Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Problem jest taki-pieniadze.
Abi chce cos wystawic na bazarku,ja wystawilam,ale to bedzie za malo.
Musimy miec na paliwo,zeby moc dowiezc zwierzaki.

wzielam zaklad lotka,zaraz sprawdze! :)

Posted

Magdziak
"Brazowa...a może odwiedzicie Delmuche po drodze...?? Częstochowa niedaleko Krakowa...."

Oj,Delme chcialabym zobaczyc,chociaz na 10 minut,zeby ja wymiziac i ucalowac kudlata morde.I zobaczyc jej mine,hihihih.
Ale to chyba nierealne.
Coz,Abi wpierw wiedziala tylko o Tinie,potem dowiedziala sie o Dzekusiu,jakos w to wszystko wkrecił sie swiniak,a jak powiem,ze jedziemy Delme podziwiac,to...:mad:

Wlasnie rozmawialam z Isabel,bardzo milo mi bylo Cie poznac!
czuje,ze sunia bedzie miala u Ciebie ciepły dom i duuuuzo serca.Dokladnie to,czego potrzebuje.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Magdziak
"Brazowa...a może odwiedzicie Delmuche po drodze...?? Częstochowa niedaleko Krakowa...."

Oj,Delme chcialabym zobaczyc,chociaz na 10 minut,zeby ja wymiziac i ucalowac kudlata morde.I zobaczyc jej mine,hihihih.
Ale to chyba nierealne.
Coz,Abi wpierw wiedziala tylko o Tinie,potem dowiedziala sie o Dzekusiu,jakos w to wszystko wkrecił sie swiniak,a jak powiem,ze jedziemy Delme podziwiac,to...:mad:

Wlasnie rozmawialam z Isabel,bardzo milo mi bylo Cie poznac!
czuje,ze sunia bedzie miala u Ciebie ciepły dom i duuuuzo serca.Dokladnie to,czego potrzebuje.

Witam. Poproszę o numer konta

Posted

agnieszka30!
Sopot-Krakow.
Przypominam,ze jezeli pieniedzy bedzie nadto-zostana wplacone na konto psa,ktorego wspolnie wskazecie.

na razie mam 0 na koncie :oops:

Abi zalatwila darmowy nocleg! :multi:

Posted

Pozwalam sobie prosić w ich imieniu o zrzutę,
Dorzućcie grosza, bardzo proszę.
(w imieniu dziewczyn oczywiście):grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :grab: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2: :Help_2:

Posted

Podnosze....kurde, kurde, kurde...
- brazowa, a jaka trasa przez śląsk jedziecie?? Jeżeli jednak kolo Częstochowy, to ja coś uzbieram do skarpety. "Oficjalnego" przelewu nie moge zrobic - bo po remoncie nie mamy kasy, a czekaja nas jeszcze 2 sterylki - Piotr sygnalizuje, że zapaliła się czerwona lampka..:shake:
A uzbierac cos moge - "rozmyje" się w codziennych zakupach i ksiądz po kolędzie chodzi...przeciez nie powie "po wsi", że malo dalam do koperty :evil_lol:

Posted

dzieki za kazdy grosz!Byle tylko szczesliwie dowiezc psiaki na miejsce...

sprawdzałysmy klatki-w najgorszym razie padnie na swinke,ze nie pojedzie.
Bo miejsca duzo nie bedzie.Psy musza byc wykapane,bo umrzemy w drodze...

Posted

Brązowa, dziękuję za miłe słowa na mój temat. Bardzo bym chciała, żeby Tinie też spodobał się mój dom, żeby dobrze się w nim czuła i jak najszybciej doszła do siebie po schroniskowym piekle.
Już odliczam dni do piątku!

Posted

Bardzo się cieszę:multi: A wy dziewczyny jesteście super:loveu:
Wiem,że niewiele was wspomogłam, ale mam wydatki na Hipka, na następną eskapadę dorzucę więcej:razz: , no, to wieczorkiem nyny i szerokiej drogi!!!:hand: