Neris Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nerisowa też spać nie będzie, oj nie! I wcale nie przez duszący kaszel... Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nerisowa, dalej Cię tak męczy? Przeciez doktór dał Ci "tabuletki" :cool3: Quote
Neris Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ech, te doktóry pieruńskie, nic nie pomagajom... Do weta bym poszła, zaraz lepi by było... Ale co, po 3 dniach antybiotyku ma być dobrze dopiero. Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Do weta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może to niezła myśl jest!!! Quote
Isabel Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Akuszko, w Krakowie dalej wieje, ale nie tak jak wczoraj. I jest ciepło, bardzo.Przed chwilą trochę kropiło, ale juz nie pada. Dostałam sms od Brazowej, że podróż przebiega OK. Jeżeli przed godz. 13 były w Łodzi, tzn. że już połowa drogi za nimi. Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Tak Iza, wieczorem bedą u Ciebie z Tinką :lol: Ja nie mogę się doczekać!!! A masz aparat??? Quote
Isabel Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nie, niestety nie mam cyfrówki, komórka też starego typu. Muszę poczekać aż syn przyjdzie i zrobi zdjęcia (nie mieszka ze mną) - ma być dopiero w środę, chyba że uproszę go żeby wcześniej wpadł. Quote
Celina12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Sms-z godziny 14.57--Świnek wziety.Bardzo mily Pan przyjechał aż z Koszalina,z dużą klatką, z kocykiem żeby miał komfortową jazdę.I już umówiony z wetem :lol: Teraz Dziewczyny są w Katowicach...:multi::multi::multi: Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ostatni sms-esik od Szalonych Podróżniczek :multi: Za chwilę przekazanie Dżekusia! Dogofanka w drodze! Przystanek Katowice! :cunao: :cunao: Quote
79beata Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 akucha napisał(a):No i ona była w tak tragicznym stanie i warunkach... Ja wierzę, że kundelki też są przez wszystkich kochane, miłość do rasy nie zamyka serc dogomaniaków na inne psy :lol: Pewnie jadą, a u nas tak wieje, ładuję komórkę i będę słac sms-ka, bo nie zdzierżę! W moim przypadku :) mimo wielkiej miolści do bordosi (wielkich molosów z wielkim sercem) kocham wszystkie psiaki. Ta bordosia którą wiozlam do warszawy i dla ktorej to nie by koniec trasy bo dobiegl końca dopiero w Wiliczce u Patia byla pierwszym psem tej rasy w którego ratowaniu bralam udzial. Rozumiem wasz podziw dla dziewczyn ABI I BRĄZOWEJ za ten wyczyn też je podziwiam. Abi oprócz swojego czasu poświęcila swoje auto. Niestety nie będzie naprawiony na koszt sprawcy bo ten uciekl :angryy: . Koszta poniesie ABI. Ona pomaga psiakom a kto jej pomoże ??? Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Myślimy o tym, porozmawiamy jak wrócą i zastanowimy się, jak możemy pomóc! Quote
Celina12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Macie rację-trzeba pomóc-podziwiam też ,że po takich przeżyciach..jedzie dalej.....KOCHANE DZIEWCZYNY!!!!!:loveu: Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dżekuś już poszedł ze swoja Panią do domu :lol: Quote
Magdziak Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 jej, jak cudnie!!:loveu: Wspaniałe dziewczyny i pewnie straaasznie już zmęczone *jestem straszną egoistką, że o tym myślę, ale Brazowa jest tak blisko Delmy....dziś nie mam sumienia ją nękać telefonami....ale jak cudownie by było gdyby mogła jutro, wracając spotkać się z Delmą... Miałam tego nie pisać - ale tak baaardzo bym chciała, żeby się spotkały.... Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Brązowa mówi, że nie :lol: Wesołe są, zadowolone, przed nimi Kraków, już niedługo pewnie... Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Są już w Krakowie!!!! Szukają ulicy :lol: Quote
Celina12 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Oj...Kraków-moje Najukochańsze miasto....zresztą Światowa Stolica Jamników.....:multi::multi: Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ZADANIE WYKONANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TINA W NOWYM DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podobno Tinka z radością pobiegła do Isabel :multi: Będzie cudownie cioteczki, ja to czuję!!!! Brązowa i Abi, Wam to się pomnik należy za to przedsięwzięcie!!!!! :Rose: :Rose: :Rose: Stał się cud normalnie...Dwie sopockie bidy w nowych domach :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Dziewczyny zmęczone trochę, ale zadowolone! Przed nimi jeszcze 2 godz. jazdy na nocleg. Teraz spaceruja z psami po Krakowie, taki krótki spacer... Jutro powrót, trzymamy kciuki!!!! Quote
iwonamaj Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dziewczyny, wielkie brawa i dzięki! Jesteście wspaniałe, niesamowite, cudowne!!! Quote
malagos Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 No normalnie nie mam słó!! Toż to mozna film nakręcić, jest dramat, napięcie, wypadek ....happy end! Chusteczka to mało, przescieradło będzie ok....:placz: Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ale mamy radochę, ludzie!!! To ja też prześcieradło poświęcę, a co tam :placz: Quote
Neris Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Ja się zaczytałam, zamyśliłam, ucieszyłam, a czy ja mam jeszcze jakiekolwiek czyste prześcieradło? Quote
Isabel Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Tina już w domu, po kolacji. Zwiedziła mieszkanie, łącznie z łazienką. Przywitała się z Vegą i Kastorem (kocurek, najodważniejszy), nie zwraca zupełnie uwagi na koty (oby tak dalej!). Ale na wszelki wypadek Teoś (najmłodszy kocurek) i Milka (najstarsza kotka) usadowiły się na regale.Vega trochę na Tinę mruczy, ale nic jej nie robi, po prostu ją sobie ustawia. Tinka jest jeszcze zdezorientowana, nie wie co ma z sobą zrobić, chodzi to tu, to tam. Całą drogę do domu bardzo ciągnęła, nie wiem gdzie tak pędziła, ale bardzo jej się spieszyło. Odezwę się jeszcze później. Quote
AniaB Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ale sliczna ta Tinka:loveu: mam nadzieje, ze kraków jej sie spodoba;) a mieszkac bedzie obok najwiekszego wybiegu dla psów całym miescie:lol: tak, ze na brak ruchu nie bedzie mogła narzekac!! Quote
Recommended Posts