Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karmę zamówiłam ale na razie tylko jeden worek :oops::oops: bo chwilowo wyczyściłam sobie kieszeń na inne psiaki którym też karma była potrzebna (za ok. pótora tygodnia domówię). Podałam namiary na p.Tomka

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczyca napisał(a):
karmę zamówiłam ale na razie tylko jeden worek :oops::oops: bo chwilowo wyczyściłam sobie kieszeń na inne psiaki którym też karma była potrzebna (za ok. pótora tygodnia domówię). Podałam namiary na p.Tomka

Drwal będzie zrzucał kolejne kilogramy :evil_lol: juz ciotka ( imienia nie wspomnę) nie będzie nazywała cię hipopotamem :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='wilczyca']karmę zamówiłam ale na razie tylko jeden worek :oops::oops: bo chwilowo wyczyściłam sobie kieszeń na inne psiaki którym też karma była potrzebna (za ok. pótora tygodnia domówię). Podałam namiary na p.Tomka
wilczyca, dziękujemy pięknie, nie wiem co my byśmy bez Ciebie :oops:

Doszło 20 zł od Panny Moniki :loveu:

Posted

[quote name='agamika']a Drwal wczoraj polował na kieszeń Amigi :evil_lol:
tym razem 8mek nie robił , ale śliczne kółeczka :cool3:
ciekawe co amiga miała w kieszeni, przecież bez powodu nie polowałby na pustą kieszeń. Amiga proszę sie przyznać :mad:

Posted

Jagienka napisał(a):
Jesteśmy w śląskim jakby ktoś Nas szukał :evil_lol:
Napisałam już do LALUNY z prośbą o zwrócenie Nas Krakowowi ;)

jagienka mówisz o allegro..... czy to jakaś inna sprawa o której nie wiemy. Jako wirtualne ciotki czyli rodzina Drwala mamy prawo wiedzieć:mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
jagienka mówisz o allegro..... czy to jakaś inna sprawa o której nie wiemy. Jako wirtualne ciotki czyli rodzina Drwala mamy prawo wiedzieć:mad:

Nie, nie... o podziale na województwa. dział PwP został podzielony na województwa i Nas do śląskiego wrzucili :D Ale już kochana LALUNA :loveu: naprawiła.

Posted

[quote name='Jagienka']Nie, nie... o podziale na województwa. dział PwP został podzielony na województwa i Nas do śląskiego wrzucili :D Ale już kochana LALUNA :loveu: naprawiła.[/QUOTE]

no to faktycznie cos im sie pomieszało:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']no to faktycznie cos im sie pomieszało:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Zdarzy się, a to czasem dziwnie wygląda z tymi województwami bo my mieliśmy być w małopolskim ale że do powiatu mielibyśmy kiepski dojazd to jesteśmy ostatnią "doklejoną" gminą do podkarpackiego.:lol:

Posted

wilczyca napisał(a):

czy doszła ?

Posted

wilczyca napisał(a):
no własnie - Amiga szybko sie przyznawać co po kieszeniach nosisz :mad::mad:

O jakie ciekawskie. Już wystarczy, że Drwal mi penetruje kieszenie :oops:

No ale przyznam się - w kieszeniach wożę leniwe pierogi z zasmażką, polane bitą śmietaną :oops:, a na dokładkę schabowy z kapustą :evil_lol:

Posted

[quote name='AMIGA']O jakie ciekawskie. Już wystarczy, że Drwal mi penetruje kieszenie :oops:

No ale przyznam się - w kieszeniach wożę leniwe pierogi z zasmażką, polane bitą śmietaną :oops:, a na dokładkę schabowy z kapustą :evil_lol:
ciekawe czy sie faktycznie sprawiedliwie dzielisz z Drwalem, bo wygląda na to że jemu dajesz tylko wylizywać te kieszenie:diabloti::diabloti:a te zmemłane "frykasy" sama po cichu wcinasz :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']
ciekawe czy sie faktycznie sprawiedliwie dzielisz z Drwalem, bo wygląda na to że jemu dajesz tylko wylizywać te kieszenie:diabloti::diabloti:a te zmemłane "frykasy" sama po cichu wcinasz :evil_lol::evil_lol:
eee no co ty pewnie mu dupka troszkę schudła i AMIGA go dokarmia po cichu :evil_lol::diabloti:

Posted

skleroza nie boli :cool1: zapomniałam powiedzieć - w poniedziałek zamówię jedzonko żeby "wiadoma osoba":eviltong: psa przestała po cichu dokarmiać :mad:. I pięknemu Apollowi też proszę podawać karmę :oops:

Posted

[quote name='wilczyca']skleroza nie boli :cool1: zapomniałam powiedzieć - w poniedziałek zamówię jedzonko żeby "wiadoma osoba":eviltong: psa przestała po cichu dokarmiać :mad:. I pięknemu Apollowi też proszę podawać karmę :oops:
oczywiście wilczyco, niech w końcu zje chłopisko coś konkretnego, a nie tylko wylizuje resztki z kieszeni amigi:diabloti::diabloti: biedny psiurek

Posted

[quote name='marysia55']oczywiście wilczyco, niech w końcu zje chłopisko coś konkretnego, a nie tylko wylizuje resztki z kieszeni amigi:diabloti::diabloti: biedny psiurek

No taaaaaaaaaaaaaaak, taka tu wdzięczność. Człowiek sobie od ust odejmuje, dzieli się kieszeniami z biednymi hotelowiczami, a tu psa żałują:mad:;)

Posted

[quote name='AMIGA']No taaaaaaaaaaaaaaak, taka tu wdzięczność. Człowiek sobie od ust odejmuje, dzieli się kieszeniami z biednymi hotelowiczami, a tu psa żałują:mad:;)

AMIGA :loveu: trzeba było zrobic inne zestawienie zawartości kieszeni a nikt by sie czepiał. Kto to widział schabowe przed psami chować po kieszeniach. Sama piszesz , że dzielisz sie tylko kieszeniami a nie ich zawartością :diabloti::diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
. Sama piszesz , że dzielisz sie tylko kieszeniami a nie ich zawartością :diabloti::diabloti:

Już widze, co by było, jakbym napisała, że się dzielę zawartością kieszeni. Zaraz by się podniósł rwetes, że psa tzeba odchudzać:evil_lol:
A ja go całkowicie w 100% rozumiem. Bo czy są wieksze przyjemności w zyciu niż jedzenie smakołyków?:evil_lol::p