bonika Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jagienka napisał(a):..(notabene już były takie przypadki, że w stuio nad psiakiem sie nie panowało, wtedy był pokazywany i wychodził, żeby się i innych nie denerwować).. Jagienko ja też tak sobie myślałam czy tak by się nie dało zrobić ? A może nawet tak aby weszła jako pierwsza czy cóś :oops: - żeby po prostu była sama i dzięki temu dłużej się pokazała ? Astusiu na górę hopaj ! Quote
Jagienka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Tzn ja myśle, że to jest na tyle duża dezorganizacja, że świadomie się na to nie zgodzą... :diabloti: Quote
sugarr Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Mysle ze sama na wizji niestety nie bedzie mogla byc.. Na poczatku czy na koncu. Ale filmik! To jest cos.. Oby to wypalilo. Macie jakas kamere w razie czego? Quote
Jagienka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 sugarr napisał(a):Mysle ze sama na wizji niestety nie bedzie mogla byc.. Na poczatku czy na koncu. Ale filmik! To jest cos.. Oby to wypalilo. Macie jakas kamere w razie czego? ja mam tylko nie umiem z niej zgrywać filmików :siara: ale siwucha chyba też ma... Quote
sugarr Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Zgrywac ja chyba tez nie umiem.. To liczymy na siwuche :) I na ludzi od kundla ze sie zgodza oczywiscie Quote
siwucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 jesli chodzi o kamere to nie ma problemu-mysle ze dalabym rade z niewielka pomoca zrobic taki filmik wiec z tym nie ma problemu:) najwazniejszy jest tylko zeby dalo sie go wyemitowac....i to jak najszybciej...sunia dzis jakims cudem zdiela sobie obroze w trakcie spaceru-i poleciala do innych psow najpierw sie obwachaly a potem zaczely na siebie szczekac...... Quote
Jagienka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 O matko kochana :crazyeye: , chyba przyjdzie jeszcze zainwestować w szelki. Czy ma ktos szelko do pożyczenia?? Quote
siwucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 nie no w sumie to troche tez moja wina musze sie przyznac:oops: bo wczesniej jej dalam obroze na luzniejsza i zapomnialam scisnac z powrotem:oops: :oops: :oops: Quote
Jagienka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 siwucha napisał(a):nie no w sumie to troche tez moja wina musze sie przyznac:oops: bo wczesniej jej dalam obroze na luzniejsza i zapomnialam scisnac z powrotem:oops: :oops: :oops: :evil_lol: Siwa ale jak już tak zupełnie przypadkiem doszło do konfrontacji, to ona tak na nie szczekała z zebami?? czy się rwała do nich?? czy tak sobie stała i szczekała?? czy warczała?? czy właściciele tamtych psów czuli się zaniepokojeni?? Quote
siwucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 no wlasnie to takie dziwne troche bo zaden z tamtych wlascicieli<poleciala najpierw do jednego potem do drugiego psa> nie byl zaniepokojony-natomiast ja bardzo- bo usilowalam ja zlapac a ona caly czas jakos odbiegala-jak ja chwycilam to sie uspokoila troche, ona w sumie nie warczala ale podlatywala bardzo blisko i no nie wiem jak to okreslic niby go<psa> gryzla ale tak ze nic mu sie nie stalo Quote
AgaG Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 szelki jakieś mam,,, z regulacją ..:lol: tylko jak duża jest sunia...w nawale pracy nie mam czasu czytać całego wątku.... Quote
andzia69 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 cudownie:loveu::loveu::loveu: Asta - nie łobuzuj! Quote
Jagienka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 AgaG napisał(a):szelki jakieś mam,,, z regulacją ..:lol: tylko jak duża jest sunia...w nawale pracy nie mam czasu czytać całego wątku.... Aga ona waży 13 kg, taka troszke wieksza niż Rudek... kiwi napisał(a):asta moze isc do kundla w piatek dziekuje, transport samochodowy mamy, sugarr nadal jesteś chętna do prezentacji Asty?? Quote
siwucha Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ej wspaniale z tym kundlem naprawde:) strasznie sie ciesze...martwie sie tylko o to zey byla spokojna...ale badzmy dobrej mysli-postaram sie ja w pt wymeczyc:) Quote
sugarr Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jagienka napisał(a):sugarr nadal jesteś chętna do prezentacji Asty?? Tak jasne! Ale nie wiem czy dam rade z czasem. Dam znac wczesniej, ale mysle ze nie bedzie problemu. Tylko na wszelki wypadek wybierzmy kogos kto ewentualnie pojdzie zamiast mnie. Quote
bonika Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 To ja Astusi zdjątko przywołam aby było wiadomo o jakiej tu PIĘKNOTCE :loveu: mówimy ;) SUPER, że niunia wystąpi :multi: :cunao: I z tym wybieganiem jej przed występem dobry pomysł ;) Astusiu CUDNA do góry ! I na dobranoc buziaka :buzi: Quote
Asior Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jupiii po programie ma szanse ... ale jak by tak właśnie zrobić, zeby na chwilę tylko ja wprowadzić ;) pokazać i wyprowadzic???? nie dało by się tak???? Quote
Jagienka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Zrobiłyśmy właśnie z siwuchą test. Przylazły do mnie, ja z Morią wyszłam. Najpierw się panienki obwąchały no ale zaczęły szczekać. Poszłam na ławkę i usiadłam, za chwile podeszła siwucha z Astą i usiadła na drugim końcu ławki (odległość ok 1 m). Na początku panienki się rozgadały,a szczególnie Moria (może dlatego, że Asta szczuplejsza :diabloti: ), Asta popiskiwała. Jak Moria zaczynała szczekać, to Asta też, ale udało mi się doprosić mojego psa o względny spokój i Asta wtedy też się uspokoiła. Jak będzie skoncentrowana na osobie która będzie ją prezentować, inne psiaki będą zachowywały spokój, nie będzie siedzieć obok szczeniaków to myśle, że się uda. Quote
Jagienka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 siwucha napisał(a)::fadein: heh nic dodac nic ujac :D sorry, nie mogłam się powstrzymać :oops: Quote
siwucha Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jagienka napisał(a):sorry, nie mogłam się powstrzymać :oops: ale przeciez nic sie nie stalo-sama bym tego lepiej nie opisala:) Quote
bonika Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Musi się udać :cool3: ;) Astusiu PIĘKNA na górę pędź ! A może jeszcze takie testy do czasu występu porobić ? I może z różnymi psami ? Quote
moana Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jagienka napisał(a):Aga ona waży 13 kg, taka troszke wieksza niż Rudek... Ale jajo, a ja myślałam, że ona taka drobinka... a tu się okazuje że o cały kilogram cięższa od mojego Wielkiego Rudka ;) Chyba mnie w błąd wprowadziło to zdjęcie Asty w koszyczku po rottce... :cool3: Quote
siwucha Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 moana napisał(a):Ale jajo, a ja myślałam, że ona taka drobinka... a tu się okazuje że o cały kilogram cięższa od mojego Wielkiego Rudka ;) Chyba mnie w błąd wprowadziło to zdjęcie Asty w koszyczku po rottce... :cool3: to faktycznie moze byc mylace ale to tylko dlatego ze ten koszyk jest ogromny-jakbym sie uparla to sama moglabym sie w nim polozyc ;D Quote
Recommended Posts