: sadzislaw +ja=szansa na domki dla jego braci i siostr bull :evil_lol:
a wiecie co? ludzi nawet nie odstraszaja baki sadoslawa :D

ps. nie jest to pewne ale jest chetna na bankiera osoba i jest z rzeszowa i nie ma transportu, cos ktos by mogl pomoc? to jeszcze nie dopiete na ostatni guzik wiec nie pytamna watku transportowym, ale szansa jest duza....dzisiaj bede konczyla pewnie rozmowy z potencjalna wlascicielka ...

dobra jednak to juz pewne ze bankier ma wlascicielke tylko transportu brak :razz:

Posted

dobranoc wszystkim kochanym ciotka mowimy i dodajemy ze pieniazki na kastracje wplynely takze bardzo, bardzo dziekujemy, a teraz idziemy spac bo sadek juz nagrzal lozeczko :eviltong:

Posted

to nie byla dobra noc....Sadzislaw cala noc wymiotowali do tego jeszcze biegunke mial, i niestety co bylismy pewni ze juz wszystko oddal i kladlam sie do lozka to nie musze mowic jakie prezenty na parkiecie mnie budzily... wiec Sadus teraz odpoczywa naszczescie juz minelo to wszystko a ja lecze migrene :roll:
a mieszkania mamy juz konkretne na oku :p
a na wigilie w razie jakichkolwiek problemow (czyli wigilia bez sadzislawa) mamy pomoc od cudownych ludzi zaoferowana i Sadus mialby rodzinna wigilie, choc dzisaij chlopak juz nie skoczyl ani razu na suczke wiec moze w koncu sie uda ....

Posted

nie wiem...byc moze dlatego ze przejadl sie bo suka zostawila swoje a ten cichaczem wyjadl jej porcje (moja wina bo nie zauwazylam) i mysle ze dlatego tak go ruszylo...bo brzuchol mial jakby co najmniej w ciazy byl :roll:

Posted

no plusik duzy ale zla wiadomosc jest taka ze ci dwaj weci zaufani moga dopiero po swietach zrobic bo teraz maja zawalone terminy, ale jeszcze dopominam sie u znajomej o telefon do jej wetki i moze sie uda wczesniej choc chlopak co raz grzeczniejszy,juz przed snem nie boksujemy sie o kolderke, ktora namietnie gwalci :roll:
takze nawet jezlei mialaby byc kastracja po swietach w tym najgorszym przypadku to i tak moze sadek spedzi swieta ze mna :D

Posted

eeee :oops: ...a nochal wycalowany :cool3: jedno pewne sadzik nie lubi jak kobieta farbuje wlosy bo jak mnie zobacyzl z farba na glowie to odworcil sie dupskiem do mnie :p

Posted

Mrówa, ja kilka dni temu asystowałam przy kastracji mojego kozła.
Kozioł chyba się tak bardzo od psa nie różni pod względem jajek... Może wpadnę i wytnę Saddama, póki mam na świeżo przed oczami, jak to się robi :evil_lol:
W skrócie: ciach - mach i po jajkach :evil_lol: :evil_lol:

Posted

greven powiedz tylko kiedy wpadasz, bo wiesz najpierw musze wziac znieczulenie i chyba nawet za sadka w takim ukladzie :drinka:

loozerka, sadzislaw na samym poczatku jakas dziwnie patrzyl na mnie ale juz sie przyzwyczail, niestety jezeli chce ze mna zostac musi sie przyzwyczaic ze co chwile zmieniam kolorek :p

Posted

hehe a chcialam poczekac az znajde mieszkanie zeby to oglosic...a tu prosze z forum na forum i juz wszystko wiadome....:oops:

no dobra.... na 99% Sadzislaw zostaje u mnie :roll: .... ale to mieszkanko to teraz na gwalt szukam.... bo mnie chyba pobijecie zaraz :eviltong: