Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka ona jest śliczna ...i strasznie biedna...Pokazałam zdjęcia Piotrowi - stwierdził, że jest śliczna.....ale już mamy jedną śliczną pannę z Sopotu..i już żadnego zwierzaka nie bierzemy do naszego zoo (niestety zgadzam się z TZ w tym wzgledzie..)Piotr pokochał Delmuchę:loveu: i zaczepia ją słowami: "no co moja ślicznoto?" :evil_lol: , na co Delma odprawia swój rytuał szczęścia, który bywa że trwa nawet godzinę :cool3: .
Tina...:-( na pewno znajdziesz swoich dużych do kochania....tylko jak długo każą Ci czekać na siebie? Oby nie było za późno...........................

Posted

Ech maleńka....jesteś taka piękna i delikatna...Widzę Tinusie na kanapie..z pyszczkiem na kolanach ukochanej osoby...oddaje swoje życzenie noworoczne..dla Tiny! Niech spełnią sie jej marzenia...i moje zyczenie!

Posted

Magdziak, niech to się spełni!!!!!!!!!!!!!!!!! Tina prosi, boimy się o nią, ona na fotkach wygląda pięknie, ale jej życie w boksie to dramat... :-( Nie wiem, zupełnie nie mam pomysłu, co tu zrobić... Tyle ogłoszeń, wkleiłam do kilku watków. Nic!

Posted

No, to ja, tylko przypomnę, że...................

Przygarnij miłą, ładną i grzeczną Tinkę!!!
10 lat, to wcale nie taka starość!!!
Moja 10letnia Sendi, która w schronie popychadłem, a już na pewno przytulanką nie była, w domu jest cudną przylepą!!! Już od pirwszych dni stała się łagodna i miła. Suka, która gryzła i warczała podczas prób dotyku, dziś znosi tulenie, głaskanie i całusy; rezoltnego, rozbieganego i hałaśliwego czterolatka.

Bez przeszkód, dogaduje się z 14letnią rezydentką; rozpieszczoną do granic możliwości.

Sunia, która podczas pierwszego spotkania, odwracała wzrok; skoro ja cię nie widzę, to ty mnie również! Dziś, czyta w moich myślach. Dosłownie, tak jest, łapie się na tym, że zanim wydam jej polecenie, Sendi już je wykonuje! Doskonale odczytuje moje nastroje, wystarczy, że jest mi źle; i nagle wciska się rudy nochal - co się marzesz, stara. Przecież masz mnie!!! I już świat staje się lepszy i jakiś weselszy!!!
Psy starzeją się z godnością. Psia starość wcale nie jest taka przykra. One nie zarzucają nas swoim cierpieniem, nie skarżą się na łamanie w kościach, nie miewają migren. Może czasem są bardziej milczące, mniej rozbiegane i rozszczekane. Ale są, trwają i kochają, swojego pana, któremu wraz z miłością oddają swój los.

A my ludzie, wcale nie jesteśmy, ani tak wielcy, ani tak długowieczni, jak się to nam wydaje!

POKOCHAJ, Tinkę ona tak bardzo na to zasługuje i czeka. NIE pozwól jej zatracić się i umrzeć w tej tęsknocie, za człowiekiem, domem i miłością!!!

Posted

w Krakowie jest wiele piesków z Sopotu:lol:
Mają tam naprawdę kochające domki.
Np. Sławna Zębatka czy, też Roki :lol:
Oj przepraszam Roki z Gdyni, ale to Trójmiasto przecież, też;)

Posted

jest wielkosci spaniela,teriera.
Niestety, tymczas tak daleko niemozliwy :shake:

a tak nawiasem mowiac,pamietacie,to szalenstwo,przy wyprawianiu Zebatki do Krakowa?Ciotki przewozowe,Kuzyn Wielki,Akucha-koordynator i walka wiewiory1 z babcia pt "babciu,uwierz,ten pies tu tylko na jedna noc!" Ech!To byly czasy!

Posted

Tak, to naprawdę ogromna odległość. Mówię o tymczasie, bo nie wiem jak ona dogadałaby się z moimi 3 kotami i dużą, 13-letnią (łagodną) sunią. Jeżeli byłaby rzeczywiście taka spokojniutka i "wtopiła" się w moją gromadkę, tymczas najprawdopodobniej przerodziłby się w pobyt stały.