mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 a juz sie balismy ze zadna ciotka nie zauwazy jak sie Saduś pieknie prezentuje :mad: Quote
CASIA&ttb Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Saduś zawsze sie piknie prezentował :) ,a gdzie jego paskudna czarno-zielona obroża?????? Quote
mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 lezy na biurku i daje odpoczac Sadusiowej szyjce :D Quote
Paula Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Nie mam teraz kasy, zeby sie dolozyc do Sadusia, to chociaz sobie link w podpis wrzucilam ;) Mrowa :klacz: swietnie sie czyta Twoje posty o Sadusiu :lol: Quote
CASIA&ttb Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy to znaczy że zjadł kota i juz nie potrzebuje obroży w domu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ????????????????????????? Quote
loozerka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 naprawde jest sliczny :) Ja się tylko obawiam, ze ciotka przyzwyczai chlopaka do hulaszczego trybu zycia- clubbing= rajd po knajpach, panienki w różowych mini, potem wylegiwanie sie w poscieli brzuchem do góry do południa i chopak będzie niereformowalny ;) Dorota, a on maryśki w fajce wodnej nie ciagnie gdzies po kryjomu ;)? Quote
mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 kota nie zzarl tylko drzwi zamknelismy co by schronic sie przed rodzina atakujaca :evil_lol: z Sadusiem nic po kryjomu wszystko otwarcie sobie mowimy... tzn ja mowie Sadek chapie Sadek mowi ja chrapie :evil_lol: po prostu sie dobralismy :p a na fajke wodna to musza znajomi wpasc :D tak samotnie w dwojke to nie zabawa :evil_lol: wiecie daje chlopakowi korzystac z meskiego zycia poki moze:D Quote
CASIA&ttb Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ciotka Dorota rozpuściła chłopa a teraz nie udziela informacji na jego temat:mad: :mad: :mad: Quote
mrowa23 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 jak to nie jak to nie?! ciotka o wszystkim melduje a jutro idziemy odiwedzic nasza p. kasie ktora zajmuje sie naprawianiem tego co ja niszcze :evil_lol: szyli sadekvel sadlo dzielnie pracuje przy niej i pokazuje ze jednak rozpuszczenie powoduje tyklo i wylaczenie dobre skutki :razz: Saduś na mnie naszczekal wiec idziemy spac :P Quote
mrowa23 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 no skoro ciotki strzelily focha na nas i sobie poszly to my z Sadusiem tez strzelamy focha i idziemy, najpierw sie uczyc mechaniki budowli potem na herbatke i podrywanie panienek a potem skonczymy skacowani gdzies w rownie (a nie nie nie moze byc row SAduś ma za delikatna dupcie wiec skonczymy tam gdzie zawsze-w lozku:cool3: ) aaa no i oczywiscie idziemy zebrac z*ebke ze jestesmy leniuchy i nic nie umiemy choc dobre i to ze Saddam chociaz nie zapomina i do tej pory potrafi siadac i podawac lape :razz: no i nie ciagnie na spacerach :cool3: to tyle od nas ubieramy sie w gajerki i lecimy:D buziaki dla niedobrych ciotek :eviltong: Quote
invictus hilaritas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 kto niby zapomnial kto ?? a moze to ty zapomnialas z rana pokazac na milusinskiego ?? :mad: Quote
loozerka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='mrowa23']no i oczywiscie idziemy zebrac z*ebke ze jestesmy leniuchy i nic nie umiemy choc dobre i to ze Saddam chociaz nie zapomina i do tej pory potrafi siadac i podawac lape :razz: no i nie ciagnie na spacerach :cool3: :mad: :mad: szczęście całe, ze Ci się pies o dobrym charakterze trafił, doszczętnie bys go rozpuściła. DO ROBOTY!! musztra-siad, powstan, zostan, bierz ( no własnie- podstwowe ćwiczenie dla napodusznego mordercy- bierz) ćwiczenia, agility i canicross, do upocenia, a potem na twardą podłogę i cwiczyć charakter, a nie rozbijanie się po knajpach, imprezy do białego rana, i wyrko- jeszcze zbiorowa fajka wodna się marzy...normalnie rozpusta na całego!!! Quote
