jotpeg Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 widzialam pod Hala plakat suni (pewnie to Twoja robota, moana :loveu: ), kontakty na paseczkach pozrywane byly... moze?? fatalnie, ze Swieta za pasem, adopcje moga znowu stanac. oby nie. Quote
sugarr Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 siwucha napisał(a):to faktycznie moze byc mylace ale to tylko dlatego ze ten koszyk jest ogromny-jakbym sie uparla to sama moglabym sie w nim polozyc ;D O tak! :cool3: Quote
Morgan:-) Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dziewczyny - jesteście wielkie!!!! :klacz::klacz::klacz: Stokrotne dzięki za to, co robicie :modla::modla::modla: Musi się udać, bo Niunia jest rewelacyjna! :thumbs::cool2::laugh2_2: Quote
moana Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jotpeg napisał(a):widzialam pod Hala plakat suni (pewnie to Twoja robota, moana :loveu: ), kontakty na paseczkach pozrywane byly... moze?? fatalnie, ze Swieta za pasem, adopcje moga znowu stanac. oby nie. No ja rozwieszałam w okolicach Hali... ale tymczasem odzewu nie ma :shake: Z Allegro też nie miałam teraz jeszcze nawet pytań... Jutro bedę w kilku miejscach tzw publicznych postaram się plakaty pozostawiać... Bardzo trzymam kciuki za Astę:thumbs:. Quote
Morgan:-) Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Siem z rana przypominam i pnem na pierwszą stronę :razz: Quote
AgaG Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Jagienka napisał(a):Aga ona waży 13 kg, taka troszke wieksza niż Rudek... dziekuje, transport samochodowy mamy, sugarr nadal jesteś chętna do prezentacji Asty?? No to szeleczki weżmiemy do Kundla, chyba że wcześniej potrzebne, to mogę gdzieś zostawić? Quote
Jagienka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 AgaG napisał(a):No to szeleczki weżmiemy do Kundla, chyba że wcześniej potrzebne, to mogę gdzieś zostawić? Sunia miała za luźno obrożę, póki co Ania sobie radzi, ale do kundla się przyda :diabloti: Dziekuje Ago :loveu: Quote
siwucha Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 tez mi sie wydaje ze z szelkami w kundlu to dobry pomysl <dziekuje>, probuje ja jakos nauczyc wiekszego spokoju przy innych psach....ale z roznym skutkiem:cool3: Quote
Jagienka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 sugarr i jak z Twoją ewentualną prezentacją?? :cool3: Bo siwucha z Nami pojedzie, ale nie wiem czy nie stchórzy :diabloti: Quote
sugarr Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No wlasnie mialam pisac ze tak jak sie obawialam nie bede mogla! :-( Jeszcze sie upewnie, ale musimy chyba nastawic siwuche ze w tv wcale nie bedzie zle :roll: Quote
Ksera Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Dzięki Agnieszce G. jest miejsce, tyle psów w potrzebie, że się kolejka ustawia do programu :shake: . Z filmikiem to nie taka prosta sprawa, trzeba ekipę zwoływać. Zakładam, że nie ma innej opcji niż domek po programie, więc trzymamy mocno kciuki :kciuki: . Może jej jeszcze wyborczą u Camary zarezerwować (nie wiem jak tam z miejscami)? Quote
jotpeg Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 faktycznie, w papierowej GW jeszcze jej nie ma... jest na zwierzakach.blox Quote
kiwi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 dziewczyny musicie miec kogos do prezentacji suki, ja nie dam rady w tym tygodniu isc do programu wiec o niej nie opowiem... filmik zbye nakrecic tzreba przyjechac z ekipa, to nie taka prosta sprawa, poza ty nie można decydowac za red Hejde co bedzie pokazane w programie ;) jagienka a ty nie zaprezentujesz? zbey sie nie okazalo ze przyjdzie asta i asysta ;) a nie wystapi bo nikt z nia nie posiedzi najlpieje gdyby byla to siwucha - ty sunie znasz najlepiej, mzoesz najwiecej powiedziec, przy tobie bedzie spokojniejsza poza tym mozecie wywolac sobie zdjecie asty jak byla taka zaglodzona, i pokazac na antenie nie wiem jak z gw trzeba pytac Camary, my nic nei dawalysmy do gw od jakiegos czasu. Quote
Jagienka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 kiwi napewno nie będzie tak, że nikt suni nie zaprezentuje... siwucha ma zajęcia, ale może uda się jej zwolnić wczesniej bo zdaje sobie sprawę z tego, że Asta jej słucha... filmik był pomysłem i gdybaniem... a pomysł z zagłodzoną jest jest dobry Quote
