Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wilczyca napisał(a):
niech je na zdrowie :p, a jeśli są jeszcze jakieś grubaski to też niech wcinają :eviltong:. Jak trzeba będzie znowu zamówić to dajcie znać ;)

:loveu: Ciocia Wilczyca jest tofana! :loveu:

Posted

majku33krakow napisał(a):
czy wy dalej zbieracie na karme?przeciez wilczyca bedzie mu kupowac.

Nie wiem, czy dogociocia Wilczyca, może sobie pozwolić na takie zakupy, a jeśli tak to jak długo?

No i Drwalik przecież jest w hotelu, więc zbiórka jest także na hotelik.... chyba, że znajdzie się DS :roll:

Posted

[quote name='karusiap']Masz racje Gosiu!!
jak najbardziej zbiorka sie przyda,nie mozemy tak obarczac wilczycy:loveu:

przyłączam sie do tego apelu, nie można naszej ciotki wilczycy aż tak mocno obciązać :evil_lol: jeszcze nam padnie kobieta :diabloti:

Posted

marysia55 napisał(a):
( ...... ) jeszcze nam padnie kobieta :diabloti:

daleko nie polece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , to żadne obciążenie, obiecałam, powiedziałam i się nie wycofam. Jak to na jakimś polskim filmie mówiono:"umnie słowo droższe od pieniędzy"

Posted

wilczyca napisał(a):
daleko nie polece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , to żadne obciążenie, obiecałam, powiedziałam i się nie wycofam. Jak to na jakimś polskim filmie mówiono:"umnie słowo droższe od pieniędzy"

Kochana ciocia wilczyca:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='wilczyca']daleko nie polece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , to żadne obciążenie, obiecałam, powiedziałam i się nie wycofam. Jak to na jakimś polskim filmie mówiono:"umnie słowo droższe od pieniędzy"

to mój ulubiony film czyli "sami swoi" :lol::lol::lol::lol:

Posted

fona napisał(a):
Dla Drwala mam 50 zł. Wysyłać czy czekać, aż ktoś jeszcze się skusi na coś z bazarku?

fona kochana :loveu:, może poczekajmy cierpliwie do końca :)

Posted

Ja niewiem jak trak głupio mozna psa prowadzic na smyczy :shake:
S K A N D A L ...

sobie człowiek głaska małego Amika ( w kuckach, bo inaczej sie nie dosięgnie ) , podziwia wiosenne widoki lednickie z górki , a tu jak nagle cos nie przy ...wali w bok :mad: :mdleje:.. szara uhahana kupa lniejacego futra, sie wpycha w człowieka

na szczęscie ma własna masa nie powoliła na wywrotke na trawę :cool1:

[CENTER]...skandal ... [/CENTER]