mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 oj dzialam dzialam i nie ukrywam ze moze oprocz domku dla Sadka znajde jeszcze jeden ale tfu tfu juz nic nie mowie bo zapesze:diabloti: ale sie wkrecilam:lol: Quote
loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Mrowa, znaczy Saddam to jednoosobowe SPA ;)? ja się nie dziwię, ze tak się o niego domy dobijają .... Quote
Kostek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 swieza krew zawsze w cenie hihi;) dzialaj kobitko dzialaj widac ze sprawnie Ci to idzie:) Quote
loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Gucio ma domek????? Dorota, jesteś po prostu niesamowita, ja jestem oszołomiona, naprawde to jest imponujące, co robisz, jak robisz... A wkrecenie....strasznie wkreca ta pomoc, co? Ja sama wpadłam jak sliwka w kompot, się uzaleznić mozna Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 hehe no przeciez mowilam ze cos zrobimy z Guciem zeby pod choinke dostal kanape w domu... a po co czekac do gwiazdki przeciez sw mikolaj zabiegany i musi niektorym wczesniej dac prezenty:cool3: Quote
Apbt_sól Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Podziwaim i gratuluje :) mrowa normalnie cie wysciskam :) Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 nie ma sprawy w sumie to wybieram sie do walbrzycha powoli to bedziesz miala okazje :razz: Quote
Apbt_sól Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 No to daj znać jak tu bedziesz koniecznie kawa!!!!! Quote
invictus hilaritas Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 saddam zzarl mi drzwi :angryy: grrrr i zrobil kupe mega smierduszke... ale i tak go kocham :diabloti: Quote
CASIA&ttb Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 a to Sadek łajza mała,on to zrobił bo widział że jesteś chora i masz siedziec w domu a nie szwendac po mieście :) Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 zaraz ide przekrecac klamki zeby rodzina nie zauwazyla a potem mloteczrk i przybijanie listw kt odlupal :diabloti: Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 na szczescie tylko listwy i klamke pogryzl a raczej zgryzl...:mad: a ja go na prawde karmie....:oops: Quote
loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Wiemy, wiemy, bo nie spozył, tylko przetarł ;) Quote
invictus hilaritas Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 saddam zzarl mi drzwi :angryy: grrrr i zrobil kupe mega smierduszke... ale i tak go kocham ty lepiej sie przyznaj co zrobilas - pewnie sie zabardzo rozpychalas w nocy :) Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 invictus hilaritas napisał(a):ty lepiej sie przyznaj co zrobilas - pewnie sie zabardzo rozpychalas w nocy :) no dobra przynaje sie pare razy probowalam mu wyszarpac spod tylka moja poduszke:oops: ale nie udalo mi sie i tak i tak wiec mogl oszczedzic te drzwi...:roll: Quote
loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 I tak wszystkie nasze złe uczynki wracają do nas. Dorota- on też tylko probował i nie udalo się. A tak serio- to szkoda mi Twoich drzwi, faktycznie mogł się na spacerze na jakimś konarze wyżyc. Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 buheheh co prawda to prawda i chyba dobrze ze nam sie nie udalo bo jakby mi sie udalo wyrwac poduche to dzisiaj nie moglabym narzekac na zbyt ograniczona przestrzen w domu :D a to proba pochwalenia sie nowym zestawem sadusia, niestety facet jak zawsze olal mnie i aparat :mad: a potem poszedl spac wraz ze smycza i lancuszkiem pod pierzyne wiec moge co najwyzej trzasnac fotke jego tylka wystajacego poza kolderke :p ... i pomyslec ze jak celowalam obiektywem to ladnie siedzial :roll: Quote
invictus hilaritas Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 skad ja to znam :lol: ilez to ja musze sie naprosic zanim fotke zrobie a i tak nie wychodzi czasami :evil_lol: Quote
loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 zloty łancuch na owłosionej męskiej pierwsi, to jest to, co lubię najbardziej ;)!! Zestaw sliczny, taki....naprawde męski, fajna skora i w ogole, taki, jaki sama pitkowi bym kupila ( a i tak tych cyrkonii mi zal :) ) Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 eeemmmm:p lancuszek niestety tylko srebrny a smycz niestety tylko parciana ale zaczynam iwerzyc w moc zdjec :D Quote
loozerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 eee tam, najważniejsza jest moc wyobrazni ;) Ale lancuch wyglada na zloty faktycznie ( napralam sie, choc w sklepach takich nie widzialam ), a smycz- no jak się przyjrzec, mozna dostzrec, ze to parciane, ale w pierwszej chwili... Quote
karusiap Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ja sie przygladam i przygladam i smycz skorzana dalej:)i nie ubiore okularow:razz: Quote
mrowa23 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ja po prosut mam talent przy robieniu zdjec :razz: Quote
Recommended Posts