DONnka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 A gdzie ta Szarikowa willa stanie ?:) Uściski dla chłopaka :) Quote
Merys Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Isadora, jak tam idzie z allegro dla Szarika? Quote
MaDi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 DONnka napisał(a):A gdzie ta Szarikowa willa stanie ?:) Uściski dla chłopaka :) W DT gdzie teraz przebywa. Quote
MaDi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Merys napisał(a):Isadora, jak tam idzie z allegro dla Szarika? Uprzedziłaś mnie;) Quote
wawer Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 MaDi, moja wpłata powinna była już dotrzeć. Mogłabyś sprawdzić i potwierdzić na wątku bazarku http://www.dogomania.pl/threads/211715-ROZLICZAM-Ciuszki-i-coś-dla-domu-na-Szarika-do-5.08-zgodnie-zamknięty-29.07/page6 :) ? Miziam Szarika i jego kolegów i sobie jadę na wakacje. Pa, pa! Quote
MaDi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='wawer']MaDi, moja wpłata powinna była już dotrzeć. Mogłabyś sprawdzić i potwierdzić na wątku bazarku http://www.dogomania.pl/threads/211715-ROZLICZAM-Ciuszki-i-coś-dla-domu-na-Szarika-do-5.08-zgodnie-zamknięty-29.07/page6 :) ? Miziam Szarika i jego kolegów i sobie jadę na wakacje. Pa, pa! Mamy kosmiczną sumę 450zł:loveu: Quote
wawer Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 MaDi napisał(a):Mamy kosmiczną sumę 450zł:loveu: Gdyby się jeszcze dało za to w Kosmos polecieć :lol:! Ale może chociaż trochę polepszy do życie psiaka i nowy domek szybko się znajdzie. Jestem na podglądzie wątku i czasem się odezwę. Wolałabym konkretniej pomóc, ale nie da się wziąć wszystkich kochanych psiaków :shake:. Każdego bym wzięła i... co dalej? Niech mu się wiedzie, tyle ma kochanych serc dokoła :iloveyou::buzi::Rose:. Kiedyś musi się udać :happy1::kciuki:! Quote
Noemi1 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Zaglądam do Szarika i cieszę się, że chłopak odżywa :) Quote
MaDi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Rozsyłajcie wątek i pamiętajcie,że szukamy domu dla Szarika. Quote
Moris Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Przelalam pieniazki, 200 zl powinno dojsc na poczatku tygodnia . Tyle moglam. Postaram sie namowic jeszcze kogos po niedzieli na wplate. Mam nadzieje ze Szariczek szybko dojdzie do siebie i zapomni o tych wszystkich okrucienstwach.. M Quote
Merys Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Moris napisał(a):Przelalam pieniazki, 200 zl powinno dojsc na poczatku tygodnia . Tyle moglam. Postaram sie namowic jeszcze kogos po niedzieli na wplate. Mam nadzieje ze Szariczek szybko dojdzie do siebie i zapomni o tych wszystkich okrucienstwach.. M Bardzo dziękujemy :) Quote
karollek Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 A czy była by szasna na jakiekolwiek zdjęcia żeby zobaczyć jak chłopak ciałka nabiera? Quote
MaDi Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 karollek napisał(a):A czy była by szasna na jakiekolwiek zdjęcia żeby zobaczyć jak chłopak ciałka nabiera? Opiekun nie ma aparatu ale postaram sie o zdjecia. Quote
MaDi Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Strasznie tu pusto więc ma niespodziankę na zachętę;) Quote
Nutusia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ale pynio zadowolony - chyba mu ten mahoń przypasował :) Quote
MaDi Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Nutusia napisał(a):Ale pynio zadowolony - chyba mu ten mahoń przypasował :) Mahoń jeszcze nie dotarł, ale Szarik cieszy się na samą myśl o nowej budzie;) Quote
Ewa Gałązka Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 andegawenka napisał(a):Serce pęka i ręce opadają na to bezmózgowie....i właściciel pewnie ateistą nie jest. Chociaż jak widzę w kościele na ołtarzu do ludzi, baranka z poderżniętym gardłem to co się dziwić...:angryy: Dobrze poruszyłaś tą sprawę - ci ludzie co znęcają się i głodzą zwierzęta to chodzą do kościoła, przyjmują księdza po kolędzie itd. Uważają się za dobrych i porządnych ludzi !!! Ateistami na pewno nie są- to są wierzący i praktykujący. A chronić to według nich trzeba życie poczęte a nie jakieś tam zwierzęta. Quote
Merys Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Filmik z Szarikiem :D http://www.youtube.com/watch?v=nXjwfpFcZH8 Quote
jofracy Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Jakie radosne stworzenie i tak mu dobrze z oczu patrzy :) mam nadzieję, że to już koniec jego cierpień, a teraz już tylko sielana w nowym domku go czeka :) Quote
Recommended Posts