Baton Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='Paulinka10']Co do królika nie mam pewności ale ryż jest w tej karmie więc napewno odpada...[/QUOTE] A zobacz to: [url]http://www.grandecane.pl/hallergen-adult-salmon-p-2111.html[/url] Tylko nie wiem, jak z tym ryżem... w opisie jest, a w składzie nie ma:hmmmm: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Pegazko, nie jedno i nie dwa schrony są niestety nie dopilnowane!!:angryy: mi też się to w głowie nie mieści, ale to nasz zajebisty rząd na to pozwala:mad: Hehe kupienie karmy dla psiaka nie jest takie łatwe jakby się wydawało, jak ja się w to zagłębiłam to szok ile różnych opcji i jakie dziwne opisy:p Widzicie też już szał świąteczny? Jak widzę tych buszujących po szafkach ludzi jakby miał być kataklizm i te fury jedzenia w wózkach to jedyne co mi na myśl przychodzi to głodujące dzieci... Ehh nie lubię świąt:roll: Quote
Baton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Hehe kupienie karmy dla psiaka nie jest takie łatwe jakby się wydawało, jak ja się w to zagłębiłam to szok ile różnych opcji i jakie dziwne opisy:p[/QUOTE] No jak to nie? Idziesz do bylejakiego sklepu kupujesz pierwszą lepszą (oczywiście jak najtańszą:p) karmę i już :diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 (edited) Sunia dorci 44 [quote name='dorcia44']pomóżcie mi [B]W NOCY Z 3 NA 4 GRUDNIA WYSTRASZYŁA SIĘ I UCIEKŁA SUNIA RASY YORK SUNIA JEST BARDZO PRZYJACIELSKA LECZ ODROBINĘ PŁOCHLIWA. MA 5 LAT ,MAŚCI CIEMNEJ ,JEST OSTRZYŻONA. JEST TEŻ ZACZIPOWANA I WYSTERYLIZOWANA. ZNAKI SZCZEGÓLNE BAK JEDNEGO UCHA. ZNALAZCĘ BĄDŹ KOGOŚ KTO WIE COŚ O JEJ LOSIE BARDZO PROSZĘ O KONTAKT SUNIA ZAGINĘŁA Z ULICY ŚWIERSZCZA 34 W WARSZAWIE TEL.501-014-862 [/B][url]http://www.facebook.com/events/430479617007913/[/url] [URL="http://wstaw.org/w/1wvH/"][IMG]http://wstaw.org/m/2012/12/04/dddo_072_jpg_300x300_q85.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Edited December 4, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Właśnie się dowiedziałam, dziękuję Zuziu, że pomagasz rozgłaszać.. oby się odnalazła... :( Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Właśnie się dowiedziałam, dziękuję Zuziu, że pomagasz rozgłaszać.. oby się odnalazła... :([/QUOTE] Biedactwo małe,jaka musi być przerażona:placz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 Nawet nie umiem sobie tego wyobrazić :( najgorsza ta bezsilność :( Quote
Pegaza Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A czy ja moge z prozbą? ktora ma fb? potrzebuję wsparcia w głosowaniu na naszą świnkę..;) Quote
Paulinka10 Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Znalazło sie maleństwo?jejku nawet nie chce sobie wyobrażać,takie mrozy:( Quote
Ewanka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Srasznie smutne to, co spotkało Dorcię, mam nadzieję, że ktoś znalazł malutką yorkusię i nie chce oddać, ale tak czy siak ... bezsilność jest najgorsza. Mizianko dla kruszynek. Quote
Agnieszka Co. Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Pegaza']A czy ja moge z prozbą? ktora ma fb? potrzebuję wsparcia w głosowaniu na naszą świnkę..;)[/QUOTE] mogę pomóc :) Quote
monia&nero Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Pegaza']A czy ja moge z prozbą? ktora ma fb? potrzebuję wsparcia w głosowaniu na naszą świnkę..;)[/QUOTE] ja mam fb... Quote
Agnieszka Co. Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='monia&nero']ja mam fb...[/QUOTE] konkurs juz sie zakończył Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 witamy się,miłej niedzieli,buziaczki zasyłamy:) Quote
Ewanka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Dawno nie byłam na gdm, co słychać u kruszynek? przytulanko dla dziewczynek i dobrego tygodnia :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 Cześć Dziewczyny :) Strasznie Was przepraszam, ale jestem tak zapracowana, że nie mam do niczego głowy... ale już niedługo i będzie dobrze:loveu: Buziaczki Quote
andegawenka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Cześć Dziewczyny :) Strasznie Was przepraszam, ale jestem tak zapracowana, że nie mam do niczego głowy... ale już niedługo i będzie dobrze:loveu: Buziaczki[/QUOTE] Jesli to stan przejsciowy to poczekamy:-) Quote
FredziaFredzia Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Nie zapomnij prezentów maleństwom kupić! ;) Quote
Gosiapk Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Cześć Dziewczyny :) Strasznie Was przepraszam, ale jestem tak zapracowana, że nie mam do niczego głowy... ale już niedługo i będzie dobrze:loveu: Buziaczki[/QUOTE] Czym jesteś tak zajęta? :hmmmm: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [COLOR=#000000]Zdrowych,pogodnych i spokojnych Świąt,życzą Wam, Pcioła i Zuzia z rodziną[/COLOR]:smile:[IMG]http://img211.imageshack.us/img211/9114/33cohev.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts