kiwi Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 jagienka nie rozumeim ironii, szczenaiki musza sie wyniesc bo perfi dziadek wraca, diana czeka niewiadomo ile w hotelu a pieniadze skonczyly sie wczoraj, tydzien temu juz miala jechac i braklo miejsca, czy ja wygladam na bezduszna wstretna babe, ktora nie widzi jak biedna jest ta sunia? jak dostaniemy wiecej miejsc to pojedzie, a jak nie dostaniemy to ja tutaj nic nie poradze... foksia ni z gruszki ni z pietruszki chce zalatwic z kierowniekiem laure do programu - tylko jak pojedzie laura to od nas pojedzie minus 1 pies fajnie jest decydowac ktory ma jechac? Quote
Jagienka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 :crazyeye: kiwi w mojej wypowiedzi nie ma cienia ironi!!! Ja rozumiem, że jest mnóstwo biednych psiaków i nie kwestionuje tego w żadnen sposób. I naprawde uważam, że powienien jechać najbiedniejszy. Anka może mieć sunię do świąt czyli trzy tygodnie, a potem może wrócić do Rzeszowa. Ma alternatywę. Nie mam w zwyczaju pisać ironicznych postów w takich kwestach i wchodzic w czyjeś kompetencje... :shake: Quote
bonika Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ojeju ja myślałam, że Kundel to hotel a to program w TV :-) Astusiu - Ty będziesz jeszcze "sławetna" ;) Jagienko, to mnie zupełnie uspokoiłaś ;) :- ) Quote
Morgan:-) Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Jagienko - cieszę się bardzo, że Twoja koleżanka to osoba odpowiedzialna. Ja tam zawsze wolę dmuchać na zimne i znajdywać wszystkie ewentualne możliwe przeszkody - taką już mam naturę. Wielokrotnie uniknęłam przez to niepotrzebnych komplikacji. Zatem trzymam kciuki za Niunię i za szybkie znalezienie domku stałego dla malutkiej. Na kogo mogłabym przesłać dodatkowe zdjęcia psiny? Prześlę pod wieczór - po przyjeździe z pracy. Quote
moana Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='Morgan:-)']Jagienko - cieszę się bardzo, że Twoja koleżanka to osoba odpowiedzialna. Ja tam zawsze wolę dmuchać na zimne i znajdywać wszystkie ewentualne możliwe przeszkody - taką już mam naturę. Wielokrotnie uniknęłam przez to niepotrzebnych komplikacji. Zatem trzymam kciuki za Niunię i za szybkie znalezienie domku stałego dla malutkiej. Na kogo mogłabym przesłać dodatkowe zdjęcia psiny? Prześlę pod wieczór - po przyjeździe z pracy. Możesz do mnie - [email protected] :p Quote
bonika Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Dodatkowe zdjęcia - wkleicie tu :oops: :loveu: Niuniasia dzisiaj w nowym domku tymczasowym będzie - trzymam kciuki aby wszystko dobrze było :thumbs: Quote
sugarr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Bylam z nia na takim dluuuugim spacerku rano, ze juz chyba miala dosc. Ale chce z nia duzo czasu spedzic, a w sumie po co.. Nie powinna sie przyzwyczajac. Juz ja obie z mama bardzo polubilysmy, ciezko sie bedzie rozstac :( Mam nadzieje ze do swiat bedzie juz dawno w nowym domku, ze bedzie miala miejsce w kundlu i jej tulaczka sie skonczy... Aha i te insekty wygladaly jak pchly plaskie jakies 5mm, ale ona sie w ogole nie drapie, wiec nie wiem co to bylo.. Mialam ja dzis brac do weta razem z Portosem, ale niestety opcja samochodu mi przepadla musze Portosa niesc na rekach wiec z niunia bym nie dala rady. Postaram sie dolozyc do rachunku za weta, wystawie cos na bazarek, tylko prosze idzcie z nia (Jaga bo ty napewno pomozesz kolezance :D) jak najszybciej, skore trzeba sprawdzic bo taki brudny, nie kapany psiak to nie wiadomo - zwlaszcza ze cos tam po niej spacerowalo..., zaszczepic, zwazyc, i napewno wet da jakies witaminki, moze specjalna karme dostanie zeby przybrala na wadze, chociaz nie jest juz tak bardzo chuda, wiec nie wiem. Quote
paulus Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Zrobiłem plakat, do pobrania tutaj proszę rozwieszać. (tekst Moany, mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko :roll: ). Quote
