Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gucio ma domek????? Dorota, jesteś po prostu niesamowita, ja jestem oszołomiona, naprawde to jest imponujące, co robisz, jak robisz...
A wkrecenie....strasznie wkreca ta pomoc, co? Ja sama wpadłam jak sliwka w kompot, się uzaleznić mozna

Posted

hehe no przeciez mowilam ze cos zrobimy z Guciem zeby pod choinke dostal kanape w domu... a po co czekac do gwiazdki przeciez sw mikolaj zabiegany i musi niektorym wczesniej dac prezenty:cool3:

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
ty lepiej sie przyznaj co zrobilas - pewnie sie zabardzo rozpychalas w nocy :)

no dobra przynaje sie pare razy probowalam mu wyszarpac spod tylka moja poduszke:oops: ale nie udalo mi sie i tak i tak wiec mogl oszczedzic te drzwi...:roll:

Posted

I tak wszystkie nasze złe uczynki wracają do nas. Dorota- on też tylko probował i nie udalo się.

A tak serio- to szkoda mi Twoich drzwi, faktycznie mogł się na spacerze na jakimś konarze wyżyc.

Posted

buheheh co prawda to prawda i chyba dobrze ze nam sie nie udalo bo jakby mi sie udalo wyrwac poduche to dzisiaj nie moglabym narzekac na zbyt ograniczona przestrzen w domu :D
a to proba pochwalenia sie nowym zestawem sadusia, niestety facet jak zawsze olal mnie i aparat :mad: a potem poszedl spac wraz ze smycza i lancuszkiem pod pierzyne wiec moge co najwyzej trzasnac fotke jego tylka wystajacego poza kolderke :p ... i pomyslec ze jak celowalam obiektywem to ladnie siedzial :roll:

Posted

zloty łancuch na owłosionej męskiej pierwsi, to jest to, co lubię najbardziej ;)!!
Zestaw sliczny, taki....naprawde męski, fajna skora i w ogole, taki, jaki sama pitkowi bym kupila ( a i tak tych cyrkonii mi zal :) )

Posted

eee tam, najważniejsza jest moc wyobrazni ;)
Ale lancuch wyglada na zloty faktycznie ( napralam sie, choc w sklepach takich nie widzialam ), a smycz- no jak się przyjrzec, mozna dostzrec, ze to parciane, ale w pierwszej chwili...