tygra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 bardzo ładna foteczka a tu jakbym Tygre widziała i jej baw się ze mną no ciągnij Quote
Agushka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dzień dobry :) My na działeczkę dopiero po południu. Jeszcze o pierwszej jesteśmy umówione na szczepienie. Może się umówimy od razu na wycięcie Tinowych guzków... Quote
furciaczek Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :tree1: KOCHANA AGNIESZKO ZYCZE CI SPOKOJNYCH I WESOLYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA SZCZESCIA I ZDROWIA DLA CIEBIE I CALEJ TWOJEJ RODZINY I TEGO ZEBY TZ ZGODZIL SIE WKONCU NA KOLEJNEGO CZWORONOZNEGO PRZYJACIELA :santagri: :tree1: :santagri: Quote
Agushka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Gosiu jesteś kochana. Dziękuję Ci bardzo za życzenia, oby się spełniły :buzi: Właśnie poszłam sobie do sklepu bo mi zabrakło żarcia dla Tiny i chciałam dokupić trochę czegoś żeby wytrzymać do poniedziałku aż przywiozą mi Bewi Doga. No i tak. Kupiłam Tinie dwa kilo Eukanuby bo oprócz tego były tylko dog chow i royal a tego to moja panna do pyska nie bierze. Ale nic to. Oczywiście nie mogłam wyjść ze skepu bez czegoś ponadplanowego. Stałam rozglądałam się a tam tyle różności heh :hmmmm:aż wymyśliłam :PROXY5:i...kupiłam jej nowe łóżeczko. A wyszłam tylko po bułki i po żarełko:stupid: Mnie chyba nie wolno samej wpuszczać do sklepu z psimi akcesoriami... Quote
limoncia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 To Jest Piekne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Agushka napisał(a)::PROXY5:i...kupiłam jej nowe łóżeczko. A wyszłam tylko po bułki i po żarełko:stupid: Mnie chyba nie wolno samej wpuszczać do sklepu z psimi akcesoriami... No to gratuluje nabytku :evil_lol: Ja mam dokladnie tak samo,sklep zoologiczny to dla mnie raj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nic tylko kupowac,kupowac i kupowac :evil_lol: A co tz na nowe lozko? :cool3: Quote
Agushka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Kamila, TZ to by jej nawet swoje oddał :) On Tinę kocha :lol::lol: Byłam w szoku jak Tina z nami zamieszkała a ja wysłałam chłopa po żarcie dla niej... Pojechał do sklepu i wrócił z żarciem, szczotką, grzebieniem, następną miską i dwoma piszczakami... A jak latem zrobili jej krzywdę to bez gadania zasuwał ze mną i z Tiną ze wsi do weta do Mińska a potem na prześwietlenie do Warszawy i jeszcze nosił ją na rękach :) Ogólnie on lubi psy tylko twierdzi, że jeden w domu to akurat :) Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No to moj tz powoli zaczyna sie zachowywac jak twoj :evil_lol: I tez uwaza ze jeden to wystarczy :angryy: Chyba zwariowal :diabloti: Quote
Agushka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dziwna rasa te chłopy co? Kto to taką wyhodował? :) Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No ja wlasnie nie wiem :diabloti: A najlepsze w tym wszystkim jest to ze jestem pewna ze jak by zawital czy do nas czy do was drugi pies to po jakims czasie juz by sobie zycia bez dwoch psow nie wyobrazali :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agushka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ehhh gdybym była odważniejsza to postawiabym go przed faktem dokonanym. Ale... Jakby dalej burczał to tylko zrobiłabym krzywdę nowemu psu. Tu trzeba odpowiedzialności a nie emocji... Może go kiedyś ugłaskam:evil_lol::evil_lol: Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Nom,to by chyba bylo zbyt ryzykowne :evil_lol: Aga,czy twoja sunia czasem zre trawe po czym ja zwraca? Quote
Agushka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Pewnie że żre :) I rzyga po tym jak kot... Ale słyszałam, że to normalne u psiaków. Właśnie wróciłyśmy ze szczepienia i za chwilkę jedziemy na działkę... Do niedzieli kochane. :) Quote
Kamila Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 No to mnie troche uspokoilas :lol: Baw sie tam dobrze i nie zapomnij o aparacie :cool3: Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Cześć Agushka! :multi: Wesołego wyjazdu.. No aparat musisz mieć! Quote
Ola&Kora Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Dzieńdoberek i miłego weekendu życzem :p :p :p Quote
Guffi Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Agushka'] Ale puszek!:loveu: ...ale ja wczesna jestem :( Quote
Marta_Ares Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 UDANEGO WYPADU NA DZiALKE !!!:lol: :lol: po powrocie czekamy na fotki....:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 dobry wieczorek :D tak tak prosimy duuuuża porce foteczek. .. :D:D:D Quote
Guffi Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Cześć... To tylko ja:evil_lol:, ale też chce foty:cool3: . Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 no czekam i czeka i sie doczekać nie moge.... Quote
Recommended Posts