Ksera Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Gazeta Wyborcza załatwiona, tylko nie na tą edycję, tylko na następną. Niestety możliwy poślizg ze względu na to, że nie co tydzień drukują ogłoszenia. Camara już wszystko wie, fotki ściągnie, tylko proszę wyślijcie mnie luc jej telefon kontaktowy, oczywiście najlepiej Siwuchy. Quote
bonika Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Astusiu :loveu: pojutrze Twój wielki dzień - musisz się PIĘKNIE zaprezentować - trzymam kciuki niunia :kciuki: :kciuki: :kiss_2: :iloveyou: Quote
siwucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ludzie naprawde jestescie rewelacyjni-ten program, plakaty,gazeta i wogole po prostu super:) jesli chodzi o prezentacje w programie-ja mam wtedy zajecia ale musle ze uda mi sie zwolnic odpowiednio wczesniej, i chodz nie przepadam za publicznymi wystepami postaram sie aby asta jak nalepiej wypadla:) jesli by cos przypadkiem poszlo nie tak zawsze jest jeszcze jagienka-ktora mam nadzieje postara nam <mi> sie w razie potrzeby pomoc:oops: jesli chodzi o ten filmik-to bylo takie gdybanie w sumie zapedzilam sie za bardzo i napisalam to na forum-poniosly nas po prostu wodze fantazji:oops: jesli chodzi o zdiecie to jakos postaram sie je druknac-bo tez uwazam ze to niezly pomysl:) heh no coz badzmy dobrej mysli:) Quote
bonika Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Będzie Siwucha :Rose: DOBRZE - za Ciebie też kciuki trzymam :-) ..skrobnij czasem co u niuni jeszcze :oops: I Wszystkim którzy niuni pomagają to naprawdę się należą WIELKIE DZIĘKI :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
sugarr Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ja jej nawet nie zobacze :placz::placz::placz::placz: Oby dodali potem na strone tvp3... OBY! Bo jak nie to im maila napisze zeby dodali, bo cholera musze zobaczyc! Bede telepatycznie przesylac widzom informacje zeby Aste wzieli, zobaczycie telefony sie beda urywac! :cool3: W sumie off: Zdaje fce z angielskiego teraz, a do tego na ostatnia czesc jak jechalam w niedziele... mielismy stluczke. Sama w to nie wierze :cool1: I spoznilam sie 5 minut przez co w ogole mi nie pozwolili pisac :/ I dlatego teraz znowu nie mam jak do programu bo mi przeniesli termin... Quote
siwucha Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 oj ja rowniez bym chciala zeby sie telefony urywaly..... a asta no coz-spioch z niej straszny i pieszczoch przede wszytskim-wczesniej jeszcze jadla wszytsko co miala w zasiegu wzroku-teraz juz sie przyzwyczaila ze glodna nie chodzi chyba-bo zaczyna zostawiac na pozniej:) szkoda mi jej tylko bo zdarza sie ze calymi dniami zostaje sama w domu a ja tylko zdarze wrocic na chwilke zeby ja wyprowadzic...ale teraz mniej piszczy moze dlatego ze zaslonilam lustro w ktorym widziala swoje odbicie-bo wczesniej stala, patrzyla sie w nie i piszczala-heh chyba trzeba jej towarzystwa:) Quote
Asior Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 nooo to trzymamy kciukasy. jagienka o której jest program na krakowie puszczany????? Quote
jotpeg Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 zwykle zaczyna sie 18.30 do 18.55 na TV Krakow Quote
bonika Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 A patrz jakie ciekawe rzeczy.. - śpioch jest :-) - a ja myślałam, że ona raczej do tych pełnych energi należy - a to dobrze, że śpioch - taki spokojny piesek :- ) I w lusterku się przyglądała :oops: Siwucha to mogłabyś ja określić właśnie jako takiego spokojnego, hym zdyscyplinowanego pieska ? ;) - jest posłuszna ? No i z pieskami czy jakieś postępy - czy nadal różnie ? I dla jakich osób byś ją widziała ? Do jakiego domu - młodszych/starszych, z rodziną/bez tj. z dziećmi i czy dalej faktycznie bez zwierząt ? Niuniaski podnoszę przy okazji ;) Quote
Jagienka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Asior i jeszcze do tej pory było video do ściagnięcia ze strony TV kraków, ale przestali uaktualniać. bonika :crazyeye: jak wywiad amerykański conajmniej :eviltong: Quote
Recommended Posts