Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wawer napisał(a):
Pięknie :eviltong::lol::multi:! Ale czemu smyczek na naszych bazarkach nie kupujesz :mad:? Nie na moim akurat, ale są aktualnie takie!
Sorki, nie wiadziałem że są..... Zazwyczaj Piesowe kupuję w Kakadu albo na cito! w pobliskim Aligatorze. Tam i duzy wybór mają (są dobre, mocne i markowe DINO) i jest możliwość płatności kartą VISA

Posted

:kiss_2::kiss_2::buzi::buzi:Jak sie cieszę że nasza Gosienka będzie miała swój domek i Mikołaja będzie spedzac juz w swoim domku pozdrawiam Wilczurka a Gosie-Nukę całuje po pycholu

Posted

Za 5 godzin wyjeżdżam po Nukę. Wyjazd z Wrocławia o 0:01 pośpiesznym TLK Kraków - Świnoujście. Przesiadkę mam w Poznaniu. Przyjazd do Poznania o 3:00. Potem z Poznania mam osobowy REGIO o 5:36, w Szczecinku jestem o 8:42.
Powrót planuję już bezpośrednim TLK IntercCity: relacji Gdynia - Katowice.
Wyjazd ze Szczecinka o 13:04 - we Wrocławiu będziemy o 19:43.
Na powrót weźmiemy z Suńką pierwszą klasę z rezerwowanym przedziałem; tak, żeby miała całą drogę komfortowo, bezstresowo i spokojnie.

Trwają jeszcze negocjacje z Ninką..... albo będzie Nuka (moja propozycja) albo Diuna (Ninki). :)

Posted

Szczesliwej podrozy Adam ;-)-bedziemy czekac na relacje .Gosienka -Nuka mimo zlego losu jaki ja spotkal -teraz nareszcie pozna ,co to jest szczescie .Co znaczy kochajacy domek .Jestem o sunie spokojna ,bo u Was bedzie jej bardzo dobrze .:lol:

Posted

WILCZUREK napisał(a):
Wróciłem z Aligatora. Kupiłem dla Nuki smyczkę. Skórzana, porzadna, mocna, podwójna - taką jak ma Delówek. Z tym, że czerwona. I bardzo dobrze - odróżnią się :D
Deluwek, On ma czarną. I adresatkę. Dla Nuki :)

Marianc.... powiedz Psiciuni, że domek dla Niej szykujemy; czeka.......

na dowód tych zakupów to ja poprosze foty w całym umundorowaniu pieknej dany na włościach plis

Posted

ANETTTA napisał(a):
na dowód tych zakupów to ja poprosze foty w całym umundorowaniu pieknej dany na włościach plis

Spoxik foty będą robione wieczorem kiedy przyjadą. My (Ja z Delem) wyjdziemy po nich i będziemy uwieczniać :)
stres i emocje nasilały się z mocą, im bliżej było do wyjścia :)

Posted

Jak ktoś decyduje się na taką podróż i z takimi kosztami :crazyeye:, to może to być tylko prawdziwa miłość :iloveyou:. Warto było poczekać do mikołaja :x-mas:, żeby się zjawiła :tree1:. Powodzenia na nowej drodze życia!:loveu::klacz::Dog_run:

Posted

Gosieńko.Tak się bardzo cieszę,że masz już nowy domek,kochających ludzi,bo na to zasłużyłaś.
Powodzenia na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!!Czekamy na wieści z twojego nowego domku.Czekam na fotki!!!!!!!
Pozdrawiam mocno i całuję w twój pysio.

Posted

wawer napisał(a):
Jak ktoś decyduje się na taką podróż i z takimi kosztami :crazyeye:,:

Dla pracownika PKP to ''takie koszty'' to nie są :p

Właśnie wyjechali TLK ze Szcecinka :) będą we Wrocku około 19:40 Nuka strasznie bała się wsiąść trochę sie tam denerwuje, ale jest ok spotkamy się wszyscy gdzieś koło Plazy kolo mostu :)
jakiś czas temu też jedzonka dla ''Dzieci'' dotarły + rarytaski :) chatka naszykowana Delo ''wystrojony'' (wyczesany) też czeka :)

Posted

Nina Ostasiuk napisał(a):
Dla pracownika PKP to ''takie koszty'' to nie są :p

Właśnie wyjechali TLK ze Szcecinka :) będą we Wrocku około 19:40 Nuka strasznie bała się wsiąść trochę sie tam denerwuje, ale jest ok spotkamy się wszyscy gdzieś koło Plazy kolo mostu :)
jakiś czas temu też jedzonka dla ''Dzieci'' dotarły + rarytaski :) chatka naszykowana Delo ''wystrojony'' (wyczesany) też czeka :)

Hehe Ninko:cool3:- czyli komitet powitalny juz gotowy teraz tylko czekac na przyjazd Wilczurow dwoch ...:multi: