joteska Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Piesy na całej linii wygrały!!! Nuka i Delek też na pełnej linii:lol: jak sie patrzy na to psie i ludzkie szczęście to łzy stają w oczach ze wzruszenia dwie kochane kluseczki- Wilczurki jakie to szczęście i opatrzność, że znalazły u Was swój kochający dom:sweetCyb: Quote
Nina Ostasiuk Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='sybillas']Pies z suką się dogadają. Nie powinno byc kłopotów. Jesli suka jest starsza, to pewnie ona będzie dominowała, z resztą suczki zazwyczaj pozwalaja sobie na wieceej i jakos im to uchodzi płazem. Sama mam 5 psów (w wiekszości suk), moja mama ma 3. Moja suka ON tak zdominowała mojej mamy doga niemieckiego, że bał sie chodzic po własnym domu....[/QUOTE] U nas jest dominacja podzielona ;) raz jedno raz drugie jest wyżej, a tak to się super bawią i dogadują :) a jaki jest płacz kiedy na zmianę wychodzą na toaletkę :evil_lol: ło mamo :D Do tego słodkie jest, patrzenie jak sobie nawzajem oblizują pyszczki po jedzonku, czy piciu, czy tak o :loveu: :cool3: żadne nie chce być dominującym :p raczej traktóją się na równi :) Quote
Nina Ostasiuk Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='joteska']Wilczurki jakie to szczęście i opatrzność, że znalazły u Was swój kochający dom:sweetCyb: Każdy pies (czy inny zwierzak) powinien mieć taki dom :) Serce krwawi i złość na takich bezdusznych ludzi bierze :angryy: jak się widzi co im robią :placz: Zawsze wtedy rodzi się pytanie DLA CZEGO ? :placz: na które zawsze odpowiedź będzie trudna do pojęcia :-( Quote
Nina Ostasiuk Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Popołudniowa sjesta :) A Delo sobie myśli ''nie no znowu sesja'' :p Quote
Agata Balu Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Śliczności ! Czy schronisko tez dostaje zdjęcia? Ech, głupio pytam. Przeciez Mariamc tu zagląda :-) Pozdrowienia dla Schroniska!!! Quote
unixena Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Rozczulajace ,jak te dwa mokre nochale fajnie razem spia -widac ,ze dobrze im razem ...Glaski i buzinki dla Nuki i Delcia . Quote
mikaimage Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Cudownie, że trafiły do tak cudownych opiekunów. Ale wiecie, co mnie zadziwia u piesów:)? To, że po tym, jak bardzo skrzywdził je człowiek, nie noszą w sobie żalu, nie nienawidzą, tylko biorą ofiarowaną miłość i w spokoju ją dają, nie wracając do tego co było... Jak bardzo inaczej od ludzi... Quote
mania1979 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 sielanka u wilczków trwa a ja zapraszam na zakupy : http://www.dogomania.pl/threads/218588-!!!SUPER!!!-Ciuszkowy-bazarek-na-zad%C5%82uzonych-Rysia-i-Romusia-do-11.12.11r./page3 :lol: dochód z bazarku przeznaczony bedzie na spłatę ogromnego długu Rysia i Romusia ,którzy przebywają w hoteliku ,ale mają na dwóch tylko 50 zł stałych deklaracji :-( ..pomóżcie.. Quote
Cantadorra Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Fajnie tak popatrzeć, jak psiaki w cieple, zadbane razem leżą i odpoczywają i to w zgodzie :) Quote
Cantadorra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Dopiero dopatrzyłam się że na pierwszym zdjęciu Gosia trzyma lapkę na Delku. Kapitalnie to wygląda :) Póki co to zapraszam do równie słodkiej oneczki, małolatki:) ale już biedniutkiej: http://www.dogomania.pl/threads/219082-Owczareczka-po-wypadku-z%C5%82amane-%C5%82apki-pomocy!! Quote
abra43 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Wilczurko Ninko i wasze dwa piesy pozdrawiam was a piesy całuje po pycholach miło patrzec jak maja dobrze czyby wszystkie zwierzęta nie mogły tak mięc swiat byłby lepszy Quote
mania1979 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Kocurek napisał(a):A coz tam porabiaja Wilczurki?:) no i ja pytam co tam u Was słychać?? co u Nuki? Quote
unixena Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Wlasnie jak sie czuja Wilczurki? Nuka i Delcio? Quote
WILCZUREK Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 unixena napisał(a):Wlasnie jak sie czuja Wilczurki? Nuka i Delcio? U nas i u naszych Wilczurków wszystko OK. Tyle, że za bardzo to czasu nie ma by focić i pisać..... Okres przedświateczny.... Moja Maleńka uczy się, przygotowuje się i do sesji i do pracki magisterskiej... A ja prackuję - zarabiam na kolejne worki z chrupami dla Piechów... :eviltong: Pozdrawiamy Wszystkich Życzliwych serdecznie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: poza tym... śmierć Pani Violi Villas całkowicie mnie psychicznie rozwaliła i powaliła..... :placz::placz::placz: ..... w poniedzilek jadę na Jej pogrzeb do Warszawy.............................. ehhhhhhhhhhh ............................................................................... Quote
mariamc Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Zaglądam , zaglądam ... Bardzo się cieszę, o takim domu dla Małgosi marzyłam i się spełniło. Dziękuję za dom i wszystkim tutaj za pomoc w Jej ratowaniu. Quote
Marycha35 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Podziękowania dla Ciebie za pycha opiekę dla suni:) Quote
unixena Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wilczurkom tym dwunoznym i czternonozym ,oraz wszystkim dobrym duszom obecnym tutaj na watku pragne zyczyc wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia ,by spelnily sie Wam marzenia a zdrowko nie opuszczalo .Wszystkiego co najlepsze . [FONT=Arial Rounded MT Bold][/FONT] Quote
abra43 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 :tree1::tree1::tree1::x-mas::x-mas::x-mas:Wszystkim którzy pomogli Nuce i Dekowi oraz Nince i Adasiowi zyczę pogodnych,zdrowych swiąt oraz Dosiego Roku Quote
ANETTTA Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 http://myszkow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1216161,myszkow-ktos-zakopal-zywego-psa-owczarek-niemiecki-cudem,id,t.html Quote
WILCZUREK Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 [quote name='ANETTTA']http://myszkow.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1216161,myszkow-ktos-zakopal-zywego-psa-owczarek-niemiecki-cudem,id,t.html c/d tej ponurej historii jest tutaj ---> http://www.dogomania.pl/threads/220100-Suczka-zakopana-żywcem-za-tęczowym-mostem/page11 . Jest nagroda za wskazanie tego zwyrodnialca. Obiecalem sobie że tego NIE ODPUSZCZĘ !!!!! Quote
NinaOstasiuk Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Wszystko gra na 102 :) dwa amorki nie WYOBRAŻAJĄ sobie życia BEZ SIEBIE :loveu: jakieś fotki powrzucam jak będę po sesji ;) Quote
Recommended Posts