wiewiora1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 iJ PAMIEATM JAK PSIANA PRZYSZLA DO NAS DO SCHRONU , ,JAK MOWI BRAZOWA TO BYL WIDOK NEDZY I ROZPACZY,, pIERWSZYM ZABIEBGIEM BYLO STRZYZENIE , POTEM CIECIE PAZUROW, bYLA BARDZO ZANIEDBANA,,MUSIALA SIE DLUGO MECZYC,,Z TEGO CO PAMIATAM I BARDZO NAS TO ZDZIWILO TO JEJ BARDZO CZYSTE USZY,ALE TO BYL JEDYNY FRAGMENT KTORY UCHOWAL SIE W LADZIE.. dZIEKI BRAZOWEJ DOCZEKALA SIE NOWEJ FRYZURKI I ZA PEWNE JEJ SKORA W JAKIMS CHOC MALYM STOPNIU ODPOCZELA,, tO NA PRAWDE BIEDNA PSINA,,PRZYPOMINA MI 2 NASZE PSY..sZCZOTKA ,,BO TAK JAK ON JEST STARA I NIE POTRAFI SOBIE ZBYTNIO RADXZIC W SCHRONIE I oSOWE,BO BYLA KUDLATA,, mAM NADZIEJE ZE NIE BEDZIE MUSIALA DOGORYWAC W SCHRONIE,,TYLKO ZNAJDZIE SIE KTOS O TAK DOBRYM SERCU JAK DO SZCZOTKA I PRZYGARNIE JA...ONA NA PRAWDE BARDZO BARDZO MOCNO TEGO POTRZERBUJE Quote
Kasia25 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Brazowa, coś tu obiecała, jakieś foty czy cuś:siara: Quote
wiewiora1 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Nowe zdjatka naszej Tiny? No to czekamy Quote
kaerjot Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę zajrzyjcie też tutaj KUKI :placz: Quote
Kasia25 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Na dworze już zimno, lecz w sercu tli się nadzieja! Tinko skacz i znajdź swego przyjaciela Quote
Neris Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ona jest taka ładna, powinna kogoś uwieść wreszcie! Quote
wiewiora1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nie rozumiem ludzi ktorzy mowia , ze pies teskni za schroniskiem i chce do niego wrocic , bo tam ma lepiej, Pamietam historie z gdynskiego schronu,,,Dawno temu przyszla kobieta ze swoja 10 letnia corka,,przeszly cale schronisko,,potem zagladnely do nas do biura mowiac ze znalazly chyba swojego psa , zaginionego 3mies temu ale nie sa pewne,,, Nie rozumiem tez ludzi ktorzy nie potrafia rozpoznac swego psa,, Po dlugim przegladaniu , reakcji psa, kobieta sie rozplakal z radosci ,,,TAK TO MOJ PIES.. Ok wiec my bardzo ucieszone ubralysmu psa . Byl to starszy pies i niezbyt ladny,,przypuszczam ze nikt by go nie przygarnal,,,wiec chwala Bogu ze go odnalazly,,Tymbardziej ze w gdyni jest tak duzo psow , zecnigdy nie wiadomo co je spotka, i czy sobie poradza... Po 3 tyg przyszla kobieta mowiac ze ona chce go oddac bo on teskni za schronem,,Powiedzialam ze w zyciu go nie przyjme,,pies nie wygladal na zaglodzonego ,,czy przygnebionego,, Moze i tesknil za jakas suczka,,ale to kretynstwo oddawac swojego psa na zaglade,,TEraz sie azwe mnie gotuje,,Ci co nigdy nie pracowali w schronie , i nie wiedzieli codziennie roznych widokow , nie zrozumia, ale ja uwazam ze nie ma nic gorszego od schronu,,, A ten babsztyl smial twierdzic , ze dla dobra psa ona chce go oddac,, A na dodatek zazyczyla sobie zaswiadczenia ze nie chcemy przyjac , w razie jakby ktos sie czeppial ze pies jest nieszczesliwy,,,Ten pies w schropnisku mogl skaczyc roznie,,dozywocie,,, mogl byc tez zastraszany przez inne psy, a nawet zagryziony bo ona sam nie byl swiety i zadczepial pozostale.. Klocilam sie z kobieta godzine,,i para z uszu mi buchala,,, to jest czysty kretynizm ludzki,,, Quote
Celina12 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :shake::-(:-(:-(-szkoda słów na określenie tego co czuję po tym co przeczytałam-:placz: Dlaczego niektórzy ludzie tacy są? Nie boją się własnego sumienia?-:mad: Quote
akucha Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Zobaczcie cioteczki Tinkę, już prawie nic nie zostało z jej radosnego wyglądu "ślicznotki z kitkami" :-( :-( :-( Trzeba jej domu, bardzo trzeba!!! Quote
brazowa1 Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Do imagu dziewczynki z kitkami zawsze moze wrocic,ale to juz w domku.Zima idzie,zła zima i Tina musi miec jak najwiecej futra. Biedna jest mała,oj biedna... Quote
Kasia25 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Przecież ona śliczna, taki kudłacz. Tak mi jej żal................. Proszę pokochajcie, małą Tinkę, której w życiu nic dobrego jeszcze nie spotkało. :-( Quote
malagos Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Może dziś usmiechnie sie do Tinki szczęście? Proszę.....:cool1: Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Niby Sie Wzbraniam Przed Malymi Psami Ale Tak Naprawde To Ja Uwielbiam Ponowate Kudlacze Hop Quote
Celina12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ślicznoto musi Cię KTOŚ wreszcie zauważyć-jesteś taka Urocza-wracaj na górę!!!! Quote
Kasia25 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ruda nie za chuda, od dwóch mcy w fotelu się byczy, przecież Tina też tak może. Domu przybywaj!!!!! Quote
wiewiora1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ruda nie za chida sie byczy w fotelu i ma takie przepiekne fotki(kocham to powyrzsze)..moze i doczekamy sie fotelu i fotek naszej szponiastej chudziny,,, Trzymamy kciuki Quote
Magdziak Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Kurcze..:-( jak ona patrzy zza tych krat... Nigdy nie zapomnę zdjęć Delmy za kratami - już była decyzja o domku u mnie, a problem był z transportem do Częstochowy. I ona tam musiała czekać...ale miała na co czekać.... ...a Tina nawet nadziei nie ma że już ktoś ja pokochał i tylko czeka az bedzie mogła oddać swe psie serce komuś już na zawsze... ...kto pozwoli się kochać Tinie?? Quote
Magdziak Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Radosna bedzie, tylko kto da jej szansę ?? Quote
Celina12 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 :-(:-(:-(-Tinuś-walcz-nie chcę,żebyś była Popychadełkiem-musisz mieć DOMEK Quote
brazowa1 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 No niestety,spolegliwa Tina to nie herod-baba jaka jest Kluska,ani nie walczaca o swoj kawałek kołderki Pynia (ona jakos zawsze lezala na kołderce,teraz mi sie przypomniało :lol: ) Zdarza sie,ze wieczorem wszystkie psy leza razem,ogrzewaja sie,a Tinka lezy w kacie okok,na kafelkach,nie chce wejsc do gromady i sie wtulic miedzy wspolwieżniow. Wrzucam jej wtedy dodatkowa szmatke i wiecie,co sie wtedy zwykle dzieje?Podchodzi Niusia (bywa bardzo podła) i kladzie sie na niej.Mimo,ze ona nie ma problemow,zeby spac wtulona w psy.Robi to dla zasady-kazda szmatka musi byc jej. Tina nawet nie chce wchodzic do pawilonu,gdy tam sa juz psy. Quote
Neris Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Sorki że tak bez związku, ale zajrzyjcie. Kogo znamy z Warszawy? POSZUKUJEMY PSA Z ZAKLEJONĄ MORDKĄ_ WIDZIANO GO DZIŚ W WARSZAWIE NA OCHOCIE - WARSZAWIACY-ZAJRZYJCIE post 128 http://www.dogomania.pl/forum/showth...=32336&page=13 Quote
Kasia25 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Taka ładna, miła grzeczna..................\ Gdzie, ten dom, no gdzie??????? Quote
Recommended Posts