agamika Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 własnie zauważyłam nieścisłość w bannerze Drwala :P tym co Amiga ma w podpisie :cool1: ... nie powinno pisac "widzę sercem " tylko " WIDZĘ ŻOŁĄDKIEM ":diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong: Quote
terra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Drwaliku, co ta cioteczka opowiada? Przecież ty jesteś figurowy chłopak.:lol: Quote
marysia55 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 terra napisał(a):Drwaliku, co ta cioteczka opowiada? Przecież ty jesteś figurowy chłopak.:lol: a lodowe lody każdemu się należą :p:p:p Quote
AMIGA Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Trochę przyjemności "puszyści" = "o rubensowskich ksztaltach" = "dobrze zbudowani" itd - też muszą w zyciu mieć Quote
agamika Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Drwal dziś chciał zawłaszczyć sobie kanne ...:mad: ... chyba chłopak próbuje na nieznanych sobie osobach na ile mu pozwolą :shake: Quote
elmira Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Na pewno próbuje, to silny facet, więc chce czasami porządzić :) A czy on potrafi być niemiły? W sensie agresywny? Czy mu przeszło? Quote
agamika Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 poza ta dzisiejsza próba kradzieży kanny odzieży , a raczej niechęcią do wypuszcenia jej z pyska ja niekojarze takich jego zagran w przeciagu dłuuuuugich ostatnich miesięcy - na samym poczatku w hotelu miewał tak, ze jak cos wziął w pychola to szczekał na około zeby przypadkiem nikt nie próboał mu tego zabrać , Jak teraz idzie z kimś innym a ja ide obok to tez pare razy np chwytał moje ubranie, ale wtedy delikatnie mu wyciągam i nie było żadnych problemów . Kanny rekawy tez mu zabrałam, ale jak chwycił kurtke to juz nie chciał puścić :mad:łobuz .. a jaki późnej uhahany był .:evil_lol: Można go głaskać przytulać, skubać. jak sie kucnie, to potrafi tak mocno sie wtulic, ze mozna na ziemi wylądować :diabloti:. Mozna mu łapy do pyska ładować (sie to ptrzypadkiem zdarza jak leci z rozdziawiona paszczą :evil_lol: ) . depta ludziom po stopach, obślinia ubranie itd Quote
elmira Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Bardzo lubię Drwala, choc nie miałam sposobności go poznać osobiście;) Pomimo tego, że dla każdego psa najlepszy jest jego własny dom, to myslę, że Drwal, pomimo jego braku, jest dzieki Wam szczęśliwy. Quote
karusiap Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 agamika napisał(a):poza ta dzisiejsza próba kradzieży kanny odzieży , a raczej niechęcią do wypuszcenia jej z pyska ja niekojarze takich jego zagran w przeciagu dłuuuuugich ostatnich miesięcy - na samym poczatku w hotelu miewał tak, ze jak cos wziął w pychola to szczekał na około zeby przypadkiem nikt nie próboał mu tego zabrać , Jak teraz idzie z kimś innym a ja ide obok to tez pare razy np chwytał moje ubranie, ale wtedy delikatnie mu wyciągam i nie było żadnych problemów . Kanny rekawy tez mu zabrałam, ale jak chwycił kurtke to juz nie chciał puścić :mad:łobuz .. a jaki późnej uhahany był .:evil_lol: Można go głaskać przytulać, skubać. jak sie kucnie, to potrafi tak mocno sie wtulic, ze mozna na ziemi wylądować :diabloti:. Mozna mu łapy do pyska ładować (sie to ptrzypadkiem zdarza jak leci z rozdziawiona paszczą :evil_lol: ) . depta ludziom po stopach, obślinia ubranie itd depta depta:mad:nie da sie ukryc....a co lubi najbardziej??Drwal jako prawdziwy gentelman......bierze czesto agamiki reke w pychol i prowadzi do sameeego hotelu:loveu::loveu::loveu:dzielny,odpowiedzialny chlop:p Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 AMIGA napisał(a):Trochę przyjemności "puszyści" = "o rubensowskich ksztaltach" = "dobrze zbudowani" itd - też muszą w zyciu mieć oj cioteczko jak to pieknie ujęłaś i mądrze, jestem z Tobą teraz i zawsze :p nooo z Drwalem oczywiście też :evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 marysia55 napisał(a):oj cioteczko jak to pieknie ujęłaś i mądrze, jestem z Tobą teraz i zawsze :p nooo z Drwalem oczywiście też :evil_lol: I ja tyz i ja tyż:p:p:loveu: Quote
terra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 gonia66 napisał(a):I ja tyz i ja tyż:p:p:loveu: To i ja się przyłączę :p:loveu: Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 terra napisał(a):To i ja się przyłączę :p:loveu: coście się tak napaliły na ten "klub puszystych", tam w progu będzie waga jak na przejściu granicznym dla samochodów. Ustalimy jeszcze tylko z AMIGĄ limit kg i kto poniżej to wynocha :evil_lol: Quote
