arabiansaneta Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ona chyba cała jest trochę jaśniejsza. Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 arabiansaneta napisał(a):Ona chyba cała jest trochę jaśniejsza. Tak. Nuka jest o wiele jaśniejsza i o "1/3 - 1/4 WILKA *" :D mniejsza. W porównaniu z Delakiem jest po prostu drobniejsza. *) WILK - jednostka standartowa wielkości WILKA. 1 WILK standardowy - w/g Międzynarodowego Instytutu Miar i Wag w Sevre pod Paryżem: 1 WILK KUDŁATY = 1 "standardowa NIKA" :D :D :D Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Zdjęcia co prawda nie posegregowane - "bez skladu i bez ladu" - ale to tak jest, jak się robi foty dwoma róznymi aparatami i korzysta się z trzech kart pamięci. Datę na Ninkowym Canonie będziemy jakoś kombinować by uaktualnić do "TODAY" :D Przepraszam za ten porozpinany rozporek na zdjęciach, ale ten cholerny suwak wciąż mi się rozjeżdża.... <wstydniś> :D :D :D PATRZEĆ NA PSY a nie na co inne.... :D !!! Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Na tym zdjęciu wyszedłem jak skrzyżowanie Żuliana Menello z Jerzym Kryszakiem :D :diabloti: :evil_lol: :angryy: Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 PRZERAŻAJĄCY MATERIAŁ....... http://www.tvn24.pl/12691,1725299,0,1,ukraina-zabija-psy-_-przed-euro,wiadomosc.html "...Zwierzęta są wyłapywane i uśmiercane zastrzykami usypiającymi. Wśród nich są nie tylko bezpańskie psy, ale także zwierzęta, które uciekły właścicielom z domu lub oddaliły się zbyt daleko na spacerze. Reporterzy TVN24 trafili do komunalnego zakładu utylizacji zwierząt, 40 km od polskiej granicy. To tu skupuje się martwe zwierzęta, za kilogram psa płaci się ok. 5 hrywien, czyli dwa złote...... " Nie mam już kur*** mać słów..... :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
abra43 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Na zdjęciach widać jak Nuka się tuli do swego pana ,tego jej brakowało widać że jest szczęsliwa w swoim domku,no i braciszek też jej przypadł do gustu jak ładnie leżą przytuleni,serce się śmieje Quote
mania1979 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 wszystkie Wilczury są prześliczne :loveu: cudnie że psiaczki się dogadały ,widać że się akceptują a Nuka nadrabia stracone lata i łyka miłość pełną gębą :evil_lol: jest Pan cudownym człowiekiem Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 mania1979 napisał(a):wszystkie Wilczury są prześliczne..... .....jest Pan cudownym człowiekiem E tam.... jaki Pan..... Adam mam na imię, może być Szczekadorek albo Duży Wilczurek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ninka pojechała na uczelnię na wyklady a ja zebrałem "do kupy" Obydwa Szczeniole i zabrałem Je razem na spacerek. Nawet dałem radę. Przy pewnej perswazji Oba razem chodzą zgodnie na smyczkach; tak obok siebie. Teraz leżą koło siebie, Obydwoje dostali po prasowanej kości i sobie każde swoją - chrupa i ciumka :eviltong: Dwa razy Nukisia i jeden raz Delątko:........................................................................... .................................................................................. i wspólna sjesta po wciągnięciu smakoli :D :D :D Quote
Kocurek Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Delatko ma jakies szalenstwo w oczach:)hehe Quote
ANETTTA Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 czy ona marzyła o takim domu ??? czy ona marzyła o spaniu w poscieli ??/na tapczanie .. czy ona marzyła o smaczkach miziankach po swoich przejściach czy ona myśli ze śni !!!!!!!! piekne foty i miłość Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kocurek napisał(a):Delatko ma jakies szalenstwo w oczach:)hehe e tam szaleństwo..... On to chyba w oczach ma "ku****iki" :D :D :D - jak to ex-poslanka Renata Beger mawiała.... :eviltong::eviltong::eviltong: Casanova z odzysku to z Niego jest, że aż hej.... w parku każdą Suńkę pod ogonem obwącha ;) Ale na prawdę....... bardzo łagodny Owczar z niego jest....... Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ANETTTA napisał(a):czy ona marzyła o takim domu ??? (....) czy ona myśli ze śni !!!!!! ........ Nie, Ona nie śni..... Fakt - teraz najedzona i wymiziana śpi. Może o czymś tam śni.... Psy tez mają prawo do marzeń......Oby już nigdy nie przyśniło się Jej o tym, co Jej się przytrafiło w lipcu. Ale nie teraz, nie dziś..... Teraz śpi sobie spokojnie; oddycha miarowo, głęboko i spokojnie.... Śpi koło Delaczka................ Ale jak się obudzi - to ten "sen" się już NIGDY dla Niej nie skończy.... Dopóki ja żyję - to NA PEWNO NIE !!!!!!!!! Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Moje Kochane Nukusiatko sobie śpi...... ciiiiiiiiicho..... nie obudzić mi Sunieczki..... :) Quote
Kocurek Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Musi odespac caly stresik zwiazany z podroza..... Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kocurek napisał(a):Musi odespac caly stresik zwiazany z podroza..... Kurdeeeee...... a ja kiedy? :evil_lol::eviltong::evil_lol: Quote
Kamila_ Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 wspaniała wiadomość! Jak miło czytać! Małgonia (nuka) dobrze trafiła! :-) Quote
WILCZUREK Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Piechy po spacerze w parku, Obydwa wybiegane - i ze Sobą i w towarzystwie kilku innych Piechów. ZERO jakichkolwiek problemów !!! Wczesniej z Obydwojgiem wyszedłem na Pl. Staszica na tramwaj po Ninkę - też wszystko OK. Przed chwilą Oba wciągnęły kolację - Każde swoją porcję. Po chrupkach popijanko wody - razem, zgodnie i z jednej michy - w tym samym czasie, zero przepychania, zero warknięcia - WOOOOW !!!!!! Teraz leżą koło siebie i się relaksują ....... przy muzyce Jeana Michela Jarre'a oczywiście :D Quote
unixena Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Wilczurki wtulone w siebie jak misie -przytulanki .A nam pychole sie raduja ,ze sa takie cudne i szczesliwe . Quote
abra43 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 :loveu::loveu: sAle sliczna para jacy zakochani i szczęśliwi Adam to twoja zasługa jestes bardzo dobrym człowiekiem,a przedewszystkim wielkim miłośnikiem zwierząt dzieki za domek dla Nuki i życzę wszystkim dobrej nocy:sleep2::sleep2: Quote
Recommended Posts