BUDRYSEK Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 paulinken napisał(a):U mnie 439,24 zł na koncie pudelki. Proszę o dane, gdzie przelać. I co robimy, chyba napiszę do ciotek, żeby już nie wpłacały, co? dobrze by bylo gdyby te pieniadze byly przeznaczone na transport Onkow, moze wystarczyloby na 2 trasy? i 4 psy bylyby uratowane? Quote
paulinken Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Mi obojętnie przecież. Ustalcie i dajcie konto. Quote
BUDRYSEK Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 paulinken napisał(a):Mi obojętnie przecież. Ustalcie i dajcie konto. darczyncy musza jeszcze sie zgodzic Quote
ania shirley Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 A co u Lenki? Jak się ma w domku? (tym prawdziwym, jedynym......) Quote
lenka0901 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 U Leneczki coraz lepiej, zaprzyjaźniła sie z moimi psiakami bernrńczykiem Guciem i czarnym terierem rosyjskim Toniem, jest wesoła, zadziorna i bardzo, bardzo grzeczna i kochana. Zrobiłam sporo zdjęć, ale niestety nie potrafie ich zamieścić na forum mimo wielu prób nie chca sie na nim ukazać. Jedno mam w moim albumie w profilu, może komuś uda się je opublikować. Może jakieś wskazówki co do zamieszczania zdjęć na forum - bardzo proszę to chętnie je opublikuje. Quote
jofracy Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 musisz wrzucić zdjęcia na obcy serwer, a między wstawić skopiowany z serwera adres url grafiki. Możesz też wysłać zdjęcia do mnie na mail: [email protected] i wstawię Ci ok? Quote
TERESA BORCZ Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 wielkie dzięki za pomoc Guiowi, ten transport tak awaryjny i błyskawiczny dał maliznie super szanse na życie, JEST ŚLICZNY!!! Quote
Vicky62 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 O proszę jaka szczęśliwa ...kosteczkę sobie obrabia dziewczynka,a berneńczyk cudowny to chyba łagodna rasa ? z każdym psem sie dogada...:lol: Quote
lenka0901 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 można powiedzieć, że tak, ale ma swoje za uszkami, ma charakterek - potrafi się postawić i pokazać kto tutaj rzadzi. Ale Leneczkę zaakceptował od razu, asystuje jej wszedzie i jest bardzo zazdrosny, zaraz sie melduje jak ona jest głaskana, przytulana itp. Nie można go pominąć. Widać, że obydwoje są szczęśliwi... Quote
lenka0901 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 tutaj zastanawiam się co mi robią? a to tylko zdjęcie... Quote
ania shirley Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Trafiła do cudownego domku! A gryźć kostek w łóżku to mojemu psu nie wolno! Lenka, ale ci dobrze!!!:lol::lol::lol: Widać , że jest szczęślwym psiakiem! Quote
Gosiara Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dziewczynka na salonach:)U mnie pies nawet suche je w łóżku:evil_lol: Quote
Kava Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 BUDRYSEK napisał(a):darczyncy musza jeszcze sie zgodzic cioteczki, chyba nie bedzie trudno znalesc potrzebujacego... dacie na transport i to pomoze kilku psiakom, to cudownie a ze tak zapytam : istnieje na dogo skarpeta trasnportowa? istnienie takowej byloby chyba czasem bardzo przydatne , Quote
sillann Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='lenka0901'] jak sie ciesze ze krolewna taka szcesliwa:) Quote
marra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 No no no cóż to za piękna księżniczka ??? miód na serce :D kochana ! Quote
lenka0901 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 witam i przesyłam nowe zdjęcia z dzisiejszego spacerku Quote
ania shirley Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Nie widzę zdjęć:shake: . Tylko ja ich nie widzę? Ale skoro spacerek, to myśle , ze wszystko ok;) Quote
Recommended Posts