MaDi Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Nutusia napisał(a):A gdzie jest Szarik (to znaczy buda gdzie ma być :)), bo już mi się te wszystkie bidy mieszają :( Lublin, kawałek od Ciebie:( Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 :( Moi sąsiedzi być może będą mieli budę na zbyciu, ale jest wielka i ciężka. No i daleko :( Quote
MaDi Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Nutusia napisał(a)::( Moi sąsiedzi być może będą mieli budę na zbyciu, ale jest wielka i ciężka. No i daleko :( W jakim mieście/miejscowości? Bardzo daleko od Lublina? Quote
andegawenka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Nutusia napisał(a)::( Moi sąsiedzi być może będą mieli budę na zbyciu, ale jest wielka i ciężka. No i daleko :( PKP ile może kosztować? ktoś zna cennik? Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Odpada - to wielka, ciężka, drewniana buda, ocieplona, z blaszanym dachem! Waży ze 100 kg. Ja ją kiedyś do nas przywiozłam na przyczepce za samochodem - do załadunku i wyładunku potrzebnych było 4 chłopa! Quote
wawer Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Nutusia napisał(a):Odpada - to wielka, ciężka, drewniana buda, ocieplona, z blaszanym dachem! Waży ze 100 kg. Ja ją kiedyś do nas przywiozłam na przyczepce za samochodem - do załadunku i wyładunku potrzebnych było 4 chłopa! To chyba lepiej by było psa do budy dowieźć :evil_lol:. Quote
MaDi Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 wawer napisał(a):To chyba lepiej by było psa do budy dowieźć :evil_lol:. To jestem w stanie załatwić;) Może ktoś jeździ dużym samochodem na tej trasie? Quote
unixena Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 MaDi napisał(a):To jestem w stanie załatwić;) Może ktoś jeździ dużym samochodem na tej trasie? Tak mysle,ze warto by bylo wstawic to pytanie o bude na FB ,moze tam ktos ma mozliwosc pomocy w transporcie .Jakby nie bylo zebrala sie spora ilosc osob :roll:.. Quote
Nutusia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 wawer napisał(a):To chyba lepiej by było psa do budy dowieźć :evil_lol:. Niestety odpada - obecny "właściciel" budy programowo eksterminuje męskich konkurentów :( Quote
MaDi Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Ty$ka napisał(a):Co u Szarika? Wszystko dobrze zaczyna kontaktować się z resztą stada póki co bez większych awantur;) Quote
Isadora7 Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Nie miałam netu (awaria upc po całości w w mojej dzielnicy, zdechła telewizja , telefony i net i to na dużo godzin) a teraz kawusia i sie biore za kończenie tego co zaczełam Quote
Asiaczek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='MaDi']To jestem w stanie załatwić;) Może ktoś jeździ dużym samochodem na tej trasie? Coś mi się kołacze po głowie, że chyba TZ inga.mm ma większy samochód. Ale Inga teraz się urlopuje... A Szarik już nie wyglada na zagłodzonego; nabrał troszkę ciałka i wygląda na b.fajnego psiaka:) Przy okazji, ponownie zaproszę na bazarek dla Szarika: Zapraszam na mój bazarek dla 2 psich szkieletorków... http://www.dogomania.pl/threads/2117...r.-godz.-24.00 Pzdr. pzdr. Quote
MaDi Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 [quote name='Asiaczek']Coś mi się kołacze po głowie, że chyba TZ inga.mm ma większy samochód. Ale Inga teraz się urlopuje... A Szarik już nie wyglada na zagłodzonego; nabrał troszkę ciałka i wygląda na b.fajnego psiaka:) Przy okazji, ponownie zaproszę na bazarek dla Szarika: Zapraszam na mój bazarek dla 2 psich szkieletorków... http://www.dogomania.pl/threads/2117...r.-godz.-24.00 Pzdr. pzdr. Ja również zapraszam do podnoszenia bazarku. Najlepiej aby udało się załatwić transport przy jakiejś okazji. Quote
inga.mm Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Asiaczek napisał(a):Coś mi się kołacze po głowie, że chyba TZ inga.mm ma większy samochód. Ale Inga teraz się urlopuje...pzdr. Inga urlopuje, ale neta ma! W czym problem z wożeniem? Quote
MaDi Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 inga.mm napisał(a):Inga urlopuje, ale neta ma! W czym problem z wożeniem? Problem jest z brakiem budy a jest osoba która ma jedną na zbyciu ale to strasznie strasznie daleko. Quote
Recommended Posts