terra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 A Drwalik jako gentelman będzie niepostrzeżenie z łapeczką na wadze dodawał kg:evil_lol: Quote
AMIGA Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 marysia55 napisał(a):coście się tak napaliły na ten "klub puszystych", tam w progu będzie waga jak na przejściu granicznym dla samochodów. Ustalimy jeszcze tylko z AMIGĄ limit kg i kto poniżej to wynocha :evil_lol: Oj nie wiem, może wg mnie nie ustalajmy tego limitu, bo zostałabym chyba samiuteńka w tym klubie:-( Quote
3 x Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 marysia55 napisał(a):coście się tak napaliły na ten "klub puszystych", tam w progu będzie waga jak na przejściu granicznym dla samochodów. Ustalimy jeszcze tylko z AMIGĄ limit kg i kto poniżej to wynocha :evil_lol: ale na taką wagę na przejsciu granicznym to wjeżdzają tylko kilkuosiowe samchody o dużejilości kół, czyli do klubu powinien być wstep li tylko na czterech a pozycji parterowej :evil_lol: Quote
elmira Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 marysia55 napisał(a):coście się tak napaliły na ten "klub puszystych", tam w progu będzie waga jak na przejściu granicznym dla samochodów. Ustalimy jeszcze tylko z AMIGĄ limit kg i kto poniżej to wynocha :evil_lol: Marysiu, ja Cię bardzo proszę, Ty nie przesadzaj! Ja się podpinam pod Wasze komuny hipiesowskie. Ale nie mogę przeboleć tych obostrzeń! jakie limity, jakie tam przedziały wagi? Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 nie przypuszczałam, że mój post zrobi takie poruszenie :diabloti: chodziło mi tylko o to żeby się takie niedożywione wątlaki nie pchały ( bierzemy wszystkie powyżej wagi bernardyna-dobrze odżywionego oczywiście):diabloti: Quote
gonia66 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 marysia55 napisał(a):nie przypuszczałam, że mój post zrobi takie poruszenie :diabloti: chodziło mi tylko o to żeby się takie niedożywione wątlaki nie pchały ( bierzemy wszystkie powyżej wagi bernardyna-dobrze odżywionego oczywiście):diabloti: NO...a nie mowilam, ze zawsze tam gdzie TY???NAwet z waga to by się zgadzało:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 gonia66 napisał(a):NO...a nie mowilam, ze zawsze tam gdzie TY???NAwet z waga to by się zgadzało:eviltong::eviltong::eviltong: Gonie :p, czy Ty mi jakiegos czipa zamontowałaś :evil_lol: , a nadajnik lezy na Twoim biurku przy komputerze :diabloti: Quote
Dorot131 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jak wczesniej pisalam podalam namiar na watek drwala siostrze jej nick to wikarek poczytala i tez dorzuci grosik dla chlopaka. poznac drwala osobiscie jak pisala jagienka chetnie ale......moglabym wpasc po same uszy a w domu mam typowego jedynaka asa. Quote
Jagienka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Dorot131 napisał(a):jak wczesniej pisalam podalam namiar na watek drwala siostrze jej nick to wikarek poczytala i tez dorzuci grosik dla chlopaka. poznac drwala osobiscie jak pisala jagienka chetnie ale......moglabym wpasc po same uszy a w domu mam typowego jedynaka asa. Dorot131 nie wiem jak mam dziekować, rozpuszczanie wici o Naszym bohaterze jest bardzo wazne im więcej osób wie tym większe prawdopodobieństwo, że może Drwal nie będzie musiał zimować w hotelu (wiem wiem rozmarzyłam się)... Co do osobistego poznania, to fakt... on kradnie serca. agomiko, dzizus, Twój post na który zareagowała elmira pytaniem czy Drwal bywa jeszcze agresywny faktycznie zabrzmiał tak, że mi też się ciepło zrobiło... Quote
agamika Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jagienka napisał(a): agomiko, dzizus, Twój post na który zareagowała elmira pytaniem czy Drwal bywa jeszcze agresywny faktycznie zabrzmiał tak, że mi też się ciepło zrobiło... Jagienko, ale Tobie niewiele potrzeba zeby sie ciepło zrobiło :eviltong: :evil_lol::oops: natomiast to jest fakt ze nie dał sobie zabrać tej kurtki tak, jak ja zawsze mu zabieram moje ubranie i nie mam nigdy z tym problemów . Przypuszczam, ze kanna nosiła w niej jakieś dobre rzeczy i biedny Drwal myslał ze sobie jedzenie zdobywa :evil_lol: Quote
Jagienka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Dla Drwalątka przyszło 45 zł od wikarek :iloveyou: Bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu::modla: Quote
Recommended Posts