majku33krakow Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Gosiapk napisał(a):Drwalik zbiera pieniądze na karmę Light (Accana Light) :) ile ta karma kosztuje? Quote
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='majku33krakow']ile ta karma kosztuje? na [url=http://www.krakvet.pl]Karma dla ps Quote
wilczyca Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 karma zamówiona, powinna przyjść w poniedziałek lub we wtorek, najpóźniej w środę. Nie zamawiałam Acany bo wiem że psy (znam sporo takich "przypadków") po tej karmie się drapią i mają łupież. Zamówiłam Arion'a, też jest dobrą karmą. Podałam "wytyczne" i trzymam kciuki żeby jak najszybciej doszła. Kazałam też dołączyć do przesyłki kartkę że to dla Drwala ;). Quote
majku33krakow Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wilczyca napisał(a):karma zamówiona, powinna przyjść w poniedziałek lub we wtorek, najpóźniej w środę. Nie zamawiałam Acany bo wiem że psy (znam sporo takich "przypadków") po tej karmie się drapią i mają łupież. Zamówiłam Arion'a, też jest dobrą karmą. Podałam "wytyczne" i trzymam kciuki żeby jak najszybciej doszła. Kazałam też dołączyć do przesyłki kartkę że to dla Drwala ;). a ile ten arion kosztuje? Quote
karusiap Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wilczyca napisał(a):karma zamówiona, powinna przyjść w poniedziałek lub we wtorek, najpóźniej w środę. Nie zamawiałam Acany bo wiem że psy (znam sporo takich "przypadków") po tej karmie się drapią i mają łupież. Zamówiłam Arion'a, też jest dobrą karmą. Podałam "wytyczne" i trzymam kciuki żeby jak najszybciej doszła. Kazałam też dołączyć do przesyłki kartkę że to dla Drwala ;). wilczyco:loveu::loveu: jako pierwsza dostaniesz calusa od szczuplego Drwala:cool3: Quote
wilczyca Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 karusiap napisał(a):( .... ) dostaniesz calusa od szczuplego Drwala:cool3: och ....:oops::oops: Quote
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 wilczyca napisał(a):karma zamówiona, powinna przyjść w poniedziałek lub we wtorek, najpóźniej w środę. Nie zamawiałam Acany bo wiem że psy (znam sporo takich "przypadków") po tej karmie się drapią i mają łupież. Zamówiłam Arion'a, też jest dobrą karmą. Podałam "wytyczne" i trzymam kciuki żeby jak najszybciej doszła. Kazałam też dołączyć do przesyłki kartkę że to dla Drwala ;). Moje psiuty jedzą Acanę od kilku lat i nigdy nie miały takich objawów :shake: Quote
wilczyca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Gosiapk napisał(a):Moje psiuty jedzą Acanę od kilku lat i nigdy nie miały takich objawów :shake: gosiu zgodzę się z tobą, ale psy różnie reagują tak jak napisałam znam wiele psiaków które po acanie miały takie objawy, moim psom też kiedyś kupiłam acanę, pies zjadł z wielkim trudem a zagazowywanie :mad: nas trwało 24 godz. na dobę, suka zaczęła się drapać i zmatowiała jej sierść. To tylko moje, "znajomy" labrador do tej pory nie może pozbyć się łupierzu. Mogła bym wymieniać wiele psiaków z objawami właśnie po acanie, dlatego wolałam zamówić mu ariona. Quote
Jagienka Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Accana, Arion... cioteczki nieważne... ważne, że dzięki wiczycy :loveu: Drwal rozpoczyna akcję odchudzającą :loveu: Quote
agamika Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 a dzis Drwalątko miało mini sesje, jakby ktos chciał pomóc w oglaszaniu :oops: to sie na pewno przydadzą :) dzięki Majka :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='agamika'] [SIZE="3"]ciekawe, która to się bawiła w laryngologa i oglądała Drwalowi migdałki :evil_lol: Quote
Jagienka Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Aaaaahahaha ostatnie zdjęcie to cały Drwal.. jeszcze tylko suchej żaby w pysku brakuje... bo to Drwalowy przysmak... :evil_lol: Gosiapk napisał(a):Ale Drwalik uchachany :) Nooo on tak ma cały czas :loveu: Quote
marysia55 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 elmira napisał(a):Niesamowity ma uśmiech. no proszę ciotka elmira wybudziła sie z zimowego snu :evil_lol: jak miło powitać znowu na wątku :diabloti::diabloti: Quote
agamika Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jagienka napisał(a):Aaaaahahaha ostatnie zdjęcie to cały Drwal.. jeszcze tylko suchej żaby w pysku brakuje... bo to Drwalowy przysmak... :evil_lol: no ładnie .. i już wiadomo czemu Drwal musi przejść na diete .. jak sie go takimi smakołykami raczy :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
elmira Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 marysia55 napisał(a):no proszę ciotka elmira wybudziła sie z zimowego snu :evil_lol: jak miło powitać znowu na wątku :diabloti::diabloti: Śledzę wątki cały czas. Po prostu nie wiem co pisać:oops: A jak Drwal zapatruje sie na nowa karmę? (ariona, a nie suche zaby ;) ) Quote
karusiap Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 elmira napisał(a):Śledzę wątki cały czas. Po prostu nie wiem co pisać:oops: A jak Drwal zapatruje sie na nowa karmę? (ariona, a nie suche zaby ;) ) jeszcze nie dotarla;)lada dzien pewnie jej zasmakuje:) Quote
marysia55 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 elmira napisał(a):Śledzę wątki cały czas. Po prostu nie wiem co pisać:oops: A jak Drwal zapatruje sie na nowa karmę? (ariona, a nie suche zaby ;) ) do tej pory wydawało mi się że żaby są dietetyczne, zwłaszcza suszone :evil_lol::evil_lol:, więc się zastanawiam czy warto zmieniać karmę :diabloti: bo przeciez tę nadwagę to wy Drwalowi wmawiacie :lol::lol: Quote
karusiap Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 karma dzis dotarla:) i to cale 30 kg!!!:crazyeye::loveu::loveu::loveu: wilczyco!!:loveu::loveu: Drwalatko oficjalnie przechodzi na diete:multi: Pan Tomek ma mu dostosowac dawke,bo sam mowi,ze niedlugo to trzeba by kojec zdemontowac,zeby nasz przystojniak wyszedl:cool1: Quote
karusiap Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Asior napisał(a):dziewczyny.. mam odłozone u greven w szczecinie 30 kocy... obiecałam dać je dziewczynom do toz-u, ale chciecie kilka (z 10 ) do hoteliku??? chcemy,chcemy,bardzo chcemy:loveu: Quote
Asior Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 dziewczyny.. mam odłozone u greven w szczecinie 30 kocy... obiecałam dać je dziewczynom do toz-u, ale chciecie kilka (z 10 ) do hoteliku??? Quote
Recommended Posts