mrowa23 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 byscie sie ciotki wstydzily:shake: zobaczcie co narobilyscie.... oto sadek kiedy mu przekazuje plan dzialania nadeslany przez ciocie loozerke - widac ze slucha uwaznie i... oto jego reakcja...nie dosc ze zemdlilo go to jeszcze jak biedactwo patrzy...oj wy ciotki niedobre... musialam mu powiedziec ze ciotka loozerka nas niedopadnie na zajeciach i bedziemy mogli chociaz przez chwile sie poobijac... wtedy chlopak z drzacym ogonem postanowil ze jednak pojdzie ze mna bo moze byc fajnie :evil_lol: Quote
invictus hilaritas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 sliczny chlopak - miodzio :cool1: Quote
loozerka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 popłakałam sie ze śmiechu :D A Saduś spijający z Twych ust, me słowa jest boski. no i nie wiedzialam, ze moc porażajaca moich pomysłów jest tak ogromna :D mrowa, ja wiem, ze to watek Sadusia, ale daj nam inne Twoje zwierzaki obaczyc....plisssssssssssssssss Quote
CASIA&ttb Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Sadek piekniś non stop w wyrku ma zdjęcia ja juz zaczynam podejrzewać że Mrówa sprzedała psa i stare foty nam pokazuje!!! Ja poproszę o foty przy dzisiejszej gazecie żeby datę było widać :) Quote
loozerka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Casia, no co Ty, przecież najzupełniej wyraźnie widac, ze reaguje na to, co ja mu przykazałam- dzisiaj. To natężenia uwagi, a potem czarna rozpacz....to moze być tylko to ..... Quote
invictus hilaritas Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 jakies zdjecie by sie przydalo to fakt :) Quote
CASIA&ttb Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Invictus ma absolutną racje,dopóki nie zobaczymy fot to nie uwierzymy Quote
mrowa23 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 heheh zyczenie jest rozkazem jak tylko poszukam odpowiednich fotek to wam przedstawie moja bande :D a Saduś byl dzisiaj taki grzeczniutki , tylko raz chcial zjesc babcie w moherowym berecie jak ta zaczela mu laska grozic ze "bydle zatluc trzeba":shake: a podczas naszego ostrego wycisku psiak mnie zaszokowal ladnie siad ladnie zostaw ladnie zostan robil nawet wielki badyl do ktorego sie usmiechal od ucha do ucha zostawil co prawda po namowie 3 krotnej ale liczy sie efekt zaraz cos wiecej napisze tylko zrobie sobie kawe i cos zjem bo oczywiscie mosci ksiaze juz spi na lozeczku obzarty jak dzika swinia a ja z pustym zoladkiem :diabloti: Quote
Greven Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 mrowa23 napisał(a):Saduś byl dzisiaj taki grzeczniutki , tylko raz chcial zjesc babcie w moherowym berecie jak ta zaczela mu laska grozic ze "bydle zatluc trzeba" Czyli ma prawidłowe reakcje :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 no wiec zaczynamy przeglad mojego zwierzynca niestety nie wszystkie ale... to jest rudy, niestety niedawo przeszedl za TM ale musialam go pokazac bo to ukochany prosiak rodzinny :cool3: to jest cudem odratowane malenstwo, ktore teraz sypia z sadusiem i jest wyjatkowo pewna siebie kocica :razz: tutaj moje ukochane kocisko vel przetracony hitler (to slowa mojej babki z szkoly sredniej jak ja pierwszy raz zobaczyla :razz: ) tutaj dog ale jak byl mlody bo niestety pozniejsze zdjecia zzarl mi dysk kiedy mi sie spalil a ja glupia nie zdarzylam zrobic kopi :roll: a tutaj czy poznajecie tego pana? i jeszcze nosek... no i zeby nie bylo ze on tylko spi, pomimo ze wykonczony dzisaij to nadal czujny (czy wy tez macie wrazenie ze on patrzy bardziej z politowaniem i mysla "no rob ze to zdjecie kobieto i daj mi spokoj.."?) no i na koniec to co kazdy zwierz ma ochote mi powiedziec gdy widzi mnei z aparatem:lol: i poki co tyle fotek choc i tak dalam czadu musicie przyznac:D Quote
karusiap Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: pieknosci:) a ja myslalam ze to tylko moja kotka wystawia nam jezor...(tak naprawde myslalam ze wypada jej bo ma co raz mniej zebow:evil_lol: ) Quote
Recommended Posts