Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piesy na całej linii wygrały!!! Nuka i Delek też na pełnej linii:lol: jak sie patrzy na to psie i ludzkie szczęście to łzy stają w oczach ze wzruszenia
dwie kochane kluseczki- Wilczurki jakie to szczęście i opatrzność, że znalazły u Was swój kochający dom:sweetCyb:

Posted

[quote name='sybillas']Pies z suką się dogadają. Nie powinno byc kłopotów. Jesli suka jest starsza, to pewnie ona będzie dominowała, z resztą suczki zazwyczaj pozwalaja sobie na wieceej i jakos im to uchodzi płazem. Sama mam 5 psów (w wiekszości suk), moja mama ma 3. Moja suka ON tak zdominowała mojej mamy doga niemieckiego, że bał sie chodzic po własnym domu....[/QUOTE]

U nas jest dominacja podzielona ;) raz jedno raz drugie jest wyżej, a tak to się super bawią i dogadują :) a jaki jest płacz kiedy na zmianę wychodzą na toaletkę :evil_lol: ło mamo :D
Do tego słodkie jest, patrzenie jak sobie nawzajem oblizują pyszczki po jedzonku, czy piciu, czy tak o :loveu: :cool3: żadne nie chce być dominującym :p raczej traktóją się na równi :)

Posted

[quote name='joteska']Wilczurki jakie to szczęście i opatrzność, że znalazły u Was swój kochający dom:sweetCyb:
Każdy pies (czy inny zwierzak) powinien mieć taki dom :)
Serce krwawi i złość na takich bezdusznych ludzi bierze :angryy: jak się widzi co im robią :placz:
Zawsze wtedy rodzi się pytanie DLA CZEGO ? :placz: na które zawsze odpowiedź będzie trudna do pojęcia :-(

Posted

Cudownie, że trafiły do tak cudownych opiekunów. Ale wiecie, co mnie zadziwia u piesów:)? To, że po tym, jak bardzo skrzywdził je człowiek, nie noszą w sobie żalu, nie nienawidzą, tylko biorą ofiarowaną miłość i w spokoju ją dają, nie wracając do tego co było... Jak bardzo inaczej od ludzi...

Posted

Wilczurko Ninko i wasze dwa piesy pozdrawiam was a piesy całuje po pycholach miło patrzec jak maja dobrze czyby wszystkie zwierzęta nie mogły tak mięc swiat byłby lepszy

Posted

unixena napisał(a):
Wlasnie jak sie czuja Wilczurki? Nuka i Delcio?

U nas i u naszych Wilczurków wszystko OK. Tyle, że za bardzo to czasu nie ma by focić i pisać..... Okres przedświateczny....
Moja Maleńka uczy się, przygotowuje się i do sesji i do pracki magisterskiej...
A ja prackuję - zarabiam na kolejne worki z chrupami dla Piechów... :eviltong:
Pozdrawiamy Wszystkich Życzliwych serdecznie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

poza tym... śmierć Pani Violi Villas całkowicie mnie psychicznie rozwaliła i powaliła..... :placz::placz::placz:
..... w poniedzilek jadę na Jej pogrzeb do Warszawy..............................
ehhhhhhhhhhh ...............................................................................

Posted

Wilczurkom tym dwunoznym i czternonozym ,oraz wszystkim dobrym duszom obecnym tutaj na watku pragne zyczyc wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia ,by spelnily sie Wam marzenia a zdrowko nie opuszczalo .Wszystkiego co najlepsze .

[FONT=Arial Rounded MT Bold][/FONT]

• 2 weeks later...