Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Jakie cudo :loveu: A moana na aukcji to widze takie zdjęcie... wygląda znajomo to pierwsze, czy nie w podobny sposób spojrzał na Ciebie Rudek na aukcji black_sheep?? Tam zadziałało... :roll:

Posted

Jagienka napisał(a):
Jakie cudo :loveu: A moana na aukcji to widze takie zdjęcie... wygląda znajomo to pierwsze, czy nie w podobny sposób spojrzał na Ciebie Rudek na aukcji black_sheep?? Tam zadziałało... :roll:

Dokładnie tak, Jagienko! I mam nadzieję, ze tak jak kiedyś mnie Rudek zauroczył, tak teraz Ruda jakiegoś dobrego ludka ....
Oby oby! :roll:

Posted

Dzięki ;) choć mnie się wydaje ten tekst zupełnie inny :lol: :lol: ale bardziej trafiający tak do serca :iloveyou: Oby się niuni zaraz dobry, kochający domek trafił :kciuki: :kciuki:

Posted

[quote name='bonika']Ale "fajniutko" napisane :multi:

Okruszku - musi cię ktoś pokochać - trzymamy mocno kciuki :kciuki: :kciuki:

Tekst jest jotpeg... Dziękuję :loveu:, moje tylko konto na Allegro :cool3:
Tak czy inaczej, najważniejsze jaki efekt tych naszych działań będzie.... :roll: Ja sobie życzę dobrego domku dla Małej Rudej, od zaraz!!

Posted

Dziękujemy Jotpeg i Moana :Rose: :Rose: ..no i chyba Twojemu Rudaskowi też troszeczkę ;) --> należy mu się kość, ale z braku kości wirtualny spacerek :painting: :-) psy w dzisiejszych czasach muszą być też nowoczesne :evil_lol: ;)

A Kruszek na Allegro przyciągaj same dobre domki :cool2:

Posted

bonika napisał(a):
Dziękujemy Jotpeg i Moana :Rose: :Rose: ..no i chyba Twojemu Rudaskowi też troszeczkę ;) --> należy mu się kość, ale z braku kości wirtualny spacerek :painting: :-) psy w dzisiejszych czasach muszą być też nowoczesne :evil_lol: ;)

A Kruszek na Allegro przyciągaj same dobre domki :cool2:

Dziękujemy :loveu: A Rudek dziś dostał piłkę, kość i wielki wór najlepszej karmy... Aż sam nie wiedział w co łapy wsadzać :evil_lol:. Teraz jeszcze wirtualne prezenty... Ale rozpieszczany!
Niech ktoś wreszcie Kruszynkę zacznie rozpieszczać!!!!

Posted

Witam!

Wszystkim bardzo serdecznie dziękuje za zaangażowanie w znalezieniu domka dla pieska! Malutka, do której przyzwyczaiłem się mówić „sucharka” jest już w dobrej formie. Biega i bawi się ze mną na podwórku. Jest bardzo szybka i zwinna. Uwielbia być głaskana i jest bardzo grzeczna.

Zakończone jest już podawanie antybiotyków i zapalenie na dziąśle zanikło. Nawet wczoraj była już w stanie schrupać sobie kość, mimo że brakuje jej kilka ząbków, ale mimo tego sobie wspaniale poradziła. Jeżeli chodzi o wiek do weterynarz powiedział ze ma ok. 4-5 lat, ale może i mniej, ponieważ niezbadane zęby i siwizna na pyszczku mogły powstać z trudnego życia, które do tej pory miała.

Niestety moja rottka nie zaakceptowała suczkę i robi się coraz bardziej zazdrosna i agresywna. Nawet na mnie się już obraziła!?! Dlatego poszukiwania muszą iść dalej. Ogłoszenie w Allegro bardzo mi się podoba. Dziękuję!

Pozdrawiam!

Adam

Posted

moana napisał(a):
Dziękujemy :loveu: A Rudek dziś dostał piłkę, kość i wielki wór najlepszej karmy... Aż sam nie wiedział w co łapy wsadzać :evil_lol:. Teraz jeszcze wirtualne prezenty... Ale rozpieszczany!
Niech ktoś wreszcie Kruszynkę zacznie rozpieszczać!!!!

Rudaskom WSZYSTKIM się należy ;)

Jotpeg - aby właśnie poskutkowało :oops: i DOBRYM :oops:
Na razie wejść koło setki - szkoda, że jakieś dobre, starsze panie nie mają zazwyczaj internetu, ale może ktoś wypatrzy i jak sam nie będzię zainteresowany to przekaże :-)
Sunia jest słodka, wzbudza OGROMNY żal, pieski mniej urokliwe znajdowały SUPER domki - trzeba być dobrej myśli ;)

I jakie DOBRE wieści od Pana Adama :multi: Panie Adamie - my również dziękujemy za pomoc ..Sucharce :-)

Sucharkowy okruszku pędź na górę !

Posted

Co z sunia, znalazla jakis dom/dt?!
Jezeli to nadal aktualne to ja ja moge wziac na dt, ale nie bardzo mam czas przeczytac caly watek :(
Zobaczylam tylko tego szkieletorka na pierwszej stronie i malo nie padlam :/

Posted

Nie mam juz:( swojego 'stalego' psa wiec nie ma problemu,
moge wziac na tak dlugo jak bedzie potrzeba. :)

aa tak to glupio jakos napisalam, nie mam ani stalego, ani zadnego, wiec idealnie :)
Gdzie jest teraz sunia?

Posted

Oj to wsólczuję z powodu Twojego piesia (*) :-( - moja sunia też niedawno odeszła :-(

To CUDOWNIE, że chcesz przytulić kruszynkę :-)
Mam nadzieję, że tu szybko ktoś zainteresowany zaglądnie :multi:

Posted

Ale niestety nie moge wziac jej na stale.. Chodzi o DT
Nie mieszkam sama i niestety nic oprocz DT od domownikow nie wyblagalam..

Czekam na jakies wiesci czy sie moge przydac :)

Posted

Witam wszystkich. Z tego co zdołałam wywnioskować suńka jest gdzieś w okolicach Rzeszowa??? Mam trasy zarówno do Rzeszowa jak i Krakowa, więc mogłabym jakoś zgrać odbiór suni i dowóz do Krakowa do sugarr ;). Proszę o info jeżeli się przydam :p