Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aggie, trzymam kciuki za konika. Kolki to koszmar :-( , chyba ktoś jak tworzyl konie to nie pomyślal :roll: , caly przewód pokarmowy na jednej kresce :shake: . Biedactwo.

Milady, facet ma masę zwierząt. Zero zapasów na zimę. Wczoraj byli u mnie weci z PIW zobaczyć Nurię. Chcą odebrać Panu :angryy: psy, a następnie prowadzić kolejne kontrole. Tam są kaczki na golej ziemii , znaczy w ogrodzie, krowa, drugi koń bez żadnej dokumentacji...

Ten... toleruje tylko zwierzeta rodzaju męskiego. Az dziw , że tej krowie nic nie jest. Tylko jedzenia brak. Jeszcze swinie :roll:
Ja się niestety nie znam na krowach i świniach. Ale wiem , że jeść muszą :angryy:
To jest rozwojowa sprawa. Dlugo będzie się ciągnąć.
Będą kolejne kontrole ...i kolejne. Do skutku.

Posted

Tweety napisał(a):
Biafra, na koncie AFN jest dla koniczki 250 zł, przesłać Ci je już, bo właśnie robię przelewy

Jak Ci jest wygodniej...może jak trochę poleżą to się rozmnożą :roll:

Posted

Rozpoczynamy rozmnażanie pieniążków, na początek grosik:oops: :oops: ode mnie dla Nurii. Trzymaj się malutka, zaczeło się dla Ciebie nowe życie, wszystko co najlepsze dopiero przed Tobą. Trzymamy kciuki.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Iza, Dorota dostała przelew ode mnie na leki , jezeli jeszcze potrzebujecie to daj znac albo do mnie albo do Doroty lub Dominika.

O.k. dziękuję. Dominik dostal listę .

Patia, w ataku szalu zrobilam zapasy slomy :evil_lol: moge dla psów podarować.
Napisz mi na pw ile i jak i kiedy .

Fona :diabloti:

Posted

To okropne, żeby takiego gnoja jeszcze "nagradzać" kasą za katowanie zwierzęcia! :mad: Wójt powinien wydać decyzję o natychmiastowym odebraniu zwierzęcia. A kasa powinna być zbierana na ewentualne jego utrzymanie w nowym miejscu, jeśli byłaby taka potrzeba, i na leczenie. Nie powiem, co mam ochotę zrobić temu debilowi :mad: :mad: :mad:

Posted

dopiero tearz zobaczylam watek
biafra jestes aniolem
xenia, mi wyslala maila ze macie szczeniaki do wydania, ile jeszcze zostalo?
maja aukcje na allegro?
jesli nie to chetnie wystawie

Posted

słabo mi....
nie wiem co napisać
brak słów
na pewno pomogę, chociaż jakiego grosza, niejutro, ale w przyszłym tygodniu
na forum zaprzyjaźnionym analnym zapuściłam wici
trzymam kciuki
dziękuję dziewczyny, za to, że jesteście
jakie jesteście....

Posted

O Boże :-o Net mi ostatnio nie chce działać i dopiero dziś to znalazłam. Dawno nie słyszałam o czymś tak makabrycznym :placz:
Dlaczego ten koń nie został odrazu zabrany?! Napewno można.. Te papierkowe sprawy mogą potrwać dzień, dwa. A tu jeszcze takiemu gnojowi tyle pieniędzy płacić?!
A ludzie takie tępoty.. "ktoś nie wytrzymał, zawiadomił telewizje" Ja bym tego c... własnymi rękami zabiła(chyba, że ktoś by mnie odciągnął)
Nie zasne dziś pewnie. Mam nadzieje, że zobacze się z tatą rano to postaram się od niego wyłudzić chociaż 100 zł. Będzie ciężko, bo jest na mnie obrażony i nie wierzy w takie internetowe akcje. Los zwierząt nie jest mu obojętny, ale lubi udawać, że takie sytuacje wogle nie mają miejsca i nawet jakbym mu chciała pokazać zdjęcia albo przeczytać o Nuri to mnie zakrzyczy i gdzieś ucieknie :-(

Posted

psiakrew przecież za takie cos to powinna być kara więzienia, koń powinien byc natychmiast odebrany
a nie zbiórka kasy dla tego potwora
wysłąłąm tą informacje do straży dla zwierzat, zaraz wyślę po różnych pegasusach

nie mogę

jak mi wstyd że jestem człowiekiem...

Posted

Nuria bez zmian...tzn ledwo stoi, ledwo je i z trudem oddycha.
Jest tak otepiala na ból, że nie reaguje na zastrzyki :placz:

Problem jest tylko, żeby ją zlapać , zeby jej ten zastrzyk dać:roll:
W boksie stoi luzem i od razu zadem się odwraca.

Z pozytywnych informacji to nie startuje juz do mnie z zębami na oślep, tylko najpierw mi sie przygląda. I przestala demolować boks.
Nowa sytuacja wyraźnie ją zaciekawila.
Jest bardzo bystra i czujna. Poszlam z nia na spacer, bo piekne sloneczko świeci, ale nie ma sily spacerować.
Raczej woli stać w kąciku i wcinać sianko

Posted

[quote name='kiwi']dopiero tearz zobaczylam watek
biafra jestes aniolem
xenia, mi wyslala maila ze macie szczeniaki do wydania, ile jeszcze zostalo?
maja aukcje na allegro?
jesli nie to chetnie wystawie

Bardzo proszę , wystaw je :modla: zanim mnie wykończą ...
Stan się dzisiaj wyrówna, bo jeden po tygodniu wraca z adopcji :angryy: .
I tak sie cieszę , ze zgodnie z warunkami umowy do mnie a nie na ulicę :roll:
Czyli są 3 pieski i suczka. Zdjęcie w aktualnościach na www.konie.sos.pl

Posted

przepraszam bardzo faktycznie nie doczytałam (tak mnie ścięło)

ale po co ta agresja ???????
weź sie wyluzuj

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
A Ty czytasz uważnie ? Po co do starży dla zwierząt ? Po co do Pegasusa ? Jest bezpieczna w normalnej fundacji pod opieka Biafry .
Hmmm, jak chcesz to wspomóż leczenie ale moze nie wykonuj czynnosci niepotrzebnych bo szkoda energii.

Posted

biafra, gzdie amsz te szczeniaki? tzn, dzisija do kundla ida frotki szczeniaki, jesliz adzwoni wiecej osob, niz bedzemy miec szczeniakow, twoje bda mialy pierwszenstwo ;)
skad ew moglybysmy je odebrac dzisiaj?
domy naprawde sprawdzamy bardzo wnikliwie, wiec mysle ze mozesz zaufac ze nie damy w zle rece..