wilczyca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 niech je na zdrowie :p, a jeśli są jeszcze jakieś grubaski to też niech wcinają :eviltong:. Jak trzeba będzie znowu zamówić to dajcie znać ;) Quote
Gosiapk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 wilczyca napisał(a):niech je na zdrowie :p, a jeśli są jeszcze jakieś grubaski to też niech wcinają :eviltong:. Jak trzeba będzie znowu zamówić to dajcie znać ;) :loveu: Ciocia Wilczyca jest tofana! :loveu: Quote
majku33krakow Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 czy wy dalej zbieracie na karme?przeciez wilczyca bedzie mu kupowac. Quote
Gosiapk Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 majku33krakow napisał(a):czy wy dalej zbieracie na karme?przeciez wilczyca bedzie mu kupowac. Nie wiem, czy dogociocia Wilczyca, może sobie pozwolić na takie zakupy, a jeśli tak to jak długo? No i Drwalik przecież jest w hotelu, więc zbiórka jest także na hotelik.... chyba, że znajdzie się DS :roll: Quote
karusiap Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Masz racje Gosiu!! jak najbardziej zbiorka sie przyda,nie mozemy tak obarczac wilczycy:loveu: Quote
marysia55 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='karusiap']Masz racje Gosiu!! jak najbardziej zbiorka sie przyda,nie mozemy tak obarczac wilczycy:loveu: przyłączam sie do tego apelu, nie można naszej ciotki wilczycy aż tak mocno obciązać :evil_lol: jeszcze nam padnie kobieta :diabloti: Quote
wilczyca Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 marysia55 napisał(a): ( ...... ) jeszcze nam padnie kobieta :diabloti: daleko nie polece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , to żadne obciążenie, obiecałam, powiedziałam i się nie wycofam. Jak to na jakimś polskim filmie mówiono:"umnie słowo droższe od pieniędzy" Quote
majku33krakow Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 wilczyca napisał(a):daleko nie polece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , to żadne obciążenie, obiecałam, powiedziałam i się nie wycofam. Jak to na jakimś polskim filmie mówiono:"umnie słowo droższe od pieniędzy" Kochana ciocia wilczyca:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='wilczyca']daleko nie polece :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , to żadne obciążenie, obiecałam, powiedziałam i się nie wycofam. Jak to na jakimś polskim filmie mówiono:"umnie słowo droższe od pieniędzy" to mój ulubiony film czyli "sami swoi" :lol::lol::lol::lol: Quote
elmira Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tak patrzę na zdjęcia Drwalika:loveu: i nasuwa mi sie tylko jedna mysl... Dałyscie mu drugie zycie :) Quote
marysia55 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 edit_f napisał(a): [SIZE="3"]przez te pieszczoty zrobicie z chłopaka erotomana :evil_lol::evil_lol: A może juz nim jest ?? :diabloti: Quote
marysia55 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 edit_f napisał(a): [SIZE="4"]piękne Drwalicho sie pokazuje światu :loveu: Quote
Jagienka Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 fona napisał(a):Dla Drwala mam 50 zł. Wysyłać czy czekać, aż ktoś jeszcze się skusi na coś z bazarku? __________________ fona kochana :loveu:, może poczekajmy cierpliwie do końca :) Quote
fona Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dla Drwala mam 50 zł. Wysyłać czy czekać, aż ktoś jeszcze się skusi na coś z bazarku? __________________ Quote
agamika Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ja niewiem jak trak głupio mozna psa prowadzic na smyczy :shake: S K A N D A L ... sobie człowiek głaska małego Amika ( w kuckach, bo inaczej sie nie dosięgnie ) , podziwia wiosenne widoki lednickie z górki , a tu jak nagle cos nie przy ...wali w bok :mad: :mdleje:.. szara uhahana kupa lniejacego futra, sie wpycha w człowieka na szczęscie ma własna masa nie powoliła na wywrotke na trawę :cool1: [CENTER]...skandal ... [/CENTER] Quote
karusiap Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Fona:loveu::loveu: Aga a ktoz to tak nieodpowiedzialnie wrecz karygodnie prowadzil Drwala:mad::mad:co za...ehh szkoda slow..... Quote
agamika Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 no właściwie to nie wiem, bo z mojej perspektywy ciężko było dojrzeć ta osobe :evil_lol: DRWAL bez ucha co słabo słyszy SZUKA DOMU (623187347) - Aukcje internetowe Allegro nowee a może by mu sie nowy tekst przydał ? Quote
Jagienka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Drwal ma nowe ogłoszenia na: przygarnijzwierzaka.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl 4lapy.pl psy.pl Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='edit_f'] [SIZE="3"]mało że uhahany to jeszcze jaki szczęśliwy :p:p:p Quote
marysia55 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gosiapk , a ty gdzie ????? sama mam z Drwalem na spacery ganiać :evil_lol: już myślałamm , że sobie zmiennika przygruchałam :diabloti: a tu cisza :eviltong: Quote
elmira Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cisza... Pewnie Drwal sie obrazil za insynuacje, ze za dobrze wyglada :lol: Quote
Recommended Posts