Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No chlopak sie dorabia fiu, fiu....
Mrowa, przestań go juz dopieszcac odrobine tak własnie sie dzieje gdy pies zaczyna sie podnosić.
Zacznij być lekko mniej dostepna a chwal go wylewnie za dobrze rzeczy a i mozesz chlopaka muszrować na spacerach - stan i powiedz mi"siad" i stój niewiem -zapal?
pozenij "idzieny", musisz go pod siebie podłozyć, bo inaczej nawet pies o najlepszym charakterze wejdzie na głowe a tutaj to jedak pit , wiec warto chlopaka spiłować:D

Ale widac jaka miłoscia go obdarzasz ze sie juz tak za domowił :D

Posted

za drzwi chlopak przeprosil i za smierdzaca niespodzianke sadze ze bardziej tutaj wyjscie za potrzeba spowodowalo takie postepowanie pomimo ze byl 3 h tylko beze mnie i na dodatek przed wyjsciem byl na spacerku no ale zdarzylo sie mu...
chlopak karny jest bo teraz juz nie urzadzam slizgow po podlodze jak sie puszcza za kotem tylko podnosze glos i sadek wlacza reczny z czego jestem dumna i blada:razz:
no i od dzisaj jestesmy pod okiem trenerki :cool3:

Posted

w koncu wywalą mnie za spamo-flood, ale musze ponakłaniac trochę ludzi do glosowania, tak niewiele trzeba zrobić, by pomoc. Na tamtą akcję tak gremialnie odpowiedzieliscie, to moze i teraz da sie coś zrobić
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2515548
Tylko moja rada- mi na tlen nie dochodził mail aktywacyjny, wiem tez ze onet na domenie @op.p ma klopoty, wiec najlepiej inny adres wybierac.l

Posted

juz juz juz jestesmy:D dzisiaj mielismy poznanie rodziny potencjalnej i wypadlo srednio dobrze tzn sadek atakowal mame a dokladnie noge mamy w celach kopulacyjnych :roll: jak karcilam to wszytsko ok i tlumacyzlam ze to minie po kastracji ale...powiedzmy ze chlopak pochalil sie ze natura go obdarzyla:razz:
potem chodzilismy po knajpach :lol:
i jedno jest pewne Saduś nie znosi panow na lyso z lancuchem na szyjce i w skorach ktorzy chodza jak szafy 4-drzwiowe, po raz pierwszy widzialam zeby Saduś sie najerzyl na czlowieka skarcony podarowal sobie cokolwiek ale mimo to jeszcze psikal na faceta (tez bym na takiego nasmarkala )
w knajpach kladzie sie i lezy i zdobywa serca kelnerek :lol: