Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yewcia1 napisał(a):

A druga faja to pewnie Sadusia ale głupio mu było pozować ze szlugiem w zębach:evil_lol:

no pewnie:D chlopak widac ze szybko na kolana wskopczyl bo obiegl stol jak uslyszal ze bedzie na fotce i porzucil fajke po czym jak zrobilam fotke to wrocil do palenia:d ehh te nalogi...

Posted

mrówa, widac nigdy się z paleniem nie ukrywalas... jakie obieganie stołu? Zwyczajnie ma chlopak wyćwiczone odkładanie ustnikiem od siebie, co by starzy nie wiedzieli, ze jego ;)

Posted

Apbt_sólSaduś pali?????
uuuuuu mam nadzieje ze nie wychodzi wieczorem a rano nie wraca z panienkami na rałszu.. ;-))))

Czekaj dawkowane są wrażenia zobaczymy jaki rąbek tajemnicy przy kolejnych fotkach się ujawni:loveu:

Posted

buhehe loozerka co prawda to prawda ja sie kryc nigdy nie musialam i zupelnie nie pomyslalam co facet robil:D a on taki spryciarz no no kto by pomyslal ze Sadek bedzie taki zdolniacha :cool3:

Posted

mrowa23 napisał(a):
ja nic nie wiem:D

Jak nie wiesz nic????????No przecież Sadek był niepalący jak oddawałyśmy go w Twoje ręce!!!!!!!!Ja chyba sie przejade pyrlandi :mad: :mad: :mad:

PS.buziaki dla księciunia :loveu:

Posted

Apbt_sól napisał(a):
A gotuje chociaz jak sie za palenie wział ?:):):)P)

ale tylko na gazie :lol: Sadek po prostu wstydzil sie przy was i katami popalal a jak to mawia moja rodzina tak i ja sadkowi powiedzialam "rob chlopie co chcesz to twoje zycie"

Posted

I co, niby jeszcze w fartuszku chałupke miałby odkurzac ;)?
Dajcie chlopakowi poprzestac na meskich zajęciach- fajka, piwo, laski ...do czasu, gdy mu tej męskosci nie uchapia niecnie :D

Posted

jest kolejny mily pan chetny na saddama....ale to tak tylko miedzy wierszami mowie... ehhh chlop w stu procentach z niego... spi rozwalony na lozku puszcza baki pije ile wlezie i za panienkami (meskimi) sie oglada no i pali:D

Posted

[quote name='paula_z']Czyzby tak to wygladalo? :evil_lol:

:-o :lol: :lol: hahahaha dopiero teraz zaglądnełam i ten widok mnie powalił nie mogę przestać się śmiać ale są te psiaki fajne

Posted

[quote name='Apbt_sól']A gotuje chociaz jak sie za palenie wział ?:):):)P)

:evil_lol:.. na pewno gotuje:evil_lol:- robi w domu wszystko- dlatego mrówa go nie odda..(nie to żebym cie namawiała:cool3:).
Nam pies zmywa naczynia- dlatego go tak kocham:razz:

Posted

Kitka20 napisał(a):
:-o :lol: :lol: hahahaha dopiero teraz zaglądnełam i ten widok mnie powalił nie mogę przestać się śmiać ale są te psiaki fajne

Bo bulowate tak mają - moja też zostawia tylne nogi na kanapie a przednie spuszcza na ziemię i jeszcze sie głupio patrzy czemu musi schodzić :lol:

Posted

mam siweta nowine :multi: rodzina ktora byla fantastyczna dla Saddama postanowila wyciagnac boksie ze schroniska i ja zaadoptowali :multi: kochani ludzie i wlasnie dzieki takim ludziom boksia bedzie miala niezapomniane swieta :multi: