Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Drwal idziemy pokazać wszystkim twój piękny pycholek :loveu::loveu: i dobry charakter :evil_lol::evil_lol:

skoro nie ma innych ciotek , to jeszcze raz z Marysią sie przebiegniesz:p

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: kurcze, a skąd wiesz że mam nadwagę :evil_lol:

nie wiem :oops: ja ... tylko tak :oops: ..... tak mi się nasunęło bo na moim osiedlu jest kobitka która chodzi ze swoim psiakiem na "spacer" - pies ją ciągnie a ona żeby jej nie "poniewierał" to biegnie :evil_lol:

Posted

wilczyca napisał(a):
nie wiem :oops: ja ... tylko tak :oops: ..... tak mi się nasunęło bo na moim osiedlu jest kobitka która chodzi ze swoim psiakiem na "spacer" - pies ją ciągnie a ona żeby jej nie "poniewierał" to biegnie :evil_lol:

Wilczyco kochana:loveu:, mój psior to taki wielkolud jak widać w awatarku :diabloti: więc jednego możesz być pewna nie da rady sponiewierać taką kruszynkę jak ja :evil_lol::evil_lol:

Posted

fona napisał(a):
Drwalik do domu myka!

Drwalik na pewno chętnie by sobie myknął, tylko trzeba mu ten domek poszukać, bo domek jakos nie rychliwy żeby drwalika odnaleźć:lol:

Posted

wilczyca napisał(a):
a jak tam z jedzonkiem dla psiaka? jest czy się już kończy/skończyło? zamawiać już?

wilczyca :loveu:
Ja nie mam pojęcia :oops:, ale w sob będziemy w hotelu to zobaczę.

Posted

Jagienka napisał(a):
wilczyca :loveu:
Ja nie mam pojęcia :oops:, ale w sob będziemy w hotelu to zobaczę.

ok czekam zatem na wiadomość ;), a drwalik jak zeszczuplał choć troszkę :cool1:

Posted

wilczyca napisał(a):
ok czekam zatem na wiadomość ;), a drwalik jak zeszczuplał choć troszkę :cool1:

No jasne!!! Widac różnicę... ja wpadam do hotelu raz na dwa tyg, więc widziałam jak on z wizyty na wizyte tyje... a ostatnio mu się przyglądałam i wreszcie wygląda już tylko ja pies z nadwagą a nie jak hipopotam :oops:
Jeszcze chwila a będzie się prezentował jak postawny pies... a potem juz z górki do normalności :lol:

Posted

[quote name='Jagienka']No jasne!!! ostatnio mu się przyglądałam i wreszcie wygląda już tylko ja pies z nadwagą a nie jak hipopotam :oops:

jagienka, żebys wiedziała że wszystko powtórzę Drwalowi, on ci tego hipopotama nie daruje :evil_lol::evil_lol:

Posted

Karma się już faktycznie skończyła :oops::oops::oops:

Dzisiaj chłopaka wypieściłam i nawet tańczyliśmy :cool3: karusiap, agamika, Kora i Tolek widzieli jakie piękne ósemki kręcimy, o... tylu mamy świadków :lol:

Posted

[quote name='Dorot131']te tance tez bym chciala zobaczyc .jest ze mna panna monika ktora podzieli sie z drwalem swoim kieszonkowym i przesle mu 20 zlotych
:crazyeye: Panno Moniko baaaardzo dziękujemy :loveu::modla:
Dla zdestygmatyzowanego (karusiap Nas dzisiaj takiego mądrego słowa nauczyła, mam nadzieję, że nie pomyliłam liter :oops: - tak to jest jak inżynier się uczy od humanisty) Drwala to kolejne, spokojne dni po wyrwaniu z koszmaru... :loveu:

Zdjęcia by były, gdyby tak nie lało... kieszenie sztormiaka miałam pełne wody, a Drwal zaliczył wycieranie ręcznikiem przez agemike po specerze, uczepił się ręcznika i trzymając go w pysku został odprowadzony do boksu... :lol:

Posted

[quote name='Jagienka']Dla zdestygmatyzowanego (karusiap Nas dzisiaj takiego mądrego słowa nauczyła, mam nadzieję, że nie pomyliłam liter :oops: - tak to jest jak inżynier się uczy od humanisty) Drwala to kolejne, spokojne dni po wyrwaniu z koszmaru... :loveu:

łooo matko musiałam to przeczytac dwa razy , żeby zrozumieć :evil_lol: pewnie dlatego 'żem' ani inzynier ani humanista tylko ekonomista :diabloti::diabloti: