Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

Nie mam teraz kasy, zeby sie dolozyc do Sadusia, to chociaz sobie link w podpis wrzucilam ;) Mrowa :klacz: swietnie sie czyta Twoje posty o Sadusiu :lol:

Posted

naprawde jest sliczny :)
Ja się tylko obawiam, ze ciotka przyzwyczai chlopaka do hulaszczego trybu zycia- clubbing= rajd po knajpach, panienki w różowych mini, potem wylegiwanie sie w poscieli brzuchem do góry do południa i chopak będzie niereformowalny ;)
Dorota, a on maryśki w fajce wodnej nie ciagnie gdzies po kryjomu ;)?

Posted

kota nie zzarl tylko drzwi zamknelismy co by schronic sie przed rodzina atakujaca :evil_lol:
z Sadusiem nic po kryjomu wszystko otwarcie sobie mowimy... tzn ja mowie Sadek chapie Sadek mowi ja chrapie :evil_lol: po prostu sie dobralismy :p
a na fajke wodna to musza znajomi wpasc :D tak samotnie w dwojke to nie zabawa :evil_lol:

wiecie daje chlopakowi korzystac z meskiego zycia poki moze:D

Posted

jak to nie jak to nie?! ciotka o wszystkim melduje a jutro idziemy odiwedzic nasza p. kasie ktora zajmuje sie naprawianiem tego co ja niszcze :evil_lol: szyli sadekvel sadlo dzielnie pracuje przy niej i pokazuje ze jednak rozpuszczenie powoduje tyklo i wylaczenie dobre skutki :razz:

Saduś na mnie naszczekal wiec idziemy spac :P

Posted

no skoro ciotki strzelily focha na nas i sobie poszly to my z Sadusiem tez strzelamy focha i idziemy, najpierw sie uczyc mechaniki budowli potem na herbatke i podrywanie panienek a potem skonczymy skacowani gdzies w rownie (a nie nie nie moze byc row SAduś ma za delikatna dupcie wiec skonczymy tam gdzie zawsze-w lozku:cool3: ) aaa no i oczywiscie idziemy zebrac z*ebke ze jestesmy leniuchy i nic nie umiemy choc dobre i to ze Saddam chociaz nie zapomina i do tej pory potrafi siadac i podawac lape :razz:
no i nie ciagnie na spacerach :cool3:
to tyle od nas ubieramy sie w gajerki i lecimy:D buziaki dla niedobrych ciotek :eviltong:

Posted

[quote name='mrowa23']no i oczywiscie idziemy zebrac z*ebke ze jestesmy leniuchy i nic nie umiemy choc dobre i to ze Saddam chociaz nie zapomina i do tej pory potrafi siadac i podawac lape :razz:
no i nie ciagnie na spacerach :cool3:

:mad: :mad: szczęście całe, ze Ci się pies o dobrym charakterze trafił, doszczętnie bys go rozpuściła. DO ROBOTY!! musztra-siad, powstan, zostan, bierz ( no własnie- podstwowe ćwiczenie dla napodusznego mordercy- bierz) ćwiczenia, agility i canicross, do upocenia, a potem na twardą podłogę i cwiczyć charakter, a nie rozbijanie się po knajpach, imprezy do białego rana, i wyrko- jeszcze zbiorowa fajka wodna się marzy...normalnie rozpusta na całego!!!

Posted

byscie sie ciotki wstydzily:shake: zobaczcie co narobilyscie....
oto sadek kiedy mu przekazuje plan dzialania nadeslany przez ciocie loozerke - widac ze slucha uwaznie i...

oto jego reakcja...nie dosc ze zemdlilo go to jeszcze jak biedactwo patrzy...oj wy ciotki niedobre...

musialam mu powiedziec ze ciotka loozerka nas niedopadnie na zajeciach i bedziemy mogli chociaz przez chwile sie poobijac... wtedy chlopak z drzacym ogonem postanowil ze jednak pojdzie ze mna bo moze byc fajnie :evil_lol:

Posted

popłakałam sie ze śmiechu :D
A Saduś spijający z Twych ust, me słowa jest boski. no i nie wiedzialam, ze moc porażajaca moich pomysłów jest tak ogromna :D
mrowa, ja wiem, ze to watek Sadusia, ale daj nam inne Twoje zwierzaki obaczyc....plisssssssssssssssss

Posted

Sadek piekniś non stop w wyrku ma zdjęcia ja juz zaczynam podejrzewać że Mrówa sprzedała psa i stare foty nam pokazuje!!!

Ja poproszę o foty przy dzisiejszej gazecie żeby datę było widać :)

Posted

Casia, no co Ty, przecież najzupełniej wyraźnie widac, ze reaguje na to, co ja mu przykazałam- dzisiaj. To natężenia uwagi, a potem czarna rozpacz....to moze być tylko to .....

Posted

heheh zyczenie jest rozkazem jak tylko poszukam odpowiednich fotek to wam przedstawie moja bande :D
a Saduś byl dzisiaj taki grzeczniutki , tylko raz chcial zjesc babcie w moherowym berecie jak ta zaczela mu laska grozic ze "bydle zatluc trzeba":shake:
a podczas naszego ostrego wycisku psiak mnie zaszokowal ladnie siad ladnie zostaw ladnie zostan robil nawet wielki badyl do ktorego sie usmiechal od ucha do ucha zostawil co prawda po namowie 3 krotnej ale liczy sie efekt
zaraz cos wiecej napisze tylko zrobie sobie kawe i cos zjem bo oczywiscie mosci ksiaze juz spi na lozeczku obzarty jak dzika swinia a ja z pustym zoladkiem :diabloti:

Posted

mrowa23 napisał(a):
Saduś byl dzisiaj taki grzeczniutki , tylko raz chcial zjesc babcie w moherowym berecie jak ta zaczela mu laska grozic ze "bydle zatluc trzeba"

Czyli ma prawidłowe reakcje :evil_lol:

Posted

no wiec zaczynamy przeglad mojego zwierzynca niestety nie wszystkie ale...
to jest rudy, niestety niedawo przeszedl za TM ale musialam go pokazac bo to ukochany prosiak rodzinny :cool3:

to jest cudem odratowane malenstwo, ktore teraz sypia z sadusiem i jest wyjatkowo pewna siebie kocica :razz:

tutaj moje ukochane kocisko vel przetracony hitler (to slowa mojej babki z szkoly sredniej jak ja pierwszy raz zobaczyla :razz: )

tutaj dog ale jak byl mlody bo niestety pozniejsze zdjecia zzarl mi dysk kiedy mi sie spalil a ja glupia nie zdarzylam zrobic kopi :roll:

a tutaj czy poznajecie tego pana?

i jeszcze nosek...

no i zeby nie bylo ze on tylko spi, pomimo ze wykonczony dzisaij to nadal czujny (czy wy tez macie wrazenie ze on patrzy bardziej z politowaniem i mysla "no rob ze to zdjecie kobieto i daj mi spokoj.."?)

no i na koniec to co kazdy zwierz ma ochote mi powiedziec gdy widzi mnei z aparatem:lol:

i poki co tyle fotek choc i tak dalam czadu musicie przyznac:D