clockwork Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 mrowa23 napisał(a):mam siweta nowine :multi: rodzina ktora byla fantastyczna dla Saddama postanowila wyciagnac boksie ze schroniska i ja zaadoptowali :multi: kochani ludzie i wlasnie dzieki takim ludziom boksia bedzie miala niezapomniane swieta :multi: hurrrraaaa!! co znaczy że Saduś nadal u mrówy:cool3:!!!! życze Ci SADZIKU żeby mikołaj :x-mas:dziś przyniósł Ci.... domek... najlepiej ten w którym jesteś:razz:... bo gdzie będziesz tak kochany i będzie Ci tak WSPANIALE!!?? Quote
loozerka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 mrówa...normalnie dzieki Sadusiowi tyle psow może znależc dom, to dobry duszek nasyzch bezdomnych ( że nie wspomnę o naszej dobrej duszce... :buzi: ) Quote
invictus hilaritas Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 no prosze mikolaj jednak istnieje :x-mas: Quote
Apbt_sól Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Nie no,wspaniale :) Sadduś wiedziałam zeby Cie zabrać!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 zero zainteresowania kalendarzykiem... Saduś- chyba już na zawsze zostanie "jajcarzem":evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 jutor jedizemy odwiedzic potencjalny domek... nie ukrywam ze brzmi zachecajaco ...:cool3: Quote
invictus hilaritas Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 tak sie zastanawiam czy trzymac kciuki czy nie..a noz widelec ty sie zastanowisz i adoptujsz syneczka.. :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 hehe... mieszkania ani widu ani sluchu wiec poki co niestety a moze i stety okaze sie jutro, Sadek szuka domku...a to ze bede ryczala jak wol za nim to swoja droga;) Quote
loozerka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 a ja przy okazji wpłacania na bazarek, coś malenkiego dorzucilam dla Saddamka w intencji odjajczenia ;) Niewiele tego, ale 30 złotych razem juz będzie :) Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 cmok cmok- dzień dobry Sadziu... mrówa wycałuj PIĘKNEGO MORDULCA ode mnie... :loveu:... żałuję że nie mogę Sadziula przejąć po Tobie. Jest cudowny, kofffany, boski, ..... gdybym nie miała naszego Klocka - przygarnęła bym Sadziula- choć pewnie mi byś go nie oddała:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 bardzo dziekujemy w imieniu Saddama za wszelka pamiec o jego jajeczkach :D a Sadzik jak to Sadzik sadzi baczki pod kolderka teraz strzelil focha bo mu wytknelam ze bedzie spal z tyleczkiem za oknem jak nie da luz chlopak :lol: dzis jego wielki dzien muche musze mu podprasowac i bedziemy smigac :cool3: a teraz to trza sie na ludzia zrobic i zaczac tego mieszkania szukac...zna kto mieszkanie w poznaniu na zbyciu za psie pienidzae tzn do wynajecia? aaa i czy ktos zna tani hotelik dla zwierzakow z fantastyczna atmosfera w poznaniu? bo jak Sad nie znajdzie swego pana to w pewnym momencie jezeli nie dojdzie do kastracji przed swietami to bede musiala go do hoteliku oddac :placz: (na czas swiat, a dokladnie to tylko na wigilie, dluzej nie ma mowy) Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mrowa23 napisał(a):bardzo dziekujemy w imieniu Saddama za wszelka pamiec o jego jajeczkach :D a Sadzik jak to Sadzik sadzi baczki pod kolderka teraz strzelil focha bo mu wytknelam ze bedzie spal z tyleczkiem za oknem jak nie da luz chlopak :lol: dzis jego wielki dzien muche musze mu podprasowac i bedziemy smigac :cool3: a teraz to trza sie na ludzia zrobic i zaczac tego mieszkania szukac...zna kto mieszkanie w poznaniu na zbyciu za psie pienidzae tzn do wynajecia? aaa i czy ktos zna tani hotelik dla zwierzakow z fantastyczna atmosfera w poznaniu? bo jak Sad nie znajdzie swego pana to w pewnym momencie jezeli nie dojdzie do kastracji przed swietami to bede musiala go do hoteliku