Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Delma (tez sopocka),mimo,ze wychowywana z kotami,poczatkowo byla zafascynowana kotami swojej nowej pani.Wygladało to nawet dramatycznie,bo jednego skubneła,gdy uciekał.

Obecnie spi z kociurami na jednym legowisku.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Delma (tez sopocka),mimo,ze wychowywana z kotami,poczatkowo byla zafascynowana kotami swojej nowej pani.Wygladało to nawet dramatycznie,bo jednego skubneła,gdy uciekał.

Potwierdzam! Delmucha już oswojona z kociarstwem; nawet Malwinka - potwornie zastraszona przez Jaszczembia (kocura) już przed sunią nie ucieka (choć o zażyłości na pewno nie moża mówić):diabloti:

Obecnie spi z kociurami na jednym legowisku.

- prostuję śpi w koszyku tylko z Tygrysiem :loveu: , bo kocisko się wpycha do ciepłego futrzyska :evil_lol: .
Zwierzakom trzeba dać czas - pies musi oswoić się z myślą, że to jego koty; a koty że to ich pies :lol: . Delma np. goni jednego "dochodzącego" kocura na podwórku, a kici która zamieszkała w mojej piwnicy wylizuje uszy!

Posted

Jej, ja wiem że przed świętami jest tragedia i wszyscy okropnie zalatani i poddenerwowani...(chyba piszę o sobie :cool3: )...ale żeby ani słówka co u ślicznej biedulki??

Posted

A moze tak kawaleczek pociagiem, kolezanki studentki nawet znizke maja, a co:lol: , i prosic kolezanki zmotoryzowane o ciag dalszy? Tak po kawaleczku, toz przeciez jutro juz sobota. A jesli nie to chociaz malutka wyrwac na swieta i po nich hopsia dalej w droge:lol:

Posted

akucha napisał(a):
Ale my nie mamy koleżanek studentek :roll: My już dawno po... Ot caly problem...

To moze emerytki sa w grupie wsparcia. One tez maja przywileje. Eh, zaraz sprawdze na pkp taryfy.

Posted

dusje napisał(a):
To moze emerytki sa w grupie wsparcia. One tez maja przywileje. Eh, zaraz sprawdze na pkp taryfy.

Znalazlam i podaje. Pociag Kaszub intercity

Wyjazd z Sopotu godz.5.31/ w Krakowie godz. 12.50
Wyjazd z Krakowa godz.14.OO/ w Sopocie 21.10

Taryfa normalna kl 2 87.oo zl plus miejscowka 25.00razem 112zl w jedna strone. Intercity oferuje rozne znizki np bilet weekendowy, trzeba pytac w kasie. A tak generalnie, nawet przy normalnej taryfie, lepiej zainwestowac w pociag jak w beznadziejne prezenty pod choinke niewarte zlamanego centa.:lol: Dane zaczerpnelam z internetu, ale z pewnoscia nalezaloby sie upewnic co do rzeczywistych cen i godzin odjazdu. Pozdrawiam i mam nadziej ze ta panienka zasluguje na taki wydatek:lol:

Posted

Najlepsze życzenia dla wszystkich cioteczek - radosnych, zdrowych, spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.
A dla Tiny - jak najszybszego pożegnania się ze schronem i kolejnych Świąt już we własnym domku.

Posted

w wigilijny wieczor,gdy opuszczalam schron,predko,zeby zdazyc na własna wigilie,zajrzałam do Tiny.Oczywiscie wszystkie psy na kocyku,wtulone w siebie,a Tina obok,sama,na kafelkach :placz: ,po prostu serce sie kraje.Rzuciłam jej dodatkowa szmatke,ale nie mam nigdy pewnosci,czy bedzie miala okazje połozyc sie na niej...

zmieniłam tytuł,moze uda sie szybciej znależć transport?

Posted

Jej...ja tak zakręcona jestem, że nie pomyślałam wcześniej :mad: - ja jutro jadę do Zakopanego przez Kraków; ale i tak nie było transportu w okolice Częstochowy? prawda?
Sierota totalna, że wcześniej nie napisałam i nie pomyślałam...:mad: :mad: :mad: :mad: - może coś by się znalazło....

Posted

jaka cudna pieska...gdybym tylko mogla to bym ja zabrala do domku !! moja mam znalazla ogloszenie na allegro. Niestety mamy w domu juz jedna psine (suczke) i boje sie, ze by sie z Tina nie dogadaly. Nasza Tabi jest baaardzo zazdrosnym i chyba dominujacym psem. Wiec z tego co przeczytalam wynika, ze Tina bylaby nieszczesliwa:-(:-(:-(
A przepraszam, ze zapytam - czy Tina znalazla jakis domek, ze szukacie dla niej transportu ??