Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to w Nowy Rok mam jednak co świętować :evil_lol: :evil_lol:

JEST 100 STRONA!!

:laola: :beerchug: :beerchug: :knajpa: :laola: :popcorn: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :drinking: :beerchug: :laola:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia jasne że spacery są grane ale... słońca nie widać... błoto po pachy i my obie z Tiną w tym błocie :cool3: na chwilkę nawet napadało śniegu i mój pies dostał hopka-kręćka ze szczęścia i ja prawie też, bo miałam już nadzieję, że na troszkę tak zostanie. Nawet Piniowi się zdążyły porobić kuleczki śniegowe na kudełkach :) ale długo tego naszego szczęścia nie było - rano było już po śniegu:shake:
Zapomniałam zabrać książek i nie miałam co czytać, zapomniałam zabrać mojego haftowanka i nie miałam czym rączek zająć, no masakra normalnie.. Gdyby nie Tinowe spacerki to już sama nie wiem co ja bym robiła.
Aaaa no z ciekawszych zajęć to piekłam ciasta, sprzątałam, gotowałam, potem zjadałam, zmywałam, podawałam, herbatkowałam i tak w kółko :) Miodzio :evil_lol::evil_lol:

Posted

aga wstawaj:mad: na kawe przyszlam:evil_lol:

a tymi znikajacymi postami sie nieprzejmuj, bedziemy mogly jeszcze raz oblac 100 stronke hihi

i jak tam sie synek czuje? wspominalas cos ze sie chyba przeziebil

Posted

Hej Gosia :) No własnie kaszle jak nie wiem. Nie poszedł do szkoły. Później idę z nim do lekarza. Normalnie mam dość bo on tak pokasłuje już jakiś czas, niby gorączki nie ma ale kaszle coraz poważniej. Nie ma na co czekać...

Posted

Wiecie co ja narobiłam? Skasowałam świąteczne zdjęcia! Moja beztroska w obchodzeniu się z aparatem w końcu wyszła mi bokiem. To teraz mogę sobie tu powstawiać chyba tylko zdjęcia z wakacji... Było tych zdjęć niedużo, ale jednak były a teraz mam figę z makiem.
To w takim razie niech będą wrześniowe fotki :)

niesamowicie świąteczne heh :(

to jeszcze takie moje zabawy aparaciane

tyle mnie nie było i taka plama normalnie wściekłam się sama na siebie...

Posted

Nie denerwuj się, każdemu może się zdarzyć takie coś ;) Ja też kiedyś usunełam wszystkie zdjęcia Kory z kompa i też nie byłam zbyt zadowolona... ale szybko mi przeszło :eviltong: Nie ma co żałować, tylko cykać kolejne foteczki ;)

A ta fotka wygląda cudownie :loveu: :loveu: :loveu: Nic tylko ją w ramkę oprawić :loveu:

Posted

Ona akurat wtedy, kiedy robiłam te fotki była bardzo chora... to było po tym jak ktoś ją usiłował otruć, jest chudziutka i ślini się okropnie. Tutaj już mogła chociaż otworzyć pysk żeby złapać patyk ale jeszcze nie mogła jeść ani pić.

Posted

Hey Aga :multi: Fajnie ze juz jestes.Ja wczoraj juz bylam w twojej galerii ale zle sie czulam :oops: i u nikogo praktycznie nic nie pisalam.Dzis juz jest ok :eviltong:

Posted

Hej Kamila :multi: ciesze się, że już Ci lepiej, stęskniłam się za Tobą. To złe samopoczucie to skutek sylwestrowego szaleństwa? :)

Czy mi się wydaje czy znów możemy świętować setną stronę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No to znowu impreza!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:BIG: :BIG: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :cunao: :laola: :drink1: :cunao: :knajpa: :beerchug: :laola: :BIG: :cunao: :drinka: :drink1:

[SIZE=2]p.s. jak się za chwile okaże, że znów jest strona 98 to już nie będę przecierała oczu ze zdumienia :)

Posted

Agushka napisał(a):
Hej Kamila :multi: ciesze się, że już Ci lepiej, stęskniłam się za Tobą. To złe samopoczucie to skutek sylwestrowego szaleństwa? :)

No dokladnie :cool1: Tak to jest jak sie pracuje w sklepie z winami i ma 30% znizki :eviltong: a sylwek zaczyna sie o 17 w pracy z szefostwem :eviltong: Ale bylo bardzo fajnie :evil_lol:

I za 100 stronke sie moge napic-ale tylko wirtualnie :eviltong:

:BIG: :pepsi: :knajpa: :popcorn: :morning: :sabber: :beerchug: :laola: :drinking: :cunao: :eating: :drinka: :drink1: :facelick: :chlup:

Posted

ooo nastęopna impreza!!!!!!!
:sweetCyb: :bigcool: :knajpa: :popcorn: :pepsi: :cunao: :drinka: :drink1: :laola: :drinking: :beerchug: :cunao: