Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulinken napisał(a):
U mnie 439,24 zł na koncie pudelki. Proszę o dane, gdzie przelać. I co robimy, chyba napiszę do ciotek, żeby już nie wpłacały, co?

dobrze by bylo gdyby te pieniadze byly przeznaczone na transport Onkow, moze wystarczyloby na 2 trasy?
i 4 psy bylyby uratowane?

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Leneczki coraz lepiej, zaprzyjaźniła sie z moimi psiakami bernrńczykiem Guciem i czarnym terierem rosyjskim Toniem, jest wesoła, zadziorna i bardzo, bardzo grzeczna i kochana. Zrobiłam sporo zdjęć, ale niestety nie potrafie ich zamieścić na forum mimo wielu prób nie chca sie na nim ukazać. Jedno mam w moim albumie w profilu, może komuś uda się je opublikować. Może jakieś wskazówki co do zamieszczania zdjęć na forum - bardzo proszę to chętnie je opublikuje.

Posted

można powiedzieć, że tak, ale ma swoje za uszkami, ma charakterek - potrafi się postawić i pokazać kto tutaj rzadzi. Ale Leneczkę zaakceptował od razu, asystuje jej wszedzie i jest bardzo zazdrosny, zaraz sie melduje jak ona jest głaskana, przytulana itp. Nie można go pominąć. Widać, że obydwoje są szczęśliwi...

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
darczyncy musza jeszcze sie zgodzic

cioteczki, chyba nie bedzie trudno znalesc potrzebujacego...
dacie na transport i to pomoze kilku psiakom, to cudownie

a ze tak zapytam : istnieje na dogo skarpeta trasnportowa?
istnienie takowej byloby chyba czasem bardzo przydatne ,