AMIGA Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='marysia55'][FONT=Georgia]:iloveyou:Wszyscy Drwala tu kochamy :iloveyou: [/FONT] [FONT=Georgia]:dog: i domeczku mu szukamy :dog:[/FONT] [FONT=Georgia]:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] Hmmmmmmmmmmmm :eviltong: Mam nadzieję - każdy przyzna Czy to babka, czy mężczyzna Że Drwal to jest pies wspaniały Choć czasami jest zbyt śmiały. Lubi ciągnąć za rękawy Ale nic to, bez obawy. On krzywdy nie zrobi nikomu. Drwaliś, Drwaliś - sio do domu :oops::oops: Quote
karusiap Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ciotkiiiiiiiiiii jakie z Was poetki wspaniale:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='AMIGA'] Mam nadzieję - każdy przyzna Czy to babka, czy mężczyzna Że Drwal to jest pies wspaniały Choć czasami jest zbyt śmiały. Lubi ciągnąć za rękawy Ale nic to, bez obawy. On krzywdy nie zrobi nikomu. Drwaliś, Drwaliś - sio do domu :oops::oops: no w końcu udało mi sie wydobyć z cioteczki AMIGI niespożyte pokłady poezji :evil_lol::evil_lol: (o których pewnie nikt tutaj nie wiedział:diabloti:) AMIGA pobijasz wszystkie poetki tego świata :lol::lol: Quote
AMIGA Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Proszę się tu nie natrząsać z rymów częstochowskich Quote
marysia55 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 AMIGA napisał(a):Proszę się tu nie natrząsać z rymów częstochowskich ani bym nie śmiała:oops:, stwierdzam fakt oczywisty :lol: Quote
Jagienka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 AMIGA :roflt: Wierszyk czadowy :loveu: Drwal dzisiaj wzbudził pozytywne uczucia w pewnym panu robotniku, bardzo mnie ten Pan ujął, bo gadał do Drwala gdy ten stał do niego bokiem z uchem (wygląd wtedy bardzo przyzwoicie, nie widac oczu, ubytku ucha) i ten Pan tak do niego gada, no to Drwal się do niego odwrócił i nawet zaczął iśc w jego kierunku, a Pan nic... dale się serdecznie uśmiechał i gadał do Drwalątka... Acha i Drwal ignoruje morele. Może iść do domu z morelami. Quote
karusiap Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='Jagienka'] Acha i Drwal ignoruje morele. Może iść do domu z morelami. Bardzo cenna uwaga!!Jaga jestes niezastapiona:loveu::loveu::loveu:teraz to juz z gorki w poszukiwaniach domu,te morele nie dawaly mi spokoju.Dzwonia ludzie i dzwonia i pytaja, a skad ja mam wiedziec czy Drwal nie reaguje na morele...:cool1:.a tu prosze...rach ciach i wszystko jasne:multi: Quote
epe Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Chora jestem,ale po takim wpisie nie mogę się opanować!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AMIGA Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 To ja od dzisiaj będę wozić ze sobą w siatce morele, żeby mnie nikt nie podejrzewał, że dokarmiam Drwalisia - skoro on na morele nie "leci" :evil_lol: Quote
agamika Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='karusiap'] Dzwonia ludzie i dzwonia i pytaja, a skad ja mam wiedziec czy Drwal nie reaguje na morele... no to juz wiemy czemu do Jagienki ludzie nie dzwonią, Ona biedna w rozpaczy ze ANI JEDNEGO nawet głupiego tel o Drwala nie miała, a to karusiap wszystkie tel jej podkrada :mad: Quote
terra Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Drwaliku, słuchaj cioteczki AMIGI, która do ciebie poetyckim językiem przemawia.:p To Drwal nie reaguje na trele morele, czy na suszone? Może nie ma obstrukcji więc nie potrzebuje:cool1: Quote
Jagienka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Drwalątko kochane dostało kolejne pieniążki od cioci Dorot131 aż 50 zł!!! Dziękujemy!!!! Quote
elmira Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Cześć wszytkim. Wpdam do Drwalika, bo już można :) Quote
marysia55 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 elmira napisał(a):Cześć wszytkim. Wpdam do Drwalika, bo już można :) to podobnie jak i ja . Witaj duży misiaku-pluszaku. Quote
AMIGA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Drwal był ze mną na spacerku mimo deszczu i wiaterku. A po drodze wciąż podjadał Najpierw świeżość żabki badał, potem trawką się uraczył, o orzeszka też zahaczył. Ale w końcu - smutna sprawa zakończyła się wyprawa. Drwal do boksu wracać musi, zamiast leżeć na podusi :-( Czy ktoś wreszcie go przygarnie ? Bo on tam się czuje marnie :-( To była relacja z wtorku. Ale nasze kochane dogo mnie i moich wypocin nie chciało wpuścić Quote
marysia55 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 AMIGA, te Twoje rymy częstochowskie są cudowne:p. Drwal to docenia, my to doceniamy, tylko domku jeszcze dla niego nie mamy!!! ale jak ty odpowiedni człowiek wkroczy to go Drwal na pewno zauroczy!!! Quote
elmira Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Wymiękłam... Cudne talenty ciotki z Krakowa mają. P.S. Amigo, znów Cię oszkalują, że karmisz Drwala poza planem, tak, że ciiii.... P.S.(prim) Co Wy, cioteczki macie do tych Moreli? Morela tez się zastanawia:cool3: Quote
AMIGA Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ciiiiiiiiiiiiii przecież nie napisałam, że zjadł żabkę i orzeszka. A trawka jest niskokaloryczna. A Morele są suuuuperowe i mają rację, że si8ę zastanawiają :-) Quote
Iwona77 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Wystawie pieskowi na gumtree ogłoszonko jak nie macie nic przeciwko. Ostatnio mam szczęście do dobych adopcji, może i tym razem się uda :-) Quote
AMIGA Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Oby to szczęście nadal trwało. Trzymamy kciuki za domek Drwalika :-) Quote
karusiap Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Iwona77 napisał(a):Wystawie pieskowi na gumtree ogłoszonko jak nie macie nic przeciwko. Ostatnio mam szczęście do dobych adopcji, może i tym razem się uda :-) Bardzo bedziemy wdzieczni wszyscy:):):) Quote
karusiap Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Zgodnie z umowa informuje, ze Drwalowi zostalo pol worka karmy:) Czy ktos moglby wspomoc odchudzanko??nie mozemy tak obciazac wilczycy.... Quote
majku33krakow Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 karusiap napisał(a):Zgodnie z umowa informuje, ze Drwalowi zostalo pol worka karmy:) Czy ktos moglby wspomoc odchudzanko??nie mozemy tak obciazac wilczycy.... a jak sie jego karma nazywa? Quote
majku33krakow Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='agamika']:diabloti::diabloti::diabloti: Drwal amantowy czyz nie jest najprzystojniejszym bezuchym stworem ? :loveu: i znowu buzi buzi swietne te fotki są Quote
Recommended Posts