Apbt_sól Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 No chlopak sie dorabia fiu, fiu.... Mrowa, przestań go juz dopieszcac odrobine tak własnie sie dzieje gdy pies zaczyna sie podnosić. Zacznij być lekko mniej dostepna a chwal go wylewnie za dobrze rzeczy a i mozesz chlopaka muszrować na spacerach - stan i powiedz mi"siad" i stój niewiem -zapal? pozenij "idzieny", musisz go pod siebie podłozyć, bo inaczej nawet pies o najlepszym charakterze wejdzie na głowe a tutaj to jedak pit , wiec warto chlopaka spiłować:D Ale widac jaka miłoscia go obdarzasz ze sie juz tak za domowił :D Quote
Kostek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 on jakis taki obrazony na tej focie jest :D Quote
Gosia>>> Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Saduś jest śliczny, jak ja kocham takie potworki:loveu: :loveu: Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 za drzwi chlopak przeprosil i za smierdzaca niespodzianke sadze ze bardziej tutaj wyjscie za potrzeba spowodowalo takie postepowanie pomimo ze byl 3 h tylko beze mnie i na dodatek przed wyjsciem byl na spacerku no ale zdarzylo sie mu... chlopak karny jest bo teraz juz nie urzadzam slizgow po podlodze jak sie puszcza za kotem tylko podnosze glos i sadek wlacza reczny z czego jestem dumna i blada:razz: no i od dzisaj jestesmy pod okiem trenerki :cool3: Quote
loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 w koncu wywalą mnie za spamo-flood, ale musze ponakłaniac trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548 Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac.l __________________ Quote
Apbt_sól Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 sadek do góry słonko lozerka juz tam głosowałam :) Quote
CASIA&ttb Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Co słychać dzisiaj u księciunia,Mrówa sie dzisiaj na nas chyba obraziła i sie nie odzywa... Quote
loozerka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 bo zamiast do stolarza leciec, obstalować jej drzwi nowe, to się nabijamy, ze Saddam się odwdzięczył za poduszkę ;) Quote
invictus hilaritas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 gdzie nowa foteczka ?? dawaj mi mojego misia i to juz :mad: Quote
loozerka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 oooo i jeszcze zamiast się kajac, to bejsbolem straszy ......;) Quote
mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 juz juz juz jestesmy:D dzisiaj mielismy poznanie rodziny potencjalnej i wypadlo srednio dobrze tzn sadek atakowal mame a dokladnie noge mamy w celach kopulacyjnych :roll: jak karcilam to wszytsko ok i tlumacyzlam ze to minie po kastracji ale...powiedzmy ze chlopak pochalil sie ze natura go obdarzyla:razz: potem chodzilismy po knajpach :lol: i jedno jest pewne Saduś nie znosi panow na lyso z lancuchem na szyjce i w skorach ktorzy chodza jak szafy 4-drzwiowe, po raz pierwszy widzialam zeby Saduś sie najerzyl na czlowieka skarcony podarowal sobie cokolwiek ale mimo to jeszcze psikal na faceta (tez bym na takiego nasmarkala ) w knajpach kladzie sie i lezy i zdobywa serca kelnerek :lol: Quote
CASIA&ttb Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ciotka rozpija nam księciunia,oj ciotka uwazaj bo chłopak nieletni :) Quote
mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 nie ja tylko kelnerki ktore lataly z miseczkami z woda w dodatku czysta :evil_lol: a sadusiek byl zadowolony ze kobitki sie nim interesuja :razz: Quote
loozerka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Wiesz....ten Saddam ma dziwny gust....nie lubi takich panów???Wierzyć się nie chce............... Quote
mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 chlopak jakis dziwny nie loozerka?:lol: ale wszystko z nim dobrze bo panie w krotkich spodniczkach rozowych lubi:lol: Quote
loozerka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Widzisz, widzisz!!! A Ty mu odmówiłas rózowej obrózki i smyczki..... Quote
Apbt_sól Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 byc moze jego poprzedni pan tak wygladał...... sadus nie moge do ciebie dotrzec komp mi znów siada ....:( Quote
invictus hilaritas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 a zdjecie to juz nie laska ?? rozpija mi psa i uczy go zlych rzeczy- jak lamac serca kobiet.. :) Quote
Apbt_sól Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Invictus wyciagaj kija , bo fotek ni.....ma :D Quote
invictus hilaritas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 no chyba trzeba bedzie :mad: :mad: :mad: Quote
CASIA&ttb Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 a gdzie foty :mad: :mad: :mad: ???????????Mrówa sie pewnie spiła i nie wie jak aparat obsłuzyć :eviltong: Quote
mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 o przepraszam ja alkoholu niet :razz: tylko zalatwiam kolejny domek bullowatemu :p ale zaraz cos pstrykne sadusiowi dla ciotek bo meni jeszczep obijecie :eviltong: Quote
mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 jakby wasze psiaki tak na was patrzyly tez byscie fotki przestaly robic :p a potem sie chlopak poddal i znowu nici z innych zdjec chyba ze szturmem :evil_lol: Quote
invictus hilaritas Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts