Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 927
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='abra43']:mad:Czy dobrze zrozumiałam ta wiedzma interesuje się Szarikem przegnac babsko wstrętne[/QUOTE]

Jeju, mam nadzieję, że nie. Ja tak napisałam raczej z dumy nad wyczynami dziewczyn. Lepiej niech ona nawet nie wie jak Szarik teraz wygląda.
Choć może powinna, żeby innemu zwierzęciu nie zrobiła podobnej krzywdy :(

Posted

[quote name='MaDi']Bico widzę,że znów szukasz krwi po nocach/rankach:diabloti:[/QUOTE]

...przyzwyczajenie drugą naturą człowieka...:evil_lol::D zwłaszcza jak się ma choć jeden wolny dzień i perspektywę dłuższego spania:multi:

Posted

[quote name='Casablanca']Hehe :) Gdzie obecnie przebywa Szarik? Może było napisane, ale skleroza nie boli...[/QUOTE]

W Lublinie(chyba?), w dt u jednego z wolontariuszy Fundacji.

Posted

[quote name='bico']W Lublinie(chyba?), w dt u jednego z wolontariuszy Fundacji.[/QUOTE]
Acha. To jest bezpładne DT? Czy potrzebne są teraz jakieś fundusze na leczenie, czy coś w tym rodzaju?

Posted

[quote name='Casablanca']Acha. To jest bezpładne DT? Czy potrzebne są teraz jakieś fundusze na leczenie, czy coś w tym rodzaju?[/QUOTE]

DT jest raczej bezpłatne, ale nie możemy Fundacji i opiekuna Szarika zostawić z całościowym utrzymaniem tego psiaka.
Każda pomoc - ogłaszanie, karma, datki itp jest na wagę złota i zawsze się przydaje:)

Posted

bico napisał(a):
DT jest raczej bezpłatne, ale nie możemy Fundacji i opiekuna Szarika zostawić z całościowym utrzymaniem tego psiaka.
Każda pomoc - ogłaszanie, karma, datki itp jest na wagę złota i zawsze się przydaje:)

Pieknie powiedziane. W DT jest masa innych zwierzat wiec szukamy DS.

Posted

Czy u tej wiedzmy były jeszcze jakies psy żeby sięnie powtorzyła historia jak z Szarikiem uwazam ze sprawa została oddana do prokuratora oby babsko nauczyc rozumu u nas w Brodnicy 4 lata temu zapdł jako pierwszy wyrok za zabicie psa a w tej chwili drugi gnój osiaduje też za zabicie psiny dostał grzywnę i osiem miesiecy więc siedzi ta baba tez powinna byc osądzona

Posted

Przepraszam za pomyłkę u nas w 1994roku zapadł pierwszy wyrok w Polsce za zabicie psa jeszcze przed wejsciem ustawy o ochronie zwierząt która wyszla dopiero w 1997roku

Posted

najgorsze jest to, że nasze świąto/je/bliwe Polaczki są ciemniejsi niż w wiekach średnich.
Mam wrażenie jakby moralność zataczała koło czyli zamiast zyskiwać na moralności, zdecydowanie tracimy.

Posted

Nutusia napisał(a):
Dla Szarika!?!?!?????? Z Częstochowy jest Olalola, Lil_ka - jeśli nie one same, to może kogoś polecą...

Niestety nie dla Szarika....ale też dla psa a właściwie suni w potrzebie.