Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy została surowica p.parwo po maluszku? Pilnie szuka jej dziewczyna o nicku Poker71 i zwróciła się do mnie z pytaniem.
Maluchu zdrowej w końcu.

Posted

Halina nie ma czasu pisać na wątku,rozpoczął się rok szkolny ma dużo na głowie,papiery,dodatkowo sprzątanie po remoncie...I jeszcze chory Bertie,z którym trzeba drałować codziennie do veta..Mały na razie dostaje zastrzyk przeciwzapalny,antybiotyk dopiero skończył vet nie chce go faszerować.....

Posted

Surowicę sprowadziliśmy z Krakowa, więc najlepiej uderzać do Emilii2280. A skąd jest ta osoba szukająca surowicy? Jakby co to mam jedną ampułkę tej czeskiej, ale najlepiej rozmawiać z Emilią właśnie.

Witam wszystkich biorących udział w wydarzeniu dot. ratowania szczeniaka Bertiego. Maluch zwyciężył tę walkę o życie! Co prawda w tej chwili leczymy zapalenie krtani, ale jego życiu nic już nie zagraża. Również dzięki Wam! Zapłaciłam fakturę za leczenie w klinice u Młynarskich w Zabrzu. Ostatecznie kwota wyniosła 628, 97 zł. Dalsze leczenie odbywa się u naszej weterynarz - Katarzyny Ostrowskiej - Cieślik.
(kopiuję z facebooka)

Posted

Na osłabione ciałko to choróbska się przyczepiają ale maleństwo zwyciężyło walkę o życie to najważniejsze...no a pozatym jest wyjątkowo urodziwy :) będzie fajnym psiakiem :)

Posted

Kava napisał(a):
mamunia i synek?

tak :lol:

Gosiara napisał(a):
Emocje jakby za chwilę miał przyjść święty mikołaj:P

no co Ty...a nie przyjdzie ?:placz:

Posted

Wierne Cioteczki!
Klaudia w tej chwili nie ma dostępu do neta - ale wieczorem napisze ze szczegółami - WIZYTA PRZEBIEGŁA WSPANIALE!!
Tyle mogę na "JUŻ" przekazać :)
Nowa Pańcia nawet podgląda wątek Rodzinki :):):):)

Posted

Łukasz__ napisał(a):
Wierne Cioteczki!
Klaudia w tej chwili nie ma dostępu do neta - ale wieczorem napisze ze szczegółami - WIZYTA PRZEBIEGŁA WSPANIALE!!
Tyle mogę na "JUŻ" przekazać :)
Nowa Pańcia nawet podgląda wątek Rodzinki :):):):)

uhu

niezle jest....

zapraszamy takze "Nowa Pancie" niech nam powie cos o sobie i swoich wrazeniach....czekamy niecierpliwie