sugarr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 siwucha to jak chcesz mozesz mi wyslac fotki [email protected] i je wstawie :) ciesze sie ze wykapana opiekuj sie nia tam dobrze i wyglaskaj ode mnie :loveu: (ode mnie dzis do Ciebie przyjechala tak w ogole, bylam w czarnym plaszczu) Quote
Morgan:-) Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Przesłałam zdjęcia moanie, ale nie ma jej na dogo - andzia69 czy mogę przesłać Ci następną część do wstawienia? Quote
Jagienka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Zdjęcia Asty... sunia jest naprawde urocza, byłam zaskoczona ogonem w ciągłym ruchu :evil_lol: Już po kąpieli rzecz jasna :loveu: W salonie... ...i w sypialni :diabloti: :loveu: tak ma dobrze :loveu: Quote
moana Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 To ja wstawiam zdjęcia od Morgan. :lol: Na pierwszym zdjęciu Asta wyglada jakby się zapatrzyła na mojego Rudka z avatarka.... ;) Quote
andzia69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Morgan:-) napisał(a):Andzia - nie podpuszczaj :cool3: no co... przecież nic nie mówię:eviltong: Quote
sugarr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Juz za nia tesknie! Teraz bym pewnie do niej poszla na wieczorne glaskanie przed snem a tu nie mam do kogo (Portos padl :P) Achhh ale jej tam bedzie dobrze, widac to juz na zdjeciach i widzialam to juz dzis :) 1 000 000 razy lepiej niz u mnie, ciesze sie bardzo ze to wypalilo! Z tym jej merdaniem ogonkiem to trzeba uwazac :P, bo az sobie go obtarla (podobno do krwi tak morgan mowila) od tego merdania Tyle szczescia dostala ostatnio od zycia.. Teraz tylko dom na stale! A tak apropo... andzia69 trzeba umiec czytac miedzy wierszami :> I na jednym zdjeciu ma tak glowke na dol jakby splaszczona...To takie charakterystyczne dla niej. Jakbym to widziala na zywo! :) Quote
Jagienka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Prosze mi tu siwuchy nie podpuszczać, ja ją lubie :evil_lol: A tak serio to domu nadal szukamy, bo Anka tutaj studiuje ale nie jest z Krakowa, do domu jeździ, a suni nie weźmie bo ma psa u siebie w domu rodzinnyma Asta do zwierzaków tak sobie... Acha no i w związu z tym, że ona niepewnie się czuje w obecności innych zwierzaków to udział w programie raczej odpada. Quote
Asior Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 widać, że już rozpieszczana ...leży "se" na płaszczyku z wełenki:cool1: Quote
Jagienka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Asior napisał(a):widać, że już rozpieszczana ...leży "se" na płaszczyku z wełenki:cool1: tak rozpieszczana to była u Morgan, u siwuchy to do byle pościeli ją wpuścili :diabloti: Quote
andzia69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 tu to już nic nie można zapytać, napisać bo i morgan atakuje i sugarr mi coś imputuje - już nic nie piszę:cool3: Quote
sugarr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Wlasnie cholera myslalam o tym kundlu i przypomnialam sobie spacery, ona czasami z duzej odleglosci zaczyna na psa powarkiwac, piszczec a jak sie do niego zblizy warczec i bardzo ciagnie w jego strone, jezy sie. W kundlu to by chyba zwariowala z taka iloscia zwierzakow i na mila i lagodna jaka jest do ludzi by napewno nie wyszla... !! :/ Quote
jotpeg Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sunia pięknie wyszła na zdjęciach :loveu: ujmująca :loveu: choc trochę wystraszona, bidusia dobre foty do ogłoszeń! Quote
bonika Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Spać już miałam, ale musiałam przyczłapać i niunie naszą zobaczyć ...SZOK :crazyeye: - PIĘKNA WYSZŁA :loveu: Co Wyście jej zrobiły :diabloti: ;) Wygląda jak sarenka i malutki dog - śliczny ma ten kolor sarni sierstki - ŚLICZNY :loveu: No i w takim razie przesyłam pozdrowionka i dobrej nocki dla Siwuchy i Astusi :-) Quote
bonika Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 I jeszcze mi się zdjęcia Morgan podobają :loveu: :loveu: Się nie mogę napatrzeć ;) Dobranoc Astusiu - kruszynko :calus: :kiss_2: :kiss_2: :kiss_2: :calus: Quote
Morgan:-) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 sugarr - wysłałam Ci wczoraj jeszcze kilka zdjęć na pocztę, którą podałaś wcześniej: [email protected]. Doszły??? Quote
