Isabel Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 A gdzie wybiera się świniak? Też do Krakowa czy na Śląsk? Quote
brazowa1 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Problem jest taki-pieniadze. Abi chce cos wystawic na bazarku,ja wystawilam,ale to bedzie za malo. Musimy miec na paliwo,zeby moc dowiezc zwierzaki. wzielam zaklad lotka,zaraz sprawdze! :) Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Magdziak "Brazowa...a może odwiedzicie Delmuche po drodze...?? Częstochowa niedaleko Krakowa...." Oj,Delme chcialabym zobaczyc,chociaz na 10 minut,zeby ja wymiziac i ucalowac kudlata morde.I zobaczyc jej mine,hihihih. Ale to chyba nierealne. Coz,Abi wpierw wiedziala tylko o Tinie,potem dowiedziala sie o Dzekusiu,jakos w to wszystko wkrecił sie swiniak,a jak powiem,ze jedziemy Delme podziwiac,to...:mad: Wlasnie rozmawialam z Isabel,bardzo milo mi bylo Cie poznac! czuje,ze sunia bedzie miala u Ciebie ciepły dom i duuuuzo serca.Dokladnie to,czego potrzebuje. Quote
wtatara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 brazowa1 napisał(a):Magdziak "Brazowa...a może odwiedzicie Delmuche po drodze...?? Częstochowa niedaleko Krakowa...." Oj,Delme chcialabym zobaczyc,chociaz na 10 minut,zeby ja wymiziac i ucalowac kudlata morde.I zobaczyc jej mine,hihihih. Ale to chyba nierealne. Coz,Abi wpierw wiedziala tylko o Tinie,potem dowiedziala sie o Dzekusiu,jakos w to wszystko wkrecił sie swiniak,a jak powiem,ze jedziemy Delme podziwiac,to...:mad: Wlasnie rozmawialam z Isabel,bardzo milo mi bylo Cie poznac! czuje,ze sunia bedzie miala u Ciebie ciepły dom i duuuuzo serca.Dokladnie to,czego potrzebuje. Witam. Poproszę o numer konta Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 A skąd jedziecie dokąd? nie chce mi sie wątku przerzucać:oops: Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 no i daj dane, też wam dorzucę, kiedy jedziecie? i skąd doką, bo dalej nie wiem! Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 agnieszka30! Sopot-Krakow. Przypominam,ze jezeli pieniedzy bedzie nadto-zostana wplacone na konto psa,ktorego wspolnie wskazecie. na razie mam 0 na koncie :oops: Abi zalatwila darmowy nocleg! :multi: Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 O jacież piernicze:flaming: ...Ja też chcę!:placz: Laski to ja ślę przed 18.00 i szerokiej drogi! A psiury uprzednio wykąpane??? Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 LUDZIE!!! Dziewczyny wleką się z psami przez całą Polskę i nie mają kasy na paliwo!!!POMOCY!!! Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Pozwalam sobie prosić w ich imieniu o zrzutę, Dorzućcie grosza, bardzo proszę. (w imieniu dziewczyn oczywiście):grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: Quote
Magdziak Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Podnosze....kurde, kurde, kurde... - brazowa, a jaka trasa przez śląsk jedziecie?? Jeżeli jednak kolo Częstochowy, to ja coś uzbieram do skarpety. "Oficjalnego" przelewu nie moge zrobic - bo po remoncie nie mamy kasy, a czekaja nas jeszcze 2 sterylki - Piotr sygnalizuje, że zapaliła się czerwona lampka..:shake: A uzbierac cos moge - "rozmyje" się w codziennych zakupach i ksiądz po kolędzie chodzi...przeciez nie powie "po wsi", że malo dalam do koperty :evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dziewczyny kaska poszła, Ludziska róbta zrzutę!!!:Help_2: Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 dzieki za kazdy grosz!Byle tylko szczesliwie dowiezc psiaki na miejsce... sprawdzałysmy klatki-w najgorszym razie padnie na swinke,ze nie pojedzie. Bo miejsca duzo nie bedzie.Psy musza byc wykapane,bo umrzemy w drodze... Quote
Isabel Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Brązowa, dziękuję za miłe słowa na mój temat. Bardzo bym chciała, żeby Tinie też spodobał się mój dom, żeby dobrze się w nim czuła i jak najszybciej doszła do siebie po schroniskowym piekle. Już odliczam dni do piątku! Quote
brazowa1 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 ja tez odliczam dni. :) Chyba wszyscy zaangazowani w te sprawe odliczaja. Quote
agnieszka30 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 no... kawał drogi to wykąpąć psy trzeba no to na górę, KASA NA PALIWO!!! Quote
brazowa1 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 mamy malego nerwa.... jutro Tina jedzie na kapiel i nocleg do psokota (dziekujemy kochany Psokocie,z calego serca!),zas Dzek na kapiel do psokota i nocleg u mojej sasiadki. Quote
Isabel Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 A zatem Tina dzisiaj się kąpie, pakuje walizki, do torebki chowa bilet i dokumenty...i jutro o świcie w drogę. Quote
agnieszka30 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Bardzo się cieszę:multi: A wy dziewczyny jesteście super:loveu: Wiem,że niewiele was wspomogłam, ale mam wydatki na Hipka, na następną eskapadę dorzucę więcej:razz: , no, to wieczorkiem nyny i szerokiej drogi!!!:hand: Quote
brazowa1 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 czy jestesmy takie super,to sie dopiero okaze... Quote
agnieszka30 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 no to dom to nic pewnego??Przestań, sam fakt,że podjełyście się takiej wycieczki... Quote
Recommended Posts