Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
o matko i córko albo wszelki duch Pana Boga Chwali :crazyeye: cioteczka elmira wyłoniła się z jakiejs otchłani :diabloti: gdzieś była jak cię nie było :mad:

:) nie z otchłani. Ja na razie za podglądacza robię.

A Drwala w końcu ktoś odpowiedni wypatrzy.

Posted

Charly napisał(a):
kurcze przeciez musi byc ten jeden jedyny człowiek gdzies dla Drwalika

to kurcze pomóż nam go namierzyć :lol::lol: przecież nie weźmiemy pierwszego lepszego z "łapanki". drwalicho zasługuje na super Pana :p

Posted

a tu zaległe czwartkowe zdj ze spacerku ...

na którym Drwal chciał sie poprzeciągać moim rękawem :mad: i musiałam mu to wyperswadować, o sweter zabrać

Posted

marysia55 napisał(a):
Drwalik pokazuj sie ciotkom, może jeszcze jakaś wpłaci grosik na twój hotelik :loveu:

a konktretnie
Jagienka we własnej osobie

[Jagienko, adresu nie mam!]

Posted

[quote name='fona']a konktretnie
Jagienka we własnej osobie

[Jagienko, adresu nie mam!]

cioteczko fono każda złotóweczka sie liczy, wiec jak to się mówi " co łaska" Drwalik będzie wdzięczny bo siedzi w hoteliku, który niestety sporo kosztuje :loveu: i my też będziemy wdzięczne:p:p:p

Posted

fona napisał(a):
tym razem ciocia Jagienka wplaca, a ja jej wysylam plytke ;]

Napisałam na Naszym ogólnym tutaj zapomniałam...
Tak tak na Drwala wędruje 40 zł za płytę od fony :loveu:

Posted

hmmm dzisiaj na spacerze mijała Nas Pani z córką... i usłyszałam... "uh, jak on okropnie wygląda"... Drwal chyba nie słyszał, bo nie byłby tak uśmiechnięty jak mniemam... a ja się powstrzymałam, żeby Pani nie odpowiedzieć uprzejmie, żeby się przejrzała w lustrze... :cool1:

Posted

Jagienka napisał(a):
hmmm dzisiaj na spacerze mijała Nas Pani z córką... i usłyszałam... "uh, jak on okropnie wygląda"...

:crazyeye::crazyeye: faktycznie głupie babsko :angryy:

Posted

[quote name='Jagienka']hmmm dzisiaj na spacerze mijała Nas Pani z córką... i usłyszałam... "uh, jak on okropnie wygląda"... Drwal chyba nie słyszał, bo nie byłby tak uśmiechnięty jak mniemam... a ja się powstrzymałam, żeby Pani nie odpowiedzieć uprzejmie, żeby się przejrzała w lustrze... :cool1:

Poluźnij mu nastepnym razem smycz ;)