Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ank@2, najpewniej do stróżowania. W innym wypadku, pies mieszkałby w domciu, a na zewnątrz wychodziłby na własne życzenie.Psy w kojcu w ogrodzie czy na podwórku, zawsze mają taką funkcję użytkową i przeważnie są większe.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ank@2 napisał(a):
( ...... )
Znajoma mojej mamy szuka 2 psów do kojca.( ..... )

może pani wzięła by Leona z wybiegu X :oops:, jest duży i futrzasty więc zimą nie było by mu za zimno z tym że drugi to musiała by być sunia bo leon nie przepada za "swoją płcią" :cool1:

Posted

karusiap napisał(a):
ani pol??
nawet beznadziejnie beznadziejnego??

Karolinko, wiesz jak to czasami bywa. Niekiedy ludzie zastanawiają sie dłużej niz potrzeba.
Drwalik łepek do góry i wypatruj tej swojej szczęśliwej gwiazdy. Widzisz ile ciotek sie pokazało na wątku i akcja promocyjna ruszyła w mediach:p:p:p

Posted

karusiap napisał(a):
ani pol??
nawet beznadziejnie beznadziejnego??

ani ani... :-(
ale tak emocjonalnie do tego podeszłam, że mi się śniło, że dzwoniła jakas Pani, ale ją rozłączyło... i rano w panice sprawdzałam połaczenia, bo może dzwoniła jak spałam, dlatego pamietam jak przez mgłę... ale nieestety... to tylko sen...

Posted

Asior napisał(a):
poznałam dziś Drwalika, niestety tylko przez kraty... myślałam,z ę jest dużo większy...... :evil_lol:

no nie obrażaj naszego faceta, przecież to kawał chłopa :diabloti:

Posted

wilczyca napisał(a):
no własnie nie rób z niego "mikrusa" :cool3:. A jak tam jedzonko, jest jeszcze czy się kończy :p

Nie wiem czy się kończy, ale wilczyco zrobiłaś mu taki zapas :loveu:, że nie sądzę, ale co najwazniejsze, Drwal już nie tyje!!! Z agąmika pełne radości zauwazyłysmy, że się zatrzymał, może nawet zacznie się cofać?

Camara napisał(a):
Brzydal dziś prezentuje swoje wdzieki w GW

Brzydal...:errrr:
Camara :loveu:
Telefon przy mnie... mam nadzieję, że ktoś zadzowni... nie tylko we śnie :oops:
Chociaż jeden głupi telefon... nawet taki, żeby ktoś zapytał o cokolwiek... Marzy mi się...

Posted

Jagienka napisał(a):
Telefon przy mnie... mam nadzieję, że ktoś zadzowni... nie tylko we śnie :oops:
Chociaż jeden głupi telefon... nawet taki, żeby ktoś zapytał o cokolwiek... Marzy mi się...

skoro tak cicho to znaczy , że jednak telefon nie zadzwonił :shake:

Posted

elmira napisał(a):
To samo Marysiu chciałam napisać.

o matko i córko albo wszelki duch Pana Boga Chwali :crazyeye: cioteczka elmira wyłoniła się z jakiejs otchłani :diabloti: gdzieś była jak cię nie było :mad: