Ola&Kora Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Agushka; napisał(a):Matko jedyna Ola! Ty naprawdę masz wyobraźnię spaczoną horrorami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powinno Ci się zabrac telewizor :) Jakbym ja tak miała to pewnie nigdy bym sama do lasu nie poszła a uwielbiam łazic po lesie. Przez Ciebie teraz będę czuła wzrok czegoś na plecach brrrrrrrr:diabloti: Wcale wszystko nie kojarzy mi się z horrorami :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czasem jeszcze z komediami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak coś mi sie skojarzy, to nie omieszkam cię powiadomić, żeby ci udowodnić :eviltong: P.S. A od czasu, kiedy obejrzałam ten horror nie chodzę do lasu.... :diabloti: Quote
tygra Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Kiedy świąteczny stół się ugina, śpiewa kolędy cała rodzina, na niebie pierwsza gwiazdka już świeci niech Cię bogaty Mikołaj odwiedzi Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hey hey :) Ale dawno mnie nie było... ja to mam zapłon...świetne foteczki z łąki :):):):) Quote
Ola&Kora Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Agnieszka teraz jest pewnie zajęta przygotowaniami do świąt i nie ma czasu na dogo ;) Quote
Alynkaaa Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO....KUDLATYCH MILUSICH Z JEZOREM JAK LANCUCH NA WIERZCHU I OCZKAMI JAK BOMBKI SWIAT ZYCZE JA I RUDA:):*:*:*:* Quote
wiq Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 hej, Aga, tak zalatana jesteś, że nawet tu nie zajrzysz..;) Życzę udanych Świąt:) Quote
Guffi Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Wcale wszystko nie kojarzy mi się z horrorami :eviltong: :eviltong: :eviltong: Czasem jeszcze z komediami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak coś mi sie skojarzy, to nie omieszkam cię powiadomić, żeby ci udowodnić :eviltong: A u mnie SF:roll: , ale horrory też:evil_lol: ... Quote
Chanelle Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 [SIZE="1"]Podwójnych życzeń nastaje czas, Jak to wiadomo każdemu z nas, Bo Chrystus Pan nam się dziś rodzi, A i Rok Nowy także nadchodzi. Zielone gałązki, a na każdej świeczka, W stroiku z bibułek stoi choineczka. Gdy zaświeci między gałązkami, Wesołą kolędę dla niej zaśpiewamy. :tree1: [SIZE="1"]Życzy Agatka ze starym Rexiem i pełnym energi Corniszonem :x-mas: Quote
Ola&Kora Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją się rany życzę wam zrowia, życzę miłości, niech mały Jezus w sercach zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta, kochanej twarzy, co rano budzi, i w okół pełno życzliwych ludzi. Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Zrodzony na sianie, w półmroku stajenki, śpi w ramionach Marii Jezus malusieńki. Świętą noc złocista gwiazda opromienia. Gromadzą się wokół przyjazne stworzenia. Lulajże Jezuniu snem cichym, szczęśliwym. Obdarz nas radością i szczęściem prawdziwym. Quote
barbara.h Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla Was:multi: :x-mas: Quote
eria Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Może jakieś fotki świąteczne co ?? :cool3: Quote
furciaczek Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 czesc agus :) ja przychodze do ciebie na kawe a ciebie nie ma:shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 No Agusia... widać ze zawalona robotą jestes... wracaj szybciutko :) Quote
furciaczek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 leeeeee ja sama musze kawe pic:placz: aga wroc:placz: Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Witam, dawno mnie tu nie było i ktoś nie upomina się o to bym wspadła... oj nie ładnie :D ale co to... widzę, ze kogoś tu nie ma... hmmm a gdzie Agucha????? Quote
furciaczek Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 aga przestan sie wyglupiac i wracaj na dogo:placz: Quote
Recommended Posts