Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia Asty... sunia jest naprawde urocza, byłam zaskoczona ogonem w ciągłym ruchu :evil_lol:
Już po kąpieli rzecz jasna :loveu:

W salonie...

...i w sypialni :diabloti:

:loveu: tak ma dobrze :loveu:

Posted

Juz za nia tesknie! Teraz bym pewnie do niej poszla na wieczorne glaskanie przed snem a tu nie mam do kogo (Portos padl :P)

Achhh ale jej tam bedzie dobrze, widac to juz na zdjeciach i widzialam to juz dzis :)
1 000 000 razy lepiej niz u mnie, ciesze sie bardzo ze to wypalilo!

Z tym jej merdaniem ogonkiem to trzeba uwazac :P, bo az sobie go obtarla (podobno do krwi tak morgan mowila) od tego merdania
Tyle szczescia dostala ostatnio od zycia.. Teraz tylko dom na stale!
A tak apropo... andzia69 trzeba umiec czytac miedzy wierszami :>

I na jednym zdjeciu ma tak glowke na dol jakby splaszczona...To takie charakterystyczne dla niej. Jakbym to widziala na zywo! :)

Posted

Prosze mi tu siwuchy nie podpuszczać, ja ją lubie :evil_lol: A tak serio to domu nadal szukamy, bo Anka tutaj studiuje ale nie jest z Krakowa, do domu jeździ, a suni nie weźmie bo ma psa u siebie w domu rodzinnyma Asta do zwierzaków tak sobie...
Acha no i w związu z tym, że ona niepewnie się czuje w obecności innych zwierzaków to udział w programie raczej odpada.

Posted

Asior napisał(a):
widać, że już rozpieszczana ...leży "se" na płaszczyku z wełenki:cool1:

tak rozpieszczana to była u Morgan, u siwuchy to do byle pościeli ją wpuścili :diabloti:

Posted

Wlasnie cholera myslalam o tym kundlu i przypomnialam sobie spacery, ona czasami z duzej odleglosci zaczyna na psa powarkiwac, piszczec a jak sie do niego zblizy warczec i bardzo ciagnie w jego strone, jezy sie.
W kundlu to by chyba zwariowala z taka iloscia zwierzakow i na mila i lagodna jaka jest do ludzi by napewno nie wyszla...
!! :/

Posted

Spać już miałam, ale musiałam przyczłapać i niunie naszą zobaczyć ...SZOK :crazyeye: - PIĘKNA WYSZŁA :loveu: Co Wyście jej zrobiły :diabloti: ;) Wygląda jak sarenka i malutki dog - śliczny ma ten kolor sarni sierstki - ŚLICZNY :loveu:

No i w takim razie przesyłam pozdrowionka i dobrej nocki dla Siwuchy i Astusi :-)

Posted

andzia69 napisał(a):
tu to już nic nie można zapytać, napisać bo i morgan atakuje i sugarr mi coś imputuje - już nic nie piszę:cool3:

Nie przesadzaj - ja tylko tak sobie napisałam, ponieważ byłoby cudownie, gdyby siwucha się zakochała i nie chciała już Asty oddać... I jakby Asta się dogadała z jej psiurem... I jakby... I gdyby... No fajnie byłoby, gdyby domek tymczasowy pozostał już tym domkiem stałym ;)

Siwucha :shake:ale ja Ci zazdroszczę :shake: Kochana Astunia.

Posted

Jagienka napisał(a):
tak rozpieszczana to była u Morgan, u siwuchy to do byle pościeli ją wpuścili :diabloti:

Gdybym zdołała ją wykąpać (byłam sama do tego) i gdybym pozbyła się TZ-ta akurat w tą noc, to niunia też by w pościeli wylądowała. A co!!

Pozatym z płaszczykiem to ciekawa sprawa była. Tylko raz jej pokazałam płaszczyk, poklepałam żeby się położyła i ona już wiedziała, że to jest jej płaszczyk. Gdziekolwiek się z niego ruszała, po chwili na niego wracała. Jak poszłam do salonu TV oglądać, to nigdzie się nie położyła, wróciła na płaszczyk do małego pokoju i piszczała, bo była tam sama. No więc Morgan przyniosła płaszczyk do salonu i Niunia zadowolona wyłożyła się jak długa. Na płaszczyku oczywiście :-)

Posted

Siwucha - opowiadaj mi tu szybko :mad:
- jak Niunia?
- czy noc była spokojna?
- czy spałyście razem w pościeli?
- czy popiskiwała po zgaszeniu światła?
- i w ogóle pisz jak najwięcej.

Bo ja mam taki ogromny sentymant do tej suńki :cool3::loveu:

Posted

[quote name='Morgan:-)']sugarr - wysłałam Ci wczoraj jeszcze kilka zdjęć na pocztę, którą podałaś wcześniej: [email protected]. Doszły???

:shake: doszly mi tylko fotki od Jagienki, ktore ona wstawila wczesniej.
Swoja droga sorry ale musialam wylaczyc komputer z powodow technicznych:roll: i nie mialam jak wstawic

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Pozatym z płaszczykiem to ciekawa sprawa była. Tylko raz jej pokazałam płaszczyk, poklepałam żeby się położyła i ona już wiedziała, że to jest jej płaszczyk.

Słodka niunia - chce żeby byli z niej zadowoleni i wszędzie sobie jakąś już stabilizację szykuje :oops: ;)

Ja też jestem ciekawa co u niuni ? :multi:

Posted

witam wszystkich:) u suni wszytsko w porzadku na spacery chodzi i upodobala sobie moje lozko-nie chce z niego zejsc-wiec pewnie nie dlugo nie bedzie wiadomo czy ona spi u nas czy my u niej:) jest bardzo spokojna-na spacerach rowniez, reaguje nawet na niektore komendy:)dziewczyny prosze znajdzcie jej sszybko jakis fajny dom zanim sie przyzwyczai do mnie-wiecie jak to jest....

Posted

Słuchajcie sunia jest naprawdę PIĘKNA :loveu: Myślałam o niej "słodka" "biedniutka" "ładniutka", a ona jest też "po prostu" PIĘKNA :-)

Ale ona "pasuje" i do Morgan :oops: i do Siwuuuuchy :oops: :lol: ;)

A w ogóle to Dziewczyny jesteście KOCHANE ANIOŁKI :iloveyou: :calus: :buzi: :Rose:

Podnoszę Asteczkę :multi: A na Allegro może by jej nowe zdjęcia wstawić ? Dwa zdjęcia gdy była znaleziona i dwa najnowsze ?

http://www.allegro.pl/item144939971_...uka_domu_.html

Posted

siwucha napisał(a):
witam wszystkich:) u suni wszytsko w porzadku na spacery chodzi i upodobala sobie moje lozko-nie chce z niego zejsc-wiec pewnie nie dlugo nie bedzie wiadomo czy ona spi u nas czy my u niej:) jest bardzo spokojna-na spacerach rowniez, reaguje nawet na niektore komendy:)dziewczyny prosze znajdzcie jej sszybko jakis fajny dom zanim sie przyzwyczai do mnie-wiecie jak to jest....

Ty nas tutaj siwucha nie oszukuj :razz:
Tu nie chodzi tylko o sunię, ale również o fakt, że to Ty za bardzo się przyzwyczaisz :cool3:
I będziesz miała kwasa i doła po oddaniu sunieczki :p:eviltong: