Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podesłałam kilku osobom (psiarzom) wątek ;). Szczególnie tym, w którzy w tej chwili nie mają psa :cool3:. Ogłaszać by się chłopaka przydało, ale nie wiem czy już - niech MaDi zadecyduje:)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Podesłałam kilku osobom (psiarzom) wątek ;). Szczególnie tym, w którzy w tej chwili nie mają psa :cool3:. Ogłaszać by się chłopaka przydało, ale nie wiem czy już - niech MaDi zadecyduje:)

Dziekujemy, mozna juz oglaszac i tak pewnie minie troche czasu zanim znajdzie domek.

Posted

Pogubiłam się z tą budą :evil_lol:: ona dla Szarika potrzeba i jest oferta z W-wy + 35 km + do Lublin + ew. okolice? Nie jestem pewna, ale koszt transportu może niewiele odbiegać od ceny przeciętnej budy, którą - być może - da się kupić na miejscu.

Dawno budy nie kupowałam, bo moje psy są w domu, a budę miały na wszelki, nasz wyjazdowy wypadek. Nie korzystały, wolały garaż, więc oddałam ją do azylu. Była solidna (dla owczarka), drewniana, ze styropianowym ociepleniem i podnoszonym, papowanym dachem. Kosztowała 200 - 250 zł w Warszawie (tu wszystko na ogół droższe). Takie budy robił pan dozorca sklepu ogrodniczego i wystawiał na sprzedaż. Może macie w pobliżu podobne miejsce albo pana, który lubi sobie dorobić i pomajsterkować? Materiał raczej ogólnie dostępny. Tak mi się wydaje, Lublina nie znam od tej strony i nie chcę się wymądrzać :evil_lol:.

Posted

Szariczku, bardzo Cię przepraszam, bo pośpieszyłam się z ofertą budy. Sąsiedzi jednak nie będą jej oddawać w najbliższym czasie, bo coś tam im się zawiesiło z zamówieniem na nową. W dodatku właśnie nas w niedzielę tak zalało, że aktualnie buda stoi w wodzie i nie ma jej jak ruszyć :( Ona jest stara i choć naprawdę bardzo, bardzo porządna - nie wiem jak długo w tej wodzie wytrzyma :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Szariczku, bardzo Cię przepraszam, bo pośpieszyłam się z ofertą budy. Sąsiedzi jednak nie będą jej oddawać w najbliższym czasie, bo coś tam im się zawiesiło z zamówieniem na nową. W dodatku właśnie nas w niedzielę tak zalało, że aktualnie buda stoi w wodzie i nie ma jej jak ruszyć :( Ona jest stara i choć naprawdę bardzo, bardzo porządna - nie wiem jak długo w tej wodzie wytrzyma :(

Nie przejmuj się mamy już propozycję nie do odrzucenia.

Posted

bardzo,bardzo! willę budzią już ma?

również mnie interesuje, czy dotychczasowa opiekunka ponosi konsekwencje takiego zagłodzenia?