sugarr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='paulus']Zrobiłem plakat, do pobrania tutaj proszę rozwieszać. (tekst Moany, mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko :roll: ). :loveu::loveu::loveu::modla: Quote
bonika Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Morgan:-) chyba pisała, że ona gubi sierść, ale to pewnie na zimę zmiana, do tego jest teraz w mieszkaniu, w ciepełku - to na pewno dlatego :p A pchełki to i mogą być - niunia się nie drapie bo całe życie tak miała :oops: - niedługo się może uda ją wykąpać :- ) Niunia zaopatrzona w plakacik :multi: pędź na górę ! ;) Quote
moana Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='paulus']Zrobiłem plakat, do pobrania tutaj proszę rozwieszać. (tekst Moany, mam nadzieję, że nie ma nic przeciwko :roll: ). Wspaniale. Dziękuję, paulus. :lol: A pierwotny tekst stworzyła jotpeg... Sądzę, że ona nie będzie miała nic przeciwko.... To my z Rudkiem już na dzisiejszym wieczornym spacerze porozwieszamy trochę plakatów. Grasujemy w centrum miasta.... Podany jest mój nr telefonu, więc bardzo proszę o podanie mi nr do Anki - koleżanki Jagienki, Jagienko.... :) Cobym miała się z kim porozumieć jak już się te telefony rozdzwonią.... :cool1: Quote
sugarr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Wydrukowalam narazie 15, dzisiaj pewnie wiekszosc rozwiesze, choc troche sie bede spieszyla bo w koncu to juz dzis niunia mnie opuszcza i jade z Aga-ta ja przekazac Ani.. I z kim ja teraz bede spacerowac jak moj jeszcze taki maluch i dopiero za 3 tygodnie wyjdzie pierwszy raz? :P Quote
Jagienka Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Czyli mam rozumieć, że sunia nie była wcale u weta i nie ma książeczki... My pójdziemy w pt najprawdopodobniej i nie wiem czy mamy zaczynać od podstaw: odrobaczanie, szczepienia itd?? Quote
bonika Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Pan Adam pisał, że odrobaczana była :p Nie była natomiast szczepiona na wirusówki ponieważ była znaleziona z wybitymi w dolnej szczęce ząbkami :-( i dostała zapalenia dziąseł na co brała atybiotyk. Na wściekliznę chyba też nie była szczepiona, ale tego nie jestem pewna. Dziewczyny chętnie się dołożę do suńci jak chcecie to podajcie nr na PW :- ) Quote
jotpeg Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 co z sunia Sucharkiem??? jest juz w nowym DT? jak poszlo? jak sie czuje? Quote
sugarr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Juz w nowym dt Mysle ze jej tam bedzie dobrze :) Quote
Morgan:-) Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 sugarr dostała rozpiskę z datami kiedy było pierwsze i drugie odrobaczanie oraz kiedy podawany był antybiotyk na zapalenie dziąseł. Quote
siwucha Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 heh witam wszytskich:)piesek jest juz w nowym domu-znaczy u mnie:)juz po spacerze i po myciu nawet:)troche bylo z tym zabawy ale z pomoca udalo sie to zrobic:)troszeczke sie jeszcze boi ale wydaje sie wesola i caly czas gramoli sie na kanape:) Quote
Morgan:-) Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witaj siwucha - heh skąd ja to znam... Kanapka i te sprawy :cool3: Quote
jotpeg Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Witaj Siwucha, pisz jak mozesz najczesciej, co u malej... Quote
siwucha Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 nie ma sprawy:) narazie wydaje sie byc bardzo spokojna, pokazalabym wam zdiecia-ale no coz-jakos nie moge dojsc do tego jak je zalaczyc:D wiele sie jeszcze trzeba nauczyc:) Quote
Morgan:-) Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 [quote name='moana']Możesz do mnie - [email protected] :p Moana - zdjęcia poszły. Poproszę o wstawienie. Quote
andzia69 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 bardzo się cieszę,że nowa dogomaniaczka i bidulka przypadły sobie do serca:loveu: to dobrze rokuje ..na przyszłość:evil_lol: Quote
Recommended Posts