oddac :placz: (na czas swiat, a dokladnie to tylko na wigilie, dluzej nie ma mowy) mrówa... nie możesz mu zrobić takiego prezentu pod choinke:tree1:.. DO HOTELIKU?? łaj?? nie może spędzic świąt z Tobą?? oj...:placz: a co z tym mieszkaniem do wynajęcia?? Ty szukasz?? jak dobrze pamiętam to pisałaś że nie możesz sobie zostawić Sadzia, bo nie masz warunków (miejsca)... czyżbyś szukała mieszkanka żeby Sadziu został z Tobą/? :loveu: Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 :evil_lol: mieszkanie sie znajdzie to i miejsce dla sada juz bedzie wowczas...ale jak sobie zycza tyle kasy za mieszkanie to mnie po prostu nie stac a i tak chcemy z kumpela zamieszkac :placz: w domu gdzie teraz mieszkam to jestm ieszkanie jak ja to mowie poldupkiem i dlatego czas wyleciec z tego gniazda na swoje... i wtedy sadzik moze zostac :roll: niestety na wigilie jest ok 4 psow zawsze a czasami 5 bo kazdy w rodzinie zapsiony i zakocony jest (na szczescie koty zostaja w domach:p ) i sa tam 2 suczki ktore nie toleruja jak piesn a nie skacze a sadzik niestety skacze na wszystkie suczki i mam nadzieje ze kastracje zrobimy juz juz tylko musze wysuplac oszczednosci zyiowe :p jak dobrzep ojdzie i kastracje zdaze zrobic do swiat to sadekmoze smialo byc na wigilie ale jak nie to moze byc problem bo ogier z niego :D a wole za wczasu zapytac niz potem miec duuuzy problem Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mrowa23 napisał(a)::evil_lol: mieszkanie sie znajdzie to i miejsce dla sada juz bedzie wowczas...ale jak sobie zycza tyle kasy za mieszkanie to mnie po prostu nie stac a i tak chcemy z kumpela zamieszkac :placz: w domu gdzie teraz mieszkam to jestm ieszkanie jak ja to mowie poldupkiem i dlatego czas wyleciec z tego gniazda na swoje... i wtedy sadzik moze zostac :roll: niestety na wigilie jest ok 4 psow zawsze a czasami 5 bo kazdy w rodzinie zapsiony i zakocony jest (na szczescie koty zostaja w domach:p ) i sa tam 2 suczki ktore nie toleruja jak piesn a nie skacze a sadzik niestety skacze na wszystkie suczki i mam nadzieje ze kastracje zrobimy juz juz tylko musze wysuplac oszczednosci zyiowe :p jak dobrzep ojdzie i kastracje zdaze zrobic do swiat to sadekmoze smialo byc na wigilie ale jak nie to moze byc problem bo ogier z niego :D a wole za wczasu zapytac niz potem miec duuuzy problem ehhhhhh... ja Ci nie pomogę, bom nie z Poznania... ale życze znalezienia domciu dla siebie!!! to Sadzik będzie największym farciażem jakiego znam.. Z tym mieszkaniem pewnie krucho- ja mieszkam w zapyziałym jastrzebiu,a i tu ceny wynajmu iście warsiaffskie (wiem co mówie- sama wynajmuję:razz:- od kogoś oczywiście) no ale szukaj- i wysyłaj ludziskom linki na kalendarzyk na bazarku... inaczej pomóc jajcarzowi- Sadkowi nie mogę... Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 ja cos znajde wkoncu choc najtansze to bylo 1300 za taka spelune ze szkoda gadac albo ja bymmieszkala z toaleta a kumpela z kuchnia albo na odwrot :p ale cos znajde :D znajomych juz zalalam spamowiskiem kolejnym bo uz a propo akcji molosy ich zalewalam i wiekszosc przemilczala dyskretnie :lol: teraz dostali oferte cudnego kalendarzyka :D musze zobacyzc co ja tam moge sprzedac i musimy ciachac jajka zeby sadek mial rodzinna wigilie choc od razu mowie albo rodzinny hotel albo bede cala wigilie siedziala z nim bo nie oddam go gdzies gdzie liczy sie zysk a nie rodzinna atmosfera.... Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 nie mam czasu przeglądac całego watku... przypomnij ile kosztuje ciachanie, czy Sadosław ma skarpete na AFN, i ile zebrane- spróbuje coś wymodzić- może x procent z dzisiejszego utargu wpłace.. taki spóźniony SATAN CLAUS:diabloti: Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 kastrowanko bedzie kosztowalo ok 100 zl chyba ze beda jakies komplikacje to 150 zl ale jeszcze pewnie cos utarguje u weta bo to kochany facet jest i na pewno cos sie uda :D sadoslaw ma skarpete (nie bic jezeli cos zupelnie pieprze) ale ja sie finansami nie zajmuje ta dzilka nalezy do casi i violi...ja wole sie nie wlaczac w finanse bo sie pogubie co gdzie i kiedy nalezy robic....:oops: Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mrowa23 napisał(a):kastrowanko bedzie kosztowalo ok 100 zl chyba ze beda jakies komplikacje to 150 zl ale jeszcze pewnie cos utarguje u weta bo to kochany facet jest i na pewno cos sie uda :D sadoslaw ma skarpete (nie bic jezeli cos zupelnie pieprze) ale ja sie finansami nie zajmuje ta dzilka nalezy do casi i violi...ja wole sie nie wlaczac w finanse bo sie pogubie co gdzie i kiedy nalezy robic....:oops: CZYLI CO?? MAM WPŁACAĆ NA AFN? ile uzbierałaś?? Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 trudne pytania zadajesz... Casia sie tym zajmuje wiec najlepiej do niej te pytania i bede ja scigala zeby sie tego dowiedziec, podejrzewam ze wieczorem sie odwzwie ciotka tutaj i sama powie ile juz jest ile brakuje i co robic... i jak juz bedzie wiadomo co i jak to wtedy zobaczymy ok? ale teraz zamotalam....:oops: Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mrowa23 napisał(a):trudne pytania zadajesz... Casia sie tym zajmuje wiec najlepiej do niej te pytania i bede ja scigala zeby sie tego dowiedziec, podejrzewam ze wieczorem sie odwzwie ciotka tutaj i sama powie ile juz jest ile brakuje i co robic... i jak juz bedzie wiadomo co i jak to wtedy zobaczymy ok? ale teraz zamotalam....:oops: :eviltong:.. no to dawajcie znać co, gdzie, jak, kiedy... konto itd... Sadek skradł mi serducho- więc... wpłace!!! ucałuj piękny nochal ode mnie...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: aha.. bo na AFN nie doszukałam sie skarpety Sadzia- może przeoczyłam... Quote
loozerka Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 sekunde, o ile wiem, to sadduś ma chyba dwa konta, ja "załozyłam" mu i wpłacam na AFN i tam ma juz- z moją ostatnia, niezaksięgowaną wpłatą 30 złotych. Myśle, ze spokojnie mozesz przekazywac kaskę na AFN z dopiskiem na PTB Saddam Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 mowilam ze ja sie w tym pogubilam.... loocerka dzieki ze trzymasz glowe na karku i sie tym zajelas...jak widac ciezko mi to idzie rozeznanie sie co gdzie i kto:roll: Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 loozerka napisał(a):sekunde, o ile wiem, to sadduś ma chyba dwa konta, ja "załozyłam" mu i wpłacam na AFN i tam ma juz- z moją ostatnia, niezaksięgowaną wpłatą 30 złotych. Myśle, ze spokojnie mozesz przekazywac kaskę na AFN z dopiskiem na PTB Saddam no to przeoczyłam jego skarpete...wpłacam dzisiejszy CAŁY utarg ze sklepu- do chwili obecnej- czyli do 13:52!!! niewiele tego ale zawsze coś... do tego dokładam koszt paczki fajek ... dla Sadzika- żeby miał co kurzyć :hahaha: Quote
mrowa23 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 dziekujemy slicznie i nawet Saduś na wiesc ze beda pieniazki dla niego przyszedl z wrazenia obsmarkac monitor :D choc nie wiem czy z kasy sie ucieszyl czy z packzi fajek :D Quote
clockwork Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 [quote name='mrowa23']dziekujemy slicznie i nawet Saduś na wiesc ze beda pieniazki dla niego przyszedl z wrazenia obsmarkac monitor :D choc nie wiem czy z kasy sie ucieszyl czy z packzi fajek :D WPŁACONE!!! za to postawi kiedyś browara :cool3::Dog_run::beerchug: mrówa... mówiłaś mu na co ta kasa?? że jak uzbiera to bedzie chłop bez jaj?? nie wiem z czego on sie tak cieszy... P.S. szkoda że tak daleko mieszkacie, chętnie sama obślimtała bym jego morduche...:evil_lol: a może poszukać Wam chaty w Jastrzębiu?? :evil_lol: Quote
Recommended Posts