Morgan:-) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 andzia69 napisał(a):tu to już nic nie można zapytać, napisać bo i morgan atakuje i sugarr mi coś imputuje - już nic nie piszę:cool3: Nie przesadzaj - ja tylko tak sobie napisałam, ponieważ byłoby cudownie, gdyby siwucha się zakochała i nie chciała już Asty oddać... I jakby Asta się dogadała z jej psiurem... I jakby... I gdyby... No fajnie byłoby, gdyby domek tymczasowy pozostał już tym domkiem stałym ;) Siwucha :shake:ale ja Ci zazdroszczę :shake: Kochana Astunia. Quote
Morgan:-) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Jagienka napisał(a):tak rozpieszczana to była u Morgan, u siwuchy to do byle pościeli ją wpuścili :diabloti: Gdybym zdołała ją wykąpać (byłam sama do tego) i gdybym pozbyła się TZ-ta akurat w tą noc, to niunia też by w pościeli wylądowała. A co!! Pozatym z płaszczykiem to ciekawa sprawa była. Tylko raz jej pokazałam płaszczyk, poklepałam żeby się położyła i ona już wiedziała, że to jest jej płaszczyk. Gdziekolwiek się z niego ruszała, po chwili na niego wracała. Jak poszłam do salonu TV oglądać, to nigdzie się nie położyła, wróciła na płaszczyk do małego pokoju i piszczała, bo była tam sama. No więc Morgan przyniosła płaszczyk do salonu i Niunia zadowolona wyłożyła się jak długa. Na płaszczyku oczywiście :-) Quote
Morgan:-) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Siwucha - opowiadaj mi tu szybko :mad: - jak Niunia? - czy noc była spokojna? - czy spałyście razem w pościeli? - czy popiskiwała po zgaszeniu światła? - i w ogóle pisz jak najwięcej. Bo ja mam taki ogromny sentymant do tej suńki :cool3::loveu: Quote
sugarr Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 [quote name='Morgan:-)']sugarr - wysłałam Ci wczoraj jeszcze kilka zdjęć na pocztę, którą podałaś wcześniej: [email protected]. Doszły??? :shake: doszly mi tylko fotki od Jagienki, ktore ona wstawila wczesniej. Swoja droga sorry ale musialam wylaczyc komputer z powodow technicznych:roll: i nie mialam jak wstawic Quote
Morgan:-) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 zaraz doślę jeszcze raz poczekaj na moment Quote
bonika Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Morgan:-) napisał(a):Pozatym z płaszczykiem to ciekawa sprawa była. Tylko raz jej pokazałam płaszczyk, poklepałam żeby się położyła i ona już wiedziała, że to jest jej płaszczyk. Słodka niunia - chce żeby byli z niej zadowoleni i wszędzie sobie jakąś już stabilizację szykuje :oops: ;) Ja też jestem ciekawa co u niuni ? :multi: Quote
siwucha Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 witam wszystkich:) u suni wszytsko w porzadku na spacery chodzi i upodobala sobie moje lozko-nie chce z niego zejsc-wiec pewnie nie dlugo nie bedzie wiadomo czy ona spi u nas czy my u niej:) jest bardzo spokojna-na spacerach rowniez, reaguje nawet na niektore komendy:)dziewczyny prosze znajdzcie jej sszybko jakis fajny dom zanim sie przyzwyczai do mnie-wiecie jak to jest.... Quote
sugarr Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 "No i gdzie mnie znowu wieziesz? Przecież byłam grzeczna i taka kochana..." Podziekowania do Morgan :) :loveu: Quote
bonika Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Słuchajcie sunia jest naprawdę PIĘKNA :loveu: Myślałam o niej "słodka" "biedniutka" "ładniutka", a ona jest też "po prostu" PIĘKNA :-) Ale ona "pasuje" i do Morgan :oops: i do Siwuuuuchy :oops: :lol: ;) A w ogóle to Dziewczyny jesteście KOCHANE ANIOŁKI :iloveyou: :calus: :buzi: :Rose: Podnoszę Asteczkę :multi: A na Allegro może by jej nowe zdjęcia wstawić ? Dwa zdjęcia gdy była znaleziona i dwa najnowsze ? http://www.allegro.pl/item144939971_...uka_domu_.html Quote
Morgan:-) Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 siwucha napisał(a):witam wszystkich:) u suni wszytsko w porzadku na spacery chodzi i upodobala sobie moje lozko-nie chce z niego zejsc-wiec pewnie nie dlugo nie bedzie wiadomo czy ona spi u nas czy my u niej:) jest bardzo spokojna-na spacerach rowniez, reaguje nawet na niektore komendy:)dziewczyny prosze znajdzcie jej sszybko jakis fajny dom zanim sie przyzwyczai do mnie-wiecie jak to jest.... Ty nas tutaj siwucha nie oszukuj :razz: Tu nie chodzi tylko o sunię, ale również o fakt, że to Ty za bardzo się przyzwyczaisz :cool3: I będziesz miała kwasa i doła po oddaniu sunieczki :p:eviltong: Quote
Recommended Posts