Jump to content
Dogomania

Zagłodzona sunia, Ma wspaniały domek u Morgan, Dziękujemy :))))))))

Recommended Posts

Posted

Jagienka napisał(a):
..(notabene już były takie przypadki, że w stuio nad psiakiem sie nie panowało, wtedy był pokazywany i wychodził, żeby się i innych nie denerwować)..

Jagienko ja też tak sobie myślałam czy tak by się nie dało zrobić ? A może nawet tak aby weszła jako pierwsza czy cóś :oops: - żeby po prostu była sama i dzięki temu dłużej się pokazała ?

Astusiu na górę hopaj !

Posted

sugarr napisał(a):
Mysle ze sama na wizji niestety nie bedzie mogla byc.. Na poczatku czy na koncu. Ale filmik! To jest cos.. Oby to wypalilo.
Macie jakas kamere w razie czego?

ja mam tylko nie umiem z niej zgrywać filmików :siara:
ale siwucha chyba też ma...

Posted

jesli chodzi o kamere to nie ma problemu-mysle ze dalabym rade z niewielka pomoca zrobic taki filmik wiec z tym nie ma problemu:) najwazniejszy jest tylko zeby dalo sie go wyemitowac....i to jak najszybciej...sunia dzis jakims cudem zdiela sobie obroze w trakcie spaceru-i poleciala do innych psow najpierw sie obwachaly a potem zaczely na siebie szczekac......

Posted

siwucha napisał(a):
nie no w sumie to troche tez moja wina musze sie przyznac:oops: bo wczesniej jej dalam obroze na luzniejsza i zapomnialam scisnac z powrotem:oops: :oops: :oops:

:evil_lol:
Siwa ale jak już tak zupełnie przypadkiem doszło do konfrontacji, to ona tak na nie szczekała z zebami?? czy się rwała do nich?? czy tak sobie stała i szczekała?? czy warczała?? czy właściciele tamtych psów czuli się zaniepokojeni??

Posted

no wlasnie to takie dziwne troche bo zaden z tamtych wlascicieli<poleciala najpierw do jednego potem do drugiego psa> nie byl zaniepokojony-natomiast ja bardzo- bo usilowalam ja zlapac a ona caly czas jakos odbiegala-jak ja chwycilam to sie uspokoila troche, ona w sumie nie warczala ale podlatywala bardzo blisko i no nie wiem jak to okreslic niby go<psa> gryzla ale tak ze nic mu sie nie stalo

Posted

szelki jakieś mam,,, z regulacją ..:lol: tylko jak duża jest sunia...w nawale pracy nie mam czasu czytać całego wątku....

Posted

AgaG napisał(a):
szelki jakieś mam,,, z regulacją ..:lol: tylko jak duża jest sunia...w nawale pracy nie mam czasu czytać całego wątku....

Aga ona waży 13 kg, taka troszke wieksza niż Rudek...
kiwi napisał(a):
asta moze isc do kundla w piatek

dziekuje, transport samochodowy mamy, sugarr nadal jesteś chętna do prezentacji Asty??

Posted

Jagienka napisał(a):
sugarr nadal jesteś chętna do prezentacji Asty??

Tak jasne! Ale nie wiem czy dam rade z czasem. Dam znac wczesniej, ale mysle ze nie bedzie problemu. Tylko na wszelki wypadek wybierzmy kogos kto ewentualnie pojdzie zamiast mnie.

Posted

To ja Astusi zdjątko przywołam aby było wiadomo o jakiej tu PIĘKNOTCE :loveu: mówimy ;) SUPER, że niunia wystąpi :multi: :cunao: I z tym wybieganiem jej przed występem dobry pomysł ;)

Astusiu CUDNA do góry ! I na dobranoc buziaka :buzi:

Posted

Zrobiłyśmy właśnie z siwuchą test. Przylazły do mnie, ja z Morią wyszłam. Najpierw się panienki obwąchały no ale zaczęły szczekać. Poszłam na ławkę i usiadłam, za chwile podeszła siwucha z Astą i usiadła na drugim końcu ławki (odległość ok 1 m). Na początku panienki się rozgadały,a szczególnie Moria (może dlatego, że Asta szczuplejsza :diabloti: ), Asta popiskiwała. Jak Moria zaczynała szczekać, to Asta też, ale udało mi się doprosić mojego psa o względny spokój i Asta wtedy też się uspokoiła. Jak będzie skoncentrowana na osobie która będzie ją prezentować, inne psiaki będą zachowywały spokój, nie będzie siedzieć obok szczeniaków to myśle, że się uda.

Posted

Jagienka napisał(a):
Aga ona waży 13 kg, taka troszke wieksza niż Rudek...

Ale jajo, a ja myślałam, że ona taka drobinka... a tu się okazuje że o cały kilogram cięższa od mojego Wielkiego Rudka ;) Chyba mnie w błąd wprowadziło to zdjęcie Asty w koszyczku po rottce... :cool3:

Posted

moana napisał(a):
Ale jajo, a ja myślałam, że ona taka drobinka... a tu się okazuje że o cały kilogram cięższa od mojego Wielkiego Rudka ;) Chyba mnie w błąd wprowadziło to zdjęcie Asty w koszyczku po rottce... :cool3:

to faktycznie moze byc mylace ale to tylko dlatego ze ten koszyk jest ogromny-jakbym sie uparla to sama moglabym sie w nim polozyc ;D