zachary Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ank@2, najpewniej do stróżowania. W innym wypadku, pies mieszkałby w domciu, a na zewnątrz wychodziłby na własne życzenie.Psy w kojcu w ogrodzie czy na podwórku, zawsze mają taką funkcję użytkową i przeważnie są większe. Quote
Jagienka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='zachary'] i przeważnie są większe. To to Drwal spełnia w nadmiarze :evil_lol: Quote
wilczyca Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Ank@2 napisał(a): ( ...... ) Znajoma mojej mamy szuka 2 psów do kojca.( ..... ) może pani wzięła by Leona z wybiegu X :oops:, jest duży i futrzasty więc zimą nie było by mu za zimno z tym że drugi to musiała by być sunia bo leon nie przepada za "swoją płcią" :cool1: Quote
GoskaGoska Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 cudnie by bylo gdyby znalazl on jeszcze swoj domek :roll: a ja tak tu wrzuce wátek, bo dziewczyny jednorazowo potrzeba ok 200zl na diagnozé lapki tego psa , malo jest osob zainteresowanych nim na dogo a to mlodzik i juz ma tak pod górké: Psiaczek ze źle zrośniętą łapką - kalectwo i smutek.. ktora sié dolozy? Oczywiscie tyle ile moze 5zl bardzo mile widziane :loveu: Quote
marysia55 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gosiapk napisał(a):Drwalik szuka domu staramy sie jak możemy mu w tym pomóc :loveu: , ale bez dobrej duszy, wrażliwej nic z tego nie wyjdzie:shake: Quote
Camara Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Drwal w dzisiejszej Gazecie Krakowskiej :p Beatka, dziękuję :iloveyou:i daj go proszę do Echa, jeżeli będzie taka możliwość. Quote
Jagienka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 O rany :lying: Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: To ja się dzisiaj nie rozstaje z telefonem!!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='Camara']Drwal w dzisiejszej Gazecie Krakowskiej :p Beatka, dziękuję :iloveyou:i daj go proszę do Echa, jeżeli będzie taka możliwość. Jest tak mozliwos i poszlo juz przedwczoraj .:loveu: Quote
Jagienka Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Jak ktoś jeszcze nie trafił na Nasz zbiorczy wątek, to pozwolę sobie wstawić link do postu, w którym wyszczególnione są wszytskie Nasze bazarki... z których utrzymujemy Nasze cudaki w hotelu i nie tylko: http://www.dogomania.pl/forum/10912878-post6.html Zapraszamy do zakupów! :oops: Quote
karusiap Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 ani pol?? nawet beznadziejnie beznadziejnego?? Quote
marysia55 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 karusiap napisał(a):ani pol?? nawet beznadziejnie beznadziejnego?? Karolinko, wiesz jak to czasami bywa. Niekiedy ludzie zastanawiają sie dłużej niz potrzeba. Drwalik łepek do góry i wypatruj tej swojej szczęśliwej gwiazdy. Widzisz ile ciotek sie pokazało na wątku i akcja promocyjna ruszyła w mediach:p:p:p Quote
majku33krakow Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 mam pytanie ,czy7 drwal dostaje cos na stawy? Quote
Jagienka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 karusiap napisał(a):ani pol?? nawet beznadziejnie beznadziejnego?? ani ani... :-( ale tak emocjonalnie do tego podeszłam, że mi się śniło, że dzwoniła jakas Pani, ale ją rozłączyło... i rano w panice sprawdzałam połaczenia, bo może dzwoniła jak spałam, dlatego pamietam jak przez mgłę... ale nieestety... to tylko sen... Quote
agamika Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 :shake: ze tez nikt się na nim nie chce poznać ... to jest tak fajne psisko .. spacery z nim to po prostu przyjemność ... ehhh... Quote
Asior Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 poznałam dziś Drwalika, niestety tylko przez kraty... myślałam,z ę jest dużo większy...... :evil_lol: Quote
marysia55 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Asior napisał(a):poznałam dziś Drwalika, niestety tylko przez kraty... myślałam,z ę jest dużo większy...... :evil_lol: no nie obrażaj naszego faceta, przecież to kawał chłopa :diabloti: Quote
wilczyca Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 no własnie nie rób z niego "mikrusa" :cool3:. A jak tam jedzonko, jest jeszcze czy się kończy :p Quote
Jagienka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 wilczyca napisał(a):no własnie nie rób z niego "mikrusa" :cool3:. A jak tam jedzonko, jest jeszcze czy się kończy :p Nie wiem czy się kończy, ale wilczyco zrobiłaś mu taki zapas :loveu:, że nie sądzę, ale co najwazniejsze, Drwal już nie tyje!!! Z agąmika pełne radości zauwazyłysmy, że się zatrzymał, może nawet zacznie się cofać? Camara napisał(a):Brzydal dziś prezentuje swoje wdzieki w GW Brzydal...:errrr: Camara :loveu: Telefon przy mnie... mam nadzieję, że ktoś zadzowni... nie tylko we śnie :oops: Chociaż jeden głupi telefon... nawet taki, żeby ktoś zapytał o cokolwiek... Marzy mi się... Quote
marysia55 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jagienka napisał(a):Telefon przy mnie... mam nadzieję, że ktoś zadzowni... nie tylko we śnie :oops: Chociaż jeden głupi telefon... nawet taki, żeby ktoś zapytał o cokolwiek... Marzy mi się... skoro tak cicho to znaczy , że jednak telefon nie zadzwonił :shake: Quote
marysia55 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 elmira napisał(a):To samo Marysiu chciałam napisać. o matko i córko albo wszelki duch Pana Boga Chwali :crazyeye: cioteczka elmira wyłoniła się z jakiejs otchłani :diabloti: gdzieś była jak cię nie było :mad: Quote
elmira Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 marysia55 napisał(a):skoro tak cicho to znaczy , że jednak telefon nie zadzwonił :shake: To samo Marysiu chciałam napisać. Quote
Jagienka Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 marysia55 napisał(a):skoro tak cicho to znaczy , że jednak telefon nie zadzwonił :shake: Niestety... :placz: Nawet ten głupi... :sad: Quote
Recommended Posts