Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowa23 napisał(a):
mam siweta nowine :multi: rodzina ktora byla fantastyczna dla Saddama postanowila wyciagnac boksie ze schroniska i ja zaadoptowali :multi: kochani ludzie i wlasnie dzieki takim ludziom boksia bedzie miala niezapomniane swieta :multi:

hurrrraaaa!! co znaczy że Saduś nadal u mrówy:cool3:!!!!
życze Ci SADZIKU żeby mikołaj :x-mas:dziś przyniósł Ci.... domek... najlepiej ten w którym jesteś:razz:... bo gdzie będziesz tak kochany i będzie Ci tak WSPANIALE!!??

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:
Nie no,wspaniale :)
Sadduś wiedziałam zeby Cie zabrać!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

cmok cmok- dzień dobry Sadziu... mrówa wycałuj PIĘKNEGO MORDULCA ode mnie... :loveu:... żałuję że nie mogę Sadziula przejąć po Tobie. Jest cudowny, kofffany, boski, ..... gdybym nie miała naszego Klocka - przygarnęła bym Sadziula- choć pewnie mi byś go nie oddała:evil_lol:

Posted

bardzo dziekujemy w imieniu Saddama za wszelka pamiec o jego jajeczkach :D
a Sadzik jak to Sadzik sadzi baczki pod kolderka teraz strzelil focha bo mu wytknelam ze bedzie spal z tyleczkiem za oknem jak nie da luz chlopak :lol: dzis jego wielki dzien muche musze mu podprasowac i bedziemy smigac :cool3:
a teraz to trza sie na ludzia zrobic i zaczac tego mieszkania szukac...zna kto mieszkanie w poznaniu na zbyciu za psie pienidzae tzn do wynajecia? aaa i czy ktos zna tani hotelik dla zwierzakow z fantastyczna atmosfera w poznaniu? bo jak Sad nie znajdzie swego pana to w pewnym momencie jezeli nie dojdzie do kastracji przed swietami to bede musiala go do hoteliku oddac :placz: (na czas swiat, a dokladnie to tylko na wigilie, dluzej nie ma mowy)

Posted

mrowa23 napisał(a):
bardzo dziekujemy w imieniu Saddama za wszelka pamiec o jego jajeczkach :D
a Sadzik jak to Sadzik sadzi baczki pod kolderka teraz strzelil focha bo mu wytknelam ze bedzie spal z tyleczkiem za oknem jak nie da luz chlopak :lol: dzis jego wielki dzien muche musze mu podprasowac i bedziemy smigac :cool3:
a teraz to trza sie na ludzia zrobic i zaczac tego mieszkania szukac...zna kto mieszkanie w poznaniu na zbyciu za psie pienidzae tzn do wynajecia? aaa i czy ktos zna tani hotelik dla zwierzakow z fantastyczna atmosfera w poznaniu? bo jak Sad nie znajdzie swego pana to w pewnym momencie jezeli nie dojdzie do kastracji przed swietami to bede musiala go do hoteliku oddac :placz: (na czas swiat, a dokladnie to tylko na wigilie, dluzej nie ma mowy)

mrówa... nie możesz mu zrobić takiego prezentu pod choinke:tree1:.. DO HOTELIKU?? łaj?? nie może spędzic świąt z Tobą?? oj...:placz:
a co z tym mieszkaniem do wynajęcia?? Ty szukasz?? jak dobrze pamiętam to pisałaś że nie możesz sobie zostawić Sadzia, bo nie masz warunków (miejsca)... czyżbyś szukała mieszkanka żeby Sadziu został z Tobą/? :loveu:

Posted

:evil_lol: mieszkanie sie znajdzie to i miejsce dla sada juz bedzie wowczas...ale jak sobie zycza tyle kasy za mieszkanie to mnie po prostu nie stac a i tak chcemy z kumpela zamieszkac :placz: w domu gdzie teraz mieszkam to jestm ieszkanie jak ja to mowie poldupkiem i dlatego czas wyleciec z tego gniazda na swoje... i wtedy sadzik moze zostac :roll:
niestety na wigilie jest ok 4 psow zawsze a czasami 5 bo kazdy w rodzinie zapsiony i zakocony jest (na szczescie koty zostaja w domach:p ) i sa tam 2 suczki ktore nie toleruja jak piesn a nie skacze a sadzik niestety skacze na wszystkie suczki i mam nadzieje ze kastracje zrobimy juz juz tylko musze wysuplac oszczednosci zyiowe :p jak dobrzep ojdzie i kastracje zdaze zrobic do swiat to sadekmoze smialo byc na wigilie ale jak nie to moze byc problem bo ogier z niego :D a wole za wczasu zapytac niz potem miec duuuzy problem

Posted

mrowa23 napisał(a):
:evil_lol: mieszkanie sie znajdzie to i miejsce dla sada juz bedzie wowczas...ale jak sobie zycza tyle kasy za mieszkanie to mnie po prostu nie stac a i tak chcemy z kumpela zamieszkac :placz: w domu gdzie teraz mieszkam to jestm ieszkanie jak ja to mowie poldupkiem i dlatego czas wyleciec z tego gniazda na swoje... i wtedy sadzik moze zostac :roll:
niestety na wigilie jest ok 4 psow zawsze a czasami 5 bo kazdy w rodzinie zapsiony i zakocony jest (na szczescie koty zostaja w domach:p ) i sa tam 2 suczki ktore nie toleruja jak piesn a nie skacze a sadzik niestety skacze na wszystkie suczki i mam nadzieje ze kastracje zrobimy juz juz tylko musze wysuplac oszczednosci zyiowe :p jak dobrzep ojdzie i kastracje zdaze zrobic do swiat to sadekmoze smialo byc na wigilie ale jak nie to moze byc problem bo ogier z niego :D a wole za wczasu zapytac niz potem miec duuuzy problem

ehhhhhh... ja Ci nie pomogę, bom nie z Poznania... ale życze znalezienia domciu dla siebie!!! to Sadzik będzie największym farciażem jakiego znam..
Z tym mieszkaniem pewnie krucho- ja mieszkam w zapyziałym jastrzebiu,a i tu ceny wynajmu iście warsiaffskie (wiem co mówie- sama wynajmuję:razz:- od kogoś oczywiście)
no ale szukaj- i wysyłaj ludziskom linki na kalendarzyk na bazarku... inaczej pomóc jajcarzowi- Sadkowi nie mogę...

Posted

ja cos znajde wkoncu choc najtansze to bylo 1300 za taka spelune ze szkoda gadac albo ja bymmieszkala z toaleta a kumpela z kuchnia albo na odwrot :p ale cos znajde :D
znajomych juz zalalam spamowiskiem kolejnym bo uz a propo akcji molosy ich zalewalam i wiekszosc przemilczala dyskretnie :lol: teraz dostali oferte cudnego kalendarzyka :D musze zobacyzc co ja tam moge sprzedac i musimy ciachac jajka zeby sadek mial rodzinna wigilie choc od razu mowie albo rodzinny hotel albo bede cala wigilie siedziala z nim bo nie oddam go gdzies gdzie liczy sie zysk a nie rodzinna atmosfera....

Posted

nie mam czasu przeglądac całego watku... przypomnij ile kosztuje ciachanie, czy Sadosław ma skarpete na AFN, i ile zebrane- spróbuje coś wymodzić- może x procent z dzisiejszego utargu wpłace.. taki spóźniony SATAN CLAUS:diabloti:

Posted

kastrowanko bedzie kosztowalo ok 100 zl chyba ze beda jakies komplikacje to 150 zl ale jeszcze pewnie cos utarguje u weta bo to kochany facet jest i na pewno cos sie uda :D
sadoslaw ma skarpete (nie bic jezeli cos zupelnie pieprze) ale ja sie finansami nie zajmuje ta dzilka nalezy do casi i violi...ja wole sie nie wlaczac w finanse bo sie pogubie co gdzie i kiedy nalezy robic....:oops:

Posted

mrowa23 napisał(a):
kastrowanko bedzie kosztowalo ok 100 zl chyba ze beda jakies komplikacje to 150 zl ale jeszcze pewnie cos utarguje u weta bo to kochany facet jest i na pewno cos sie uda :D
sadoslaw ma skarpete (nie bic jezeli cos zupelnie pieprze) ale ja sie finansami nie zajmuje ta dzilka nalezy do casi i violi...ja wole sie nie wlaczac w finanse bo sie pogubie co gdzie i kiedy nalezy robic....:oops:

CZYLI CO?? MAM WPŁACAĆ NA AFN? ile uzbierałaś??

Posted

trudne pytania zadajesz... Casia sie tym zajmuje wiec najlepiej do niej te pytania i bede ja scigala zeby sie tego dowiedziec, podejrzewam ze wieczorem sie odwzwie ciotka tutaj i sama powie ile juz jest ile brakuje i co robic... i jak juz bedzie wiadomo co i jak to wtedy zobaczymy ok? ale teraz zamotalam....:oops:

Posted

mrowa23 napisał(a):
trudne pytania zadajesz... Casia sie tym zajmuje wiec najlepiej do niej te pytania i bede ja scigala zeby sie tego dowiedziec, podejrzewam ze wieczorem sie odwzwie ciotka tutaj i sama powie ile juz jest ile brakuje i co robic... i jak juz bedzie wiadomo co i jak to wtedy zobaczymy ok? ale teraz zamotalam....:oops:

:eviltong:.. no to dawajcie znać co, gdzie, jak, kiedy... konto itd... Sadek skradł mi serducho- więc... wpłace!!! ucałuj piękny nochal ode mnie...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

aha.. bo na AFN nie doszukałam sie skarpety Sadzia- może przeoczyłam...

Posted

sekunde, o ile wiem, to sadduś ma chyba dwa konta, ja "załozyłam" mu i wpłacam na AFN i tam ma juz- z moją ostatnia, niezaksięgowaną wpłatą 30 złotych. Myśle, ze spokojnie mozesz przekazywac kaskę na AFN z dopiskiem na PTB Saddam

Posted

loozerka napisał(a):
sekunde, o ile wiem, to sadduś ma chyba dwa konta, ja "załozyłam" mu i wpłacam na AFN i tam ma juz- z moją ostatnia, niezaksięgowaną wpłatą 30 złotych. Myśle, ze spokojnie mozesz przekazywac kaskę na AFN z dopiskiem na PTB Saddam

no to przeoczyłam jego skarpete...wpłacam dzisiejszy CAŁY utarg ze sklepu- do chwili obecnej- czyli do 13:52!!! niewiele tego ale zawsze coś... do tego dokładam koszt paczki fajek ... dla Sadzika- żeby miał co kurzyć :hahaha:

Posted

dziekujemy slicznie i nawet Saduś na wiesc ze beda pieniazki dla niego przyszedl z wrazenia obsmarkac monitor :D choc nie wiem czy z kasy sie ucieszyl czy z packzi fajek :D

Posted

[quote name='mrowa23']dziekujemy slicznie i nawet Saduś na wiesc ze beda pieniazki dla niego przyszedl z wrazenia obsmarkac monitor :D choc nie wiem czy z kasy sie ucieszyl czy z packzi fajek :D

WPŁACONE!!! za to postawi kiedyś browara
:cool3::Dog_run::beerchug:
mrówa... mówiłaś mu na co ta kasa?? że jak uzbiera to bedzie chłop bez jaj?? nie wiem z czego on sie tak cieszy...

P.S.
szkoda że tak daleko mieszkacie, chętnie sama obślimtała bym jego morduche...:evil_lol:

a może poszukać Wam chaty w Jastrzębiu?? :evil_lol: