Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karma zamówiona, powinna przyjść w poniedziałek lub we wtorek, najpóźniej w środę. Nie zamawiałam Acany bo wiem że psy (znam sporo takich "przypadków") po tej karmie się drapią i mają łupież. Zamówiłam Arion'a, też jest dobrą karmą. Podałam "wytyczne" i trzymam kciuki żeby jak najszybciej doszła. Kazałam też dołączyć do przesyłki kartkę że to dla Drwala ;).

Posted

wilczyca napisał(a):
karma zamówiona, powinna przyjść w poniedziałek lub we wtorek, najpóźniej w środę. Nie zamawiałam Acany bo wiem że psy (znam sporo takich "przypadków") po tej karmie się drapią i mają łupież. Zamówiłam Arion'a, też jest dobrą karmą. Podałam "wytyczne" i trzymam kciuki żeby jak najszybciej doszła. Kazałam też dołączyć do przesyłki kartkę że to dla Drwala ;).

a ile ten arion kosztuje?

Posted

wilczyca napisał(a):

wilczyco:loveu::loveu:
jako pierwsza dostaniesz calusa od szczuplego Drwala:cool3:

Posted

wilczyca napisał(a):

Moje psiuty jedzą Acanę od kilku lat i nigdy nie miały takich objawów :shake:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Moje psiuty jedzą Acanę od kilku lat i nigdy nie miały takich objawów :shake:

gosiu zgodzę się z tobą, ale psy różnie reagują tak jak napisałam znam wiele psiaków które po acanie miały takie objawy, moim psom też kiedyś kupiłam acanę, pies zjadł z wielkim trudem a zagazowywanie :mad: nas trwało 24 godz. na dobę, suka zaczęła się drapać i zmatowiała jej sierść. To tylko moje, "znajomy" labrador do tej pory nie może pozbyć się łupierzu. Mogła bym wymieniać wiele psiaków z objawami właśnie po acanie, dlatego wolałam zamówić mu ariona.

Posted

Aaaaahahaha ostatnie zdjęcie to cały Drwal.. jeszcze tylko suchej żaby w pysku brakuje... bo to Drwalowy przysmak... :evil_lol:

Gosiapk napisał(a):
Ale Drwalik uchachany :)

Nooo on tak ma cały czas :loveu:

Posted

Jagienka napisał(a):
Aaaaahahaha ostatnie zdjęcie to cały Drwal.. jeszcze tylko suchej żaby w pysku brakuje... bo to Drwalowy przysmak... :evil_lol:

no ładnie .. i już wiadomo czemu Drwal musi przejść na diete .. jak sie go takimi smakołykami raczy :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
no proszę ciotka elmira wybudziła sie z zimowego snu :evil_lol: jak miło powitać znowu na wątku :diabloti::diabloti:

Śledzę wątki cały czas. Po prostu nie wiem co pisać:oops:

A jak Drwal zapatruje sie na nowa karmę? (ariona, a nie suche zaby ;) )

Posted

elmira napisał(a):

jeszcze nie dotarla;)lada dzien pewnie jej zasmakuje:)

Posted

elmira napisał(a):

do tej pory wydawało mi się że żaby są dietetyczne, zwłaszcza suszone :evil_lol::evil_lol:, więc się zastanawiam czy warto zmieniać karmę :diabloti: bo przeciez tę nadwagę to wy Drwalowi wmawiacie :lol::lol:

Posted

karma dzis dotarla:)
i to cale 30 kg!!!:crazyeye::loveu::loveu::loveu:
wilczyco!!:loveu::loveu:

Drwalatko oficjalnie przechodzi na diete:multi:

Pan Tomek ma mu dostosowac dawke,bo sam mowi,ze niedlugo to trzeba by kojec zdemontowac,zeby nasz przystojniak wyszedl:cool1:

Posted

Asior napisał(a):
dziewczyny.. mam odłozone u greven w szczecinie 30 kocy... obiecałam dać je dziewczynom do toz-u, ale chciecie kilka (z 10 ) do hoteliku???

chcemy,chcemy,bardzo chcemy:loveu: