mrowa23 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 hmmm czasami zeslizgnie sie z kanapy i wtedy stoi na przednich a tylnie na kanapie leza :D nauka idzie dobrze w chiwli obecnej jak powiem zostaw np to nawet pilke jest zdolny zostawic pomijajac juz inne psy koty itd. umie siedziec dawac lapke lezec i zostac cialem w jednym miejscu na komende, na spacerze chodiz pryz nodzie i wie co to lewo a co prawo i stoj niestety jeszcze nie umie przechodzic w spokoju kolo malych szczekaczy ktore sie na niego rzucaja :roll: ale to tez trenujemy aaaa i Sadus wykonuje te polecenia gdy wydaje je dziecko mojej kuzynki bo to przetestowalismy tez juz, swoja droga zal mi sadka on non stop jest testowany a to na dziecko na kota na samochod na innego samca...ehhh :roll: aaa no i dzisiaj dostal na pchly preparat bo pojawily sie skubane Quote
loozerka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 invictus hilaritas napisał(a):sadus kofffany spod pierzynki na mnie zerka :) na mnie też, na mnie też .... :multi: Quote
invictus hilaritas Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 i bardzo dobrze cioteczko - trzeba byc przygotowanym na wszystko :) wtedy znajdzie sie kofffany domek :) jezeli cioteczka nie bedzie chciala sobie sadusia zatrzymac- tak sie juz do niego przywiazala :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Sadek łamie wszelkie opinie krazace o pitach :) Toc to wyłam z rasy hahahahha ale bardzo dobrze bo inaczej trudno byłoby znaleźć kochany domek :) Ciotka Dora - testuj małego ile wlezie by nie było nie spodzianek :) Patrzy na nas i zdaje sie mówić "się leży -się ma!" ;) MŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAAAA Sadosław !!!! Quote
Paula Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='mrowa23']hmmm czasami zeslizgnie sie z kanapy i wtedy stoi na przednich a tylnie na kanapie leza :D Czyzby tak to wygladalo? :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Pewnie tak, moje jeszcze w takiej pozycji zasypiają ;) Quote
mrowa23 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 paula_z napisał(a):Czyzby tak to wygladalo? :evil_lol: oooo idealnie ta pozycja :evil_lol: a my z sadkiem wymeczeni i z migrena dzisaij jestesmy... Quote
loozerka Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Czyżby Saddam miał zdolnosc wspołodczuwania? Stanowczo nie moze iśc do domu, gdzie pani planuje ciążę ;) Quote
CASIA&ttb Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Pani Mrówa ma 1-wsze ostrzeżenie za nie udzielanie info o księciuniu!!!!!!! Quote
clockwork Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 invictus hilaritas napisał(a):sadus kofffany spod pierzynki na mnie zerka :) hehe... myślicie że on na kogoś zerka... ja Wam powiem co on robi... puścił bąka pod kołderką i musiał zaczerpnąć świeżego powietrza... :diabloti: Quote
mrowa23 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 i clockwork wygrala pralke za udzielenie prawidlowej odpowiedzi :lol: trza bylo ciotki migrene leczyc zeby moc podolac kolejnemu wyzwaniu Sadzislawa, ale byl kochany w nocy, bo cala nocke spedzil na ocieraniu lez (potegujac bol ale przeciez licza sie checi :p ) a dzisiaj Saddam zostaje sam na kilka ladnych godzinek i zobaczymy czy bede miala do czego wracac czy moze dom pojdzie w powietrze :evil_lol: a teraz ciotki idziemy na spacer z Sadzislawem :eviltong: Quote
clockwork Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='paula_z']Czyzby tak to wygladalo? :evil_lol: luzik... mój wiecie co robi?? jak nie wie czy może sobie pozwolić wejśc na łóżko (np. w obcym domu) to depta grunt- staje tyłem do kanapy- najpierw wchodzi tylnymi łapami i dupskiem- jak nikt nie zareaguje to sie powoli cofa do tyłu po troszku,po troszku, brzuszek, klata i na koniec przednie łapy ładuje na wyro i tak już siedzi na kanapie.. mamy potworny ubaw z tego bo wygląda to jakby schodził- jak wyżej tyle że film puszczony od tyłu... a tak na marginesie- mrówa- pokochałaś Sadka-jesteś nim zachwycona...i stawiam że zostanie u Ciebie:cool3: CZEMU NIE?? PRZEMYŚL .. ta ślina na twarzy co rano:diabloti: Quote
