Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drwalisiątko moje kochane. Zobaczcie, jaki on się "smukły w talii" zrobił :evil_lol:
A jak się chłopak dzisiaj cieszył z sesjii fotograficznej. Jak zobaczył Patię to tak do niej rwał, że aż miałam obawy do czego on tak ciągnie. Czy zamierza znowu zaanektować sobie kurtkę Patii, czy może jej bezcenny aparat.
On się taki radosny i wesoły zrobił. Widać, że kontakt z człowiekiem sprawia mu naprawdę wielką radość.
Patiu - zdjęcia bomba :loveu:

Posted

Bardzo się cieszę , ze mnie trochę polubił :loveu: Zrobił się , chyba na zimę , wyjątkowo pluszowy , taki mięciutki i puchaty , że tylko się tulić .

Wielka to przyjemność obserwować spacer Amigi z Drwalem .Widać , że bardzo kocha Amigę i jej siatkę :evil_lol:

Posted

[quote name='karusiap']Moze przez ta siatke Drwal mimo karmy Light nie chudnie...??:cool1:[/QUOTE]

To są kalumnie ;) Bo po pierwsze primo to Drwaliś wyraźnie schudł, a po drugie primo siatka była z aparatem i smyczami i stala sobie grzecznie na stole przed budynkiem psim. A że Drwalisiowi pachniała czymś to już nie moja wina

Posted

[quote name='AMIGA']To są kalumnie ;) Bo po pierwsze primo to Drwaliś wyraźnie schudł, a po drugie primo siatka była z aparatem i smyczami i stala sobie grzecznie na stole przed budynkiem psim. A że Drwalisiowi pachniała czymś to już nie moja wina
oczywiście, że kalumnie i pomówienia. Każdy wie, że AMIGA w tej siatce nosi tylko rzeczy osobiste :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
oczywiście, że kalumnie i pomówienia. Każdy wie, że AMIGA w tej siatce nosi tylko rzeczy osobiste :evil_lol:

Oczywiscie - szminkę i puderniczkę :evil_lol:. No i dezodorant, bo człek czasem lekko nieświeży wraca z hotelu