mrowa23 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a to przyklad ze sadek potrafi sie tez uczyc i to jedno z pancia:D dziekujemy za skarpete bo my sie w tym nie lapiemy....:oops: Quote
andzia69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 piękny jest ten pies:loveu::loveu::loveu: buziaczki w tego wielgachnego nochalka poproszę! Quote
mrowa23 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 co prawda Sadek ma juz odciski na nosie od calowania le nigdy za malo calusow:D Quote
loozerka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='mrowa23']a to przyklad ze sadek potrafi sie tez uczyc A jak chłopak jara ;) Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='loozerka']A jak chłopak jara ;) A druga faja to pewnie Sadusia ale głupio mu było pozować ze szlugiem w zębach:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 yewcia1 napisał(a): A druga faja to pewnie Sadusia ale głupio mu było pozować ze szlugiem w zębach:evil_lol: no pewnie:D chlopak widac ze szybko na kolana wskopczyl bo obiegl stol jak uslyszal ze bedzie na fotce i porzucil fajke po czym jak zrobilam fotke to wrocil do palenia:d ehh te nalogi... Quote
invictus hilaritas Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 tylko kto go tego uczy ... :mad: Quote
Apbt_sól Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Saduś pali????? uuuuuu mam nadzieje ze nie wychodzi wieczorem a rano nie wraca z panienkami na rałszu.. ;)))) Quote
loozerka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 mrówa, widac nigdy się z paleniem nie ukrywalas... jakie obieganie stołu? Zwyczajnie ma chlopak wyćwiczone odkładanie ustnikiem od siebie, co by starzy nie wiedzieli, ze jego ;) Quote
mrowa23 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Sadzisław woli od panienek panow....zdecydowanie bardziej:D Quote
yewcia1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Apbt_sólSaduś pali????? uuuuuu mam nadzieje ze nie wychodzi wieczorem a rano nie wraca z panienkami na rałszu.. ;-)))) Czekaj dawkowane są wrażenia zobaczymy jaki rąbek tajemnicy przy kolejnych fotkach się ujawni:loveu: Quote
mrowa23 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 buhehe loozerka co prawda to prawda ja sie kryc nigdy nie musialam i zupelnie nie pomyslalam co facet robil:D a on taki spryciarz no no kto by pomyslal ze Sadek bedzie taki zdolniacha :cool3: Quote
CASIA&ttb Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 mrowa23 napisał(a):ja nic nie wiem:D Jak nie wiesz nic????????No przecież Sadek był niepalący jak oddawałyśmy go w Twoje ręce!!!!!!!!Ja chyba sie przejade pyrlandi :mad: :mad: :mad: PS.buziaki dla księciunia :loveu: Quote
Apbt_sól Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 A gotuje chociaz jak sie za palenie wział ?:):):)P) Quote
mrowa23 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Apbt_sól napisał(a):A gotuje chociaz jak sie za palenie wział ?:):):)P) ale tylko na gazie :lol: Sadek po prostu wstydzil sie przy was i katami popalal a jak to mawia moja rodzina tak i ja sadkowi powiedzialam "rob chlopie co chcesz to twoje zycie" Quote
loozerka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 I co, niby jeszcze w fartuszku chałupke miałby odkurzac ;)? Dajcie chlopakowi poprzestac na meskich zajęciach- fajka, piwo, laski ...do czasu, gdy mu tej męskosci nie uchapia niecnie :D Quote
mrowa23 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 jest kolejny mily pan chetny na saddama....ale to tak tylko miedzy wierszami mowie... ehhh chlop w stu procentach z niego... spi rozwalony na lozku puszcza baki pije ile wlezie i za panienkami (meskimi) sie oglada no i pali:D Quote
Apbt_sól Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Cygaro mu kup ;) i Catsy psie;) Quote
Kitka20 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='paula_z']Czyzby tak to wygladalo? :evil_lol: :-o :lol: :lol: hahahaha dopiero teraz zaglądnełam i ten widok mnie powalił nie mogę przestać się śmiać ale są te psiaki fajne Quote
clockwork Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Apbt_sól']A gotuje chociaz jak sie za palenie wział ?:):):)P) :evil_lol:.. na pewno gotuje:evil_lol:- robi w domu wszystko- dlatego mrówa go nie odda..(nie to żebym cie namawiała:cool3:). Nam pies zmywa naczynia- dlatego go tak kocham:razz: Quote
andzia69 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Kitka20 napisał(a)::-o :lol: :lol: hahahaha dopiero teraz zaglądnełam i ten widok mnie powalił nie mogę przestać się śmiać ale są te psiaki fajne Bo bulowate tak mają - moja też zostawia tylne nogi na kanapie a przednie spuszcza na ziemię i jeszcze sie głupio patrzy czemu musi schodzić :lol: Quote
invictus hilaritas Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 pierwszy raz jak to zobaczylam jak to cerbus robi to sie nie moglam napatrzec na niego- on tak zasnal.. ze mu tak wygodnie bylo.. :lol: Quote
mrowa23 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 mam siweta nowine :multi: rodzina ktora byla fantastyczna dla Saddama postanowila wyciagnac boksie ze schroniska i ja zaadoptowali :multi: kochani ludzie i wlasnie dzieki takim ludziom boksia bedzie miala niezapomniane swieta :multi: Quote
Recommended Posts