clockwork Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 mrówa... z miłości do takich morderców jak SADDAM- wystawiłam na bazarek kalendarzyki z przeznaczeniem całego dochodu na kastracyjkę... oto link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35721 pozdrówka i całusy dla potwora!! Quote
mrowa23 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 ojej dziekujemy w imieniu Sadzika :oops: a SAdzislam nie zzarl mi dzisiaj drzwi tylko klamke odkrecil skubany i musze poszukac koncowki :D ale to czesty przypadek takze zadna dewastacja drzwi na pewno nie byla :p i Pan z KAtowic odezwal sie ze jest poruszony histroia Sadzika zobaczymy pozyjemy.... ja bym go pewnie i zostawila.... nie wiem nie wiem... kocham chlopa, pomimo juz 4 zlamanego paznokcia :eviltong: , ale miejsca brak moze jakbym byla na swoim juz (a nie ukrywam ze szukam gniazdka dla siebie).... ale... poki co Sadek suzka domu... dobra dobra wiem jeszcze pare dni temu nie bylo "poki co" ale co ja poradze :oops: Quote
CASIA&ttb Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Mrówa co Ty opowiadasz że miejsca Ci brak,przeciez Sadek jest malutki i śpi tylko na łóżku wiec dodatkowego posłanka nie potrzebuje :) .Wiem z doświadczenia że jak ktoś sie zakochał w pitbullu to nie ma siły na to i chęć "miecia" takiego kochanego potwora wygrywa :) . PS. żeby nie było to wcale nie są naciski na Ciebie,buziak w nochala dla księciunia :) Quote
mrowa23 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 pozyjemy zobaczymy, jedno pewne dla mojej suckzi i sadka miejsca za malo bo sie histerycznie baba zachowuje i przestawia Sadka caly czas i chlop pare razy juz stracil cierpliwosc(nie dziwe mu sie) takze poki sie nie wyprowadze to niestety bedzie ciasno...ale kto powiedzial ze mi zle z sadusiem w lozeczku :evil_lol: ale ciiiii Quote
CASIA&ttb Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 czy Droga wybawicielka Sadzika uraczy mnie fotą księciunia tylko taka zeby było widać na niej stojącego psa ????????????????????????????Powoli zaczynam wątpić w to że Sadek posiada jeszcze i wie jak sie posługiwać 4 łapami... Quote
invictus hilaritas Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 dobry dzien- mam nadzieje ze jak wroce ze studiow zdjecie mojego misia bedzie tu widnialo :) Quote
Apbt_sól Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Popatrzyłam , popatrzyła oczy na cieszła Sadosławem :D Quote
clockwork Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Sad! podnoś pośladki z wyra i pozuj do zdjęcia!!! kto chce kalendarzyk, kto chce?? zbożny cel- klejnoty Sadzika:cool3:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35721 podać dalej... Quote
invictus hilaritas Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nie ma zdjecia a ja taka zmeczona po zajeciach przybieglam :( Quote
clockwork Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 invictus hilaritas napisał(a):nie ma zdjecia a ja taka zmeczona po zajeciach przybieglam :( hehe- może mrówa pozbawiła już Sadzika klejnotów- tak po kryjomu i Pan Sadosław wstydzi sie podnieść z łóżka...:???: , bo cóż znaczy chłop bez jaj...:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nic pokryjomu nie ciachalismy bo kasy nie mamy:( zaraz wstawie fotki Sadzislawa z uczenia sie do jutrzejszego kola z mechaniki chlop byl grzeczny nawet nawet tylko pociagal go znajomu:D ale to wszystko zaraz bo poki co zdazylismy wpasc przed kompa :) dziekujemy za kalendarz na bazarku :oops: Quote
loozerka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 a jakby co, to dla Saddama juz na AFN jest konto zalozone, skromne na nim zasoby, bo skromne, ale poczatek został zrobiony :) Quote
Recommended Posts