Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam ale mam motorek w .... sprawy marszu, jamnikowe, i już dzisiaj zdechłam. Jak tylko szefunio wybędzie opublikuje przepraszam zę sie tyle bawiłam, ale wena, zebranie info co chwila coś

Posted

[quote name='Isadora7']Przepraszam ale mam motorek w .... sprawy marszu, jamnikowe, i już dzisiaj zdechłam. Jak tylko szefunio wybędzie opublikuje przepraszam zę sie tyle bawiłam, ale wena, zebranie info co chwila coś[/QUOTE]

Patrząc na godzinę jestem skłonna w to uwierzyć;)

Posted

[quote name='Noemi1']Ależ piękny radosny pychol :)[/QUOTE]

To naprawdę ten sam piesek??? SERCE ROŚNIE, W SWOIM IMIENIU, BARDZO SKROMNIE CHCIAŁABYM POWIEDZIEĆ DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTÓRZY WYWALCZYLI DLA NIEGO LEPSZY LOS.... bardzo się cieszę!

Posted

Czy ktoś mógłby mi pomóc ws. wizyty przedadopcyjnej w Lublinie, na ul. Obroncow Pokoju ? Sprawa dość pilna, szczeniaki z matką koczują na terenie szpitala. Jest chętny domek na Lotkę, chce przyjechać po nią do Jędrzejowa pociągiem już w poniedziałek. To ich wątek:

http://www.dogomania.pl/threads/212358-4-SZCZYLE-matka-koczuj%C4%85-na-szpitalnym-%C5%9AMIETNIKU-GROZI-%C5%9Bmier%C4%87-pod-KO%C5%81AMI-POMOCY!?p=17417106#post17417106

Posted

[quote name='MaDi']Oczywiście, ładnie prosimy;)
Willa jeszcze nie dotarła, czekamy na odpowiedz z firmy kiedy ma dotrzeć.[/QUOTE]

Odpowiedź już przyszła. Buda będzie w tym tygodniu.

Posted

[quote name='eliza_sk']Czy ktoś mógłby mi pomóc ws. wizyty przedadopcyjnej w Lublinie, na ul. Obroncow Pokoju ? Sprawa dość pilna, szczeniaki z matką koczują na terenie szpitala. Jest chętny domek na Lotkę, chce przyjechać po nią do Jędrzejowa pociągiem już w poniedziałek. To ich wątek:

http://www.dogomania.pl/threads/212358-4-SZCZYLE-matka-koczuj%C4%85-na-szpitalnym-%C5%9AMIETNIKU-GROZI-%C5%9Bmier%C4%87-pod-KO%C5%81AMI-POMOCY!?p=17417106#post17417106
Bico się już zgłosiła.
Buda będzie dzisiaj:)

Posted

Wpłaty dla Szarika:
11.08.11 Kamila M. 20zł
10.08.11 Jolanta Sz. 100zł
08.08.11 Maria W. 200zł
03.08.11 Grażyna P.W. 450zł
Serdecznie dziekujemy.