Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agushka napisał(a):

Karolinka Twoje tez są przepiękne ale teraz chciałabym cos świątecznego :)

No a jak:cool3: . Przecież Święta za niedługo:multi: .

Posted

Hej Wiqś :) Ta duma majestetu ma dostać smarowidło na ogon bo ma coś, co się nazywa swędzący ogon? Zamiast ślicznych długich kudełków częściowo ma szczecinkę.. jakbym szorstkowłosego psa dotykała tak to wygląda... Że tez jej się zawsze coś przyplącze :(
Banerek tez mi się bardzo podoba, Eria ma talent :) Właśnie poszłam podziwiac jej galerię i już widzę, że jest na co popatrzyć.

Posted

*luthien* witamy w naszych skromnych progach :multi::multi:
taaa ona się nadaje na wystawy jak ja na wybieg dla modelek hihihi szczególnie z tym wygryzionym ogonem:evil_lol::evil_lol: (to znaczy Tina ma wygryziony, ja ogona nie posiadam :) ) ale dziękuję Ci bardzo, zawsze mi się mięciutko w okolicach serducha robi jak ktos chwali moją Marychę :) dla mnie to ona najpiękniejsza z całego psiego rodu :)

Posted

Też jest śliczny ale ten Erii jakoś tak bardziej świąteczny prawda? Zapisze sobie i ten, żeby go gdzieś nie zgubić. Ja wogóle nie wiem, jak ci się odwdzięczę, żebyś ty jeszcze bliżej była to bym cię uściskała a tak? ehhh

Posted

Cześć :lol: wreszcie do Was zawitałam :p Tina jest cudna, najbardziej przypadło mi do gustu to zdjecie :loveu:

a ta seria jesiennych liściastych fot w lesie czy parku też extra!!!!! :loveu:
pozdrawiamy i czekamy na foteczki :p

Posted

Eria witamy :multi::) :) Widzę, że przypadło Ci do gustu moje ulubione zdjęcie. Jest na pierwszym miejscu, na drugim to z Tiną na schodach po przeróbce przez Luizę... A fotki będą, za troszkę. Zostało mi jeszcze kilka z niedzieli :)

Posted

Agushka napisał(a):
Eria witamy :multi::) :) Widzę, że przypadło Ci do gustu moje ulubione zdjęcie. Jest na pierwszym miejscu, na drugim to z Tiną na schodach po przeróbce przez Luizę... A fotki będą, za troszkę. Zostało mi jeszcze kilka z niedzieli :)

hehe ja mam kilkadziesiąt chyba takich naj naj najbardziej ulubionych zdjęć swoich psów:oops: a tak w ogóle to kilka setek ich jest...:evil_lol:

Posted

Po leśnym spacerku poszłam już tylko z Tiną na łąki.. Pinio został w domu. Najpierw jak zwykle pokażę, dokąd zawędrowałyśmy:
takie ładne było niebo

a za chwilę

a potem już tylko bieganko mojego niewyżytego boorka, z powodu głupienia fotki są jakie są... spróbujcie zapanować nad ogłupiałą ze szczęścia ONką :mad: i tak dobrze, że wogóle ją co jakiś czas łapałam w kadr

łapiemy ostatnie promienie słońca

Patyku!! Normalnie zaraz pożałujesz!

Może znów mi się uda przebiec tak szybko, że pańcia nie zdąży cyknąć fotki:evil_lol:

a co to za cholerstwo wisi na tym krzaku i szeleści?

No dobra, spojrzę na ciebie, ale już się odczep i rzuć mi patyka!

hmmm tutaj chyba coś łazi pod ziemią.. ciekawe...

a teraz seria fotek po tym jak padło hasło "idziemy do domku" Tintuch równie chętnie zasuwa na spacerek jak i do domku, wszystko dobre, oby iść :evil_lol::evil_lol:

idziemy? już? to se jeszcze powącham..

no dooobra, idziemy, ale musze jeszcze oblookać czy nic nam nie zagraża

no idziesz? co parę kroków stajesz z tym migającym i muszę na ciebie czekać:mad:

no chodźże wreszcie! ja już przy płocie a Ty znów pstrykasz...

zobacz Pinio na mnie czeka... otwórzże nooo

jejkuuu już mnie znudziło to czekanie! otwieraj bo zasnę...

Posted

Agushka; napisał(a):

Foteczki śliczne :loveu: :loveu: :loveu:
Ale takie lasy to zawsze mi się kojarzą z horrorem "Blair Witch Procject" :eviltong: To film o grupie nastolatków którą coś w takim właśnie lesie prześladowało aż w końcu zabiło... :eviltong: Ale ja mam wyobraźnię :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola&Kora']
Ale takie lasy to zawsze mi się kojarzą z horrorem "Blair Witch Procject" :eviltong: To film o grupie nastolatków którą coś w takim właśnie lesie prześladowało aż w końcu zabiło... :eviltong: Ale ja mam wyobraźnię :evil_lol:
Matko jedyna Ola! Ty naprawdę masz wyobraźnię spaczoną horrorami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powinno Ci się zabrac telewizor :) Jakbym ja tak miała to pewnie nigdy bym sama do lasu nie poszła a uwielbiam łazic po lesie. Przez Ciebie teraz będę czuła wzrok czegoś na plecach brrrrrrrr:diabloti:

Posted

Hej Martuś :) Ale Cię dawno nie było... dobrze, że za chwilkę święta, odpoczniecie sobie od szkoły bo widzę, że wszystkie macie orkę straszną pod koniec semstru...

Posted

oj tak nistety zadko tu ostatnio bywalam:oops:
Narescie koniec ten tydzien byl okropny ja codziennie chodzilam o 2 albo 3 spac i o 6 wstawalam:roll: :roll:a teraz zamast sie wysapc to na dogo siedze:evil_lol:
Dzisiaj w szkole to juz tak mi sie spac chcialo ze 2 kawy z automatu wypilam