warsawmoo Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 inga.mm napisał(a):co to znaczy strasznie daleko? 35 km za W-wą na trasie do Gdańska, a pies, który potrzebuje budy jest w Lublinie .......... Quote
sambo_os1 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Zapraszam na wątek Pikusia z pod Puław http://www.dogomania.pl/threads/212156-Wyrzucili-mnie-z-domu-mieszkam-w-rozwalonym-kurniku-b%C5%82agam-o-pomoc-DT-DS-!!!!! Quote
Merys Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Musimy zaczac szukac Szarikowi domu, jacys chetni??:cool3: Quote
Ty$ka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Podesłałam kilku osobom (psiarzom) wątek ;). Szczególnie tym, w którzy w tej chwili nie mają psa :cool3:. Ogłaszać by się chłopaka przydało, ale nie wiem czy już - niech MaDi zadecyduje:) Quote
Merys Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Ty$ka napisał(a):Podesłałam kilku osobom (psiarzom) wątek ;). Szczególnie tym, w którzy w tej chwili nie mają psa :cool3:. Ogłaszać by się chłopaka przydało, ale nie wiem czy już - niech MaDi zadecyduje:) Dziekujemy, mozna juz oglaszac i tak pewnie minie troche czasu zanim znajdzie domek. Quote
wawer Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Pogubiłam się z tą budą :evil_lol:: ona dla Szarika potrzeba i jest oferta z W-wy + 35 km + do Lublin + ew. okolice? Nie jestem pewna, ale koszt transportu może niewiele odbiegać od ceny przeciętnej budy, którą - być może - da się kupić na miejscu. Dawno budy nie kupowałam, bo moje psy są w domu, a budę miały na wszelki, nasz wyjazdowy wypadek. Nie korzystały, wolały garaż, więc oddałam ją do azylu. Była solidna (dla owczarka), drewniana, ze styropianowym ociepleniem i podnoszonym, papowanym dachem. Kosztowała 200 - 250 zł w Warszawie (tu wszystko na ogół droższe). Takie budy robił pan dozorca sklepu ogrodniczego i wystawiał na sprzedaż. Może macie w pobliżu podobne miejsce albo pana, który lubi sobie dorobić i pomajsterkować? Materiał raczej ogólnie dostępny. Tak mi się wydaje, Lublina nie znam od tej strony i nie chcę się wymądrzać :evil_lol:. Quote
wawer Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dzisiaj przelałam do fundacji 450 zł z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/211715-ROZLICZAM-Ciuszki-i-coś-dla-domu-na-Szarika-do-5.08-zgodnie-zamknięty-29.07. Dziękuję wspierającym i miziam futerka! Quote
MaDi Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='wawer']Dzisiaj przelałam do fundacji 450 zł z bazarku http://www.dogomania.pl/threads/211715-ROZLICZAM-Ciuszki-i-coś-dla-domu-na-Szarika-do-5.08-zgodnie-zamknięty-29.07. Dziękuję wspierającym i miziam futerka! Dziękujemy:loveu: Quote
Nutusia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Szariczku, bardzo Cię przepraszam, bo pośpieszyłam się z ofertą budy. Sąsiedzi jednak nie będą jej oddawać w najbliższym czasie, bo coś tam im się zawiesiło z zamówieniem na nową. W dodatku właśnie nas w niedzielę tak zalało, że aktualnie buda stoi w wodzie i nie ma jej jak ruszyć :( Ona jest stara i choć naprawdę bardzo, bardzo porządna - nie wiem jak długo w tej wodzie wytrzyma :( Quote
MaDi Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Nutusia napisał(a):Szariczku, bardzo Cię przepraszam, bo pośpieszyłam się z ofertą budy. Sąsiedzi jednak nie będą jej oddawać w najbliższym czasie, bo coś tam im się zawiesiło z zamówieniem na nową. W dodatku właśnie nas w niedzielę tak zalało, że aktualnie buda stoi w wodzie i nie ma jej jak ruszyć :( Ona jest stara i choć naprawdę bardzo, bardzo porządna - nie wiem jak długo w tej wodzie wytrzyma :( Nie przejmuj się mamy już propozycję nie do odrzucenia. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 MaDi napisał(a):Nie przejmuj się mamy już propozycję nie do odrzucenia. Ujawnisz choc rąbka tej propozycji? pzdr. Quote
Nutusia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ufffff... no to mi ulżyło, bo ja tak zawsze - zanim pomyślę i sprawdzę to coś palnę i potem wstyd, że o matko!!! :( Quote
Merys Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nutusia nic sie nie stalo, chcialas dobrze :) Quote
MaDi Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Asiaczek napisał(a):Ujawnisz choc rąbka tej propozycji? pzdr. Szarik dostanie wkrótce budę:) Quote
Nutusia Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Super - będzie miał wreszcie swoją willę :) A tu następny kościotrup - ze "schroniska"! http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cie%C5%84-boksera-czy-wywinie-si%C4%99-%C5%9Bmierci?p=17379168#post17379168 Quote
Merys Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Nutusia']Super - będzie miał wreszcie swoją willę :) A tu następny kościotrup - ze "schroniska"! http://www.dogomania.pl/threads/212339-Cezar-cie%C5%84-boksera-czy-wywinie-si%C4%99-%C5%9Bmierci?p=17379168#post17379168 O matko :( Quote
MaDi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Gdzie się wszyscy podziali? Nie chcecie wiedzieć co u "grubasa"? Quote
docha Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 bardzo,bardzo! willę budzią już ma? również mnie interesuje, czy dotychczasowa opiekunka ponosi konsekwencje takiego zagłodzenia? Quote
MaDi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ty$ka napisał(a):Też pytanie - oczywiście, że chcemy :D boki odessane sierść nieco inna i... sika po ścianach:siara: Quote
sambo_os1 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 E.... tam..... sikanie mu przejdzie :diabloti: zaznacza sobie ;) Quote
warsawmoo Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 MaDi napisał(a):Szarik dostanie wkrótce budę:) Zamówiłam mahoń. Szarikowi się napewno spodoba :cool3: Quote
Recommended Posts