Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Jestem pewna, że Ona tak samo jak i My PAMIĘTA (na pewno wolałaby pamiętać) te dobre chwile związane z ''dawnym życiem'' ;)

A tak w ogóle to zapomniałam wspomnieć, że Nuka przeszła na karmę - ''Eukanube dla ONków'', ale tym razem wspomagającą brzuś i jelita :( (m.inn. z ryżem i jagnięciną). Niestety od jakiegoś czasu dość częste były ostre biegunki więc zdecydowaliśmy o przejście na karmę ''jelitowo-żołądkową''. Z tego co ustaliłam z Panią vet mogą czy wręcz są one powodem wyniszczonych jelit/przewodu pokarmowego (flora bakteryjna, przez leki, itp.) trzeba je odbudowywać conajmniej przez rok. Stąd taka decyzja, gdyby ta karma nie była skuteczna preszlibyśmy na strikte jelitową, ale nie trzeba :) od ponad dwóch m-cy Nuczka nie ma problemów z tzw, ''batonami'' :p, robi mało i zbite, a co dowodzi, że się karma łatwo wchłania i działa :) oby tak dalej :):):).

Edited by NinaOstasiuk
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Co nowego ? na razie po staremu ;)
psiaki mają się nadzwyczaj dobrze jedno za drugim by w ogień skoczyło bez namysłu
jak wychodzę z Delkiem To Nuka szczeka, a jak z Nuką to Delo wyje hahaha
żeby tak za mną mój wył... hahaha :diabloti: :diabloti: :evil_lol:
Gdy wychodzimy wszyscy na spacery to jest ''szarża'' i popisy jednego przed drugim tak przez ok. 15 min. potem idą spokojnie czasem je spinamy smyczkami ''bo one MUSZĄ iść OBOK siebie'' i basta :evil_lol: wtedy idą ''spokojnie''
jest wesoło ;)

